Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaká je podle vás odpovídající cena hodinek běžného uživatele (za předpokladu: mám jedny, nosím jen tyto, chci je "napořád")?

2000? Měsíční mzda? Roční bonus? Dvouleté úspory? - tzn. spíš cenu vnímám jako poměr k příjmům.

Mám totiž pocit, že levné a masové rychloobrátkové zboží nám silně deformuje vnímání cen (sami jste už z okolí určitě slyšeli: ty kvalitní švýcary mě stály celých hrůzných pět tisíc).

Osobně bych to viděl na jednu měsíční mzdu.

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  bandicoot napsal:
Jaká je podle vás odpovídající cena hodinek běžného uživatele (za předpokladu: mám jedny, nosím jen tyto, chci je "napořád")?

2000? Měsíční mzda? Roční bonus? Dvouleté úspory? - tzn. spíš cenu vnímám jako poměr k příjmům.

Mám totiž pocit, že levné a masové rychloobrátkové zboží nám silně deformuje vnímání cen (sami jste už z okolí určitě slyšeli: ty kvalitní švýcary mě stály celých hrůzných pět tisíc).

Všude se to tak uvádí - měsíční mzda. Pak je to v relaci! :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
  bandicoot napsal:

Nějak tak to vidím taky. Několikery, po jednom platu, a pak něco na sváteční nošení :-), to může být i kapku dražší...

:wallbash:

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

P.S. k tomu všemu: Hlavně nešetřete na botách. když jste mladí, tak to tak necítíte... Já tenkrát taky ne. Ale představte si, co nohy (a chodidla) musí vydrřžet!

Takže hodinky jsou důležité, ale boty to hlavní! :thumbsup_anim:

Dnes opravdu nelituji značkových polobotek (Salamander aj.)!!!!!!!!!!!!! Opravdu! Žádný Vietnam!!!!!!!!!!

Věřete mi! Sorry za OT?

Odesláno
  Jivl napsal:
:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Nezaložíme topic kdo co obouvá? :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

P.S.: Dělám si trochu prdel, ale myslím to vážně...

To jako, že bysme si nafotili, co máme doma za boty?!? ;)
Návštěvník YPO
Odesláno
  Kamil napsal:
Tak zaklásej, zakládej. Hned tam přispěju.:)

Kamile už zase ty Prestige ? :D :D :D

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
  YPO napsal:
Kamile už zase ty Prestige ? :D :D :D

Jaký Prestige? Já mám Botasky!!!

post-147-1201556361.jpg

Upraveno uživatelem Kamil
Návštěvník YPO
Odesláno
  Kamil napsal:
Jaký Prestige? Já mám Botasky!!!

uf .... omlouvám se,ale myslel jsem přesně tyhle :D

Odesláno
  Cyber napsal:
Nějak tak to vidím taky. Několikery, po jednom platu, a pak něco na sváteční nošení :-), to může být i kapku dražší...

:wallbash:

Pod to bych se podepsal, zvlášť, když se člověk dostane do spárů Chronomagu :wallbash: :wallbash: :wallbash:

P.S. Nevíte někdo, jak přijít k penězům, aby za to byla jen podmínka? :helpsmilie:

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Hm... No jo... Akorát nikde nebylo řečeno, jak často člověk může takové hodinky v ceně jednoho měsíčního příjmu kupovat... Toť otázka...

Každej měsíc. :D

Odesláno

Jivl: Téma boty zas tak OT není. Správně se diskuse sune směrem: správné zboží vs. cílová skupina.

Já to vnímám tak, že boty za cenu 1/4 volných měsíčních prostředků nejsou extrém (po odečtení nákladů na bydlení , děti, život) (např. mnou oblíbený Lloyd).

Občas se lidi podivují, že mám v kapse zavírák za 6 tis. - ale ten nůž mě přežije a jeho cena odpovídá příjmům.

Dlabka: Je jedno co nosíš. Důležitý je, kolik % příjmů tomu obětuješ. Já jezdím na skútru a nejsem o nic menší motorkář než postarší businessman s harlejem.

Tady v ČR je to takový nevyvážený jsou tu 2 extrémy - pracháči škudlej a nosej low end (Q&Q) (deichmann) a průměrně placení nosí vše orig. adidas/nike z "gigáče". Ceny se tu vnímají spíš v hodnotách než jako poměr k příjmům.

Odesláno
  bandicoot napsal:
Jivl: Téma boty zas tak OT není. Správně se diskuse sune směrem: správné zboží vs. cílová skupina.

Já to vnímám tak, že boty za cenu 1/4 volných měsíčních prostředků nejsou extrém (po odečtení nákladů na bydlení , děti, život) (např. mnou oblíbený Lloyd).

Občas se lidi podivují, že mám v kapse zavírák za 6 tis. - ale ten nůž mě přežije a jeho cena odpovídá příjmům.

Jo. Jedna věc je ukázat, že na to mám. Další je dělat si radost, když na to mám. A u těch bot hlavně (a tak myšleno) jde o chudinky nohy :thumbsdown_anim: . Proto nešetřit!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...