organic Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Nějak tak to vidím taky. Několikery, po jednom platu, a pak něco na sváteční nošení :-), to může být i kapku dražší... Aniž bych o tom přemýšlel, tak to tak v podstatě mám - nejdražší hodinky = moje měsíční mzda (pokud nepočítám ty primky za tři kila co nosím docela často :-))
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 ja teda nevim, ja mam hodinky za svuj trimesicni plat, v soucasnosti, je fakt, ze sem mel neco nasporeno, nicmene, jak jiz bylo receno, hodinky jsou jediny sperk co muzem nosit, tak proc si nedoprat, ze ano...
Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 ja teda nevim, ja mam hodinky za svuj trimesicni plat, v soucasnosti, je fakt, ze sem mel neco nasporeno, nicmene, jak jiz bylo receno, hodinky jsou jediny sperk co muzem nosit, tak proc si nedoprat, ze ano... Pravda, pravda Baby jsou samé zlato a drahé kamení. Chlap s náramkem mi přijde teplej , ještě tak řetízek na krku (nenosím). Boží jsou kilové řetězy (taky nenosím), připomínají mi 80. léta (veksláci, sportovci...), o nositeli si myslím své (nepřímá úměra hmotnost vs. IQ?). Hodinky za tříměsíční plat chápu, dal bych i víc...Záleží na tom platu! Zajímavé téma může být nové auto vs. měsíční plat....."Miluju" borce v jetém zahraničním voze (zejména Mercedes, BMW...), co se na benzince (a jinde) tváří, jak kdyby jim vše patřilo............. P.S.: Většinou mají ty řetězy na krku, ruce aj. a parkují před panelákem (sorry, to není nic proti členům fóra bydlícím v panelových domech....)
bandicoot Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Myslím, že tříměsíční plat je taky OK. A beru analogii se šperky. V hodinkách a noži mám zrovna teď tolik, co baby na uších a prstech :-) A taky to střídám podle toho kam jdu a k čemu se to hodí...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Miluju" borce v jetém zahraničním voze (zejména Mercedes, BMW...), co se na benzince (a jinde) tváří, jak kdyby jim vše patřilo.... A natankují za dvěstě...
Z. Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Pod to bych se podepsal, zvlášť, když se člověk dostane do spárů Chronomagu P.S. Nevíte někdo, jak přijít k penězům, aby za to byla jen podmínka? V politice. A bez podmínky...
railmaster Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 (upraveno) Pre milovníka hodiniek je vnímanie pomeru ceny hodiniek k príjmu inakšie, ako u bežného nositeľa. Občas sa utrhne, a kúpi nejakú lahôdku s vyššou cenou, ktorú by väčšina populácie neocenila. A naopak, niekedy mu urobí radosť kúsok za pár stovák, ktorú by väčšina populácie... Ide hlavne o radosť z každého prírastku a cena je vedľajšia. Upraveno 29. ledna 2008 uživatelem railmaster
JJ Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Hm, nejdražší hodinky mám asi za čtvrt platu. V principu bych byl ochoten a schopen dát ca 1.5 platu (obvykle mívám tříplatový roční bonus, tj. asi tak tu jeho polovinu). Ale Lange & Söhne za to nepořídím a z hodinek, které pořídím, mne žádné neoslovují zase tak moc, abych to za ně dal, i když o pár kouscích jsem letmo zauvažoval. Takže radši kupuju vintage kousky a cibule a mám štěstí, že ty, které se mi líbí, zase tak moc do peněz nelezou :-) S auty je to u mne podobné. Na Maybacha a vydržování šoféra nemám, běžná konfekce mi nic neříká, tak jsem si za velmi přijatelné peníze koupil Tatru a Volvo, které jsem chtěl už jako malý a mám pokoj.
gas Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 plat jsem nedostal 9 let a tankuju už 13 roků za stovku, tak a kolik mám investovat do hodinek chytráci ?
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 plat jsem nedostal 9 let a tankuju už 13 roků za stovku, tak a kolik mám investovat do hodinek chytráci ? A čím jezdíš, chytráku?
Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 plat jsem nedostal 9 let a tankuju už 13 roků za stovku, tak a kolik mám investovat do hodinek chytráci ? A kam jezdíš, chytráku? Nebo máš motokolo? Tam za tu stovku, to by šlo....
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Jivl: to jsme se trefili...
gas Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 A kam jezdíš, chytráku? ále, jezdím kousek od Prahy chytráku
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 na koni To by mohlo! Natankoval by 2-3 panáky nebo pár piv...
gas Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 za stovku natankuju půl litru slivovice a na to dojedu sakra daleko
railmaster Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 To by mohlo! Natankoval by 2-3 panáky nebo pár piv... Poznal som koňa, čo sa bez piva nepohol . Poznal krčmy lepšie ako gazda.
Conrad Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 (upraveno) Jivl: Téma boty zas tak OT není. Správně se diskuse sune směrem: správné zboží vs. cílová skupina. Já to vnímám tak, že boty za cenu 1/4 volných měsíčních prostředků nejsou extrém (po odečtení nákladů na bydlení , děti, život) (např. mnou oblíbený Lloyd). Občas se lidi podivují, že mám v kapse zavírák za 6 tis. - ale ten nůž mě přežije a jeho cena odpovídá příjmům. Dlabka: Je jedno co nosíš. Důležitý je, kolik % příjmů tomu obětuješ. Já jezdím na skútru a nejsem o nic menší motorkář než postarší businessman s harlejem. Tady v ČR je to takový nevyvážený jsou tu 2 extrémy - pracháči škudlej a nosej low end (Q&Q) (deichmann) a průměrně placení nosí vše orig. adidas/nike z "gigáče". Ceny se tu vnímají spíš v hodnotách než jako poměr k příjmům. S potěšením jsem zjistil,že tvůj dvorní nožíř je také Peťa Dohnal, i když tam se vejít do 6 je problém i když je pravda abych nekřivdil že umí udělat i přátelskou cenu. Upraveno 31. ledna 2008 uživatelem Conrad
bandicoot Odesláno 31. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Conrad: abych mohl Dohnal&Son považovat za dvorní dodavatele musel bych trochu přidat na počtu nožů. Jak rád bych to ale udělal obzvlášť při sledování jejich profesního růstu. Je ale fakt, že mám od nich 2 netradiční kousky. Prastarý Pravěk a selský zavírák. Snad tím nekončím... P.S. mnou zmiňovaná cena 6 tis. se nevztahuje k selskému zavíráku.
Conrad Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Conrad: abych mohl Dohnal&Son považovat za dvorní dodavatele musel bych trochu přidat na počtu nožů. Jak rád bych to ale udělal obzvlášť při sledování jejich profesního růstu. Je ale fakt, že mám od nich 2 netradiční kousky. Prastarý Pravěk a selský zavírák. Snad tím nekončím... P.S. mnou zmiňovaná cena 6 tis. se nevztahuje k selskému zavíráku. Neplač zcela jistě jsem o dost starší a mám teprve 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se