Přejít na obsah

FORTIS B 42 FAKE?

Dokusan

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, rád bych Vás požádal o názor.

Jeden člověk nabízí přes Facebook Fortis, ale nemá k nim vůbec nic jen dvě nic moc fotografie. Navíc neví nebo nechce sdělit cenu. Čeká na nabídky. Já se ve Fortisech moc nevyznám. Ale moc se mi nelíbí pohled na strojek.

Díky za názory.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Neměl by být ten rotor nějak značený?

Jj tam na fotkach jde vidět že na rotoru je značka tady v natěchto není

Návštěvník YPO
Odesláno

na tý první fotce, která stojí za hovno je rotor značený, tak jak má bejt .... stačí se pořádně podívat 

Odesláno

na tý první fotce, která stojí za hovno je rotor značený, tak jak má bejt .... stačí se pořádně podívat

Díky, něco nezřetelného tam je

Odesláno

Zkus poptat lepší fotky strojovny, něco tam lehce vidět je.

Ale originalitu ti stejně takhle nikdo nepotvrdí, dnešní top faky poznají jen u AD při otevření.

Návštěvník YPO
Odesláno

není zač .... já si myslím, že je to originál .... pochybuju, že by si někdo na fejky kupoval ten jejich řemen, kterej je plnej pilin (nejhorší řemen, kterej jsem kdy viděl)

Odesláno

Tak se na to vykvajzni ne? Stejně ho není žádný svatý grál...a borec, co nechce dát ani cenu, ani další fotky je taky podezřelý...

Odesláno

Tak se na to vykvajzni ne? Stejně ho není žádný svatý grál...a borec, co nechce dát ani cenu, ani další fotky je taky podezřelý...

Máš pravdu. Díky za rady. Nakonec si řekl o 25k

Odesláno

hodinky jsou real, ale cena je trochu moc na to v jakym sou stavu. 18k bude optimal.

Díky. Asi do toho nejdu. Raději počkám až bude něco zajímavého tady.

Díky všem za rady a zamykám.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...