baza Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 V tomto vlákně ještě nebyly. Radost pořád velká, zbytek rodinky pláče, že se nedostanou na procházku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 To: Viktor Blahopřeju ke krásným hodinám a vítám mezi majitele IWC doppelchrono.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 tak jsem koupil.......... skvělou iwc aplikaci na iphone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Pripajam sa s mojim kuskom. Hoj, mužeš tu prosím hodit nějakou fotku, jak vypadají 7days na ruce? Díky moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micho Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Hoj, mužeš tu prosím hodit nějakou fotku, jak vypadají 7days na ruce? Díky moc.. Je to tu. Sorry za ubohu kvalitu, je to fotene iPhonom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Hoj, mužeš tu prosím hodit nějakou fotku, jak vypadají 7days na ruce? Díky moc.. Nebo mrkni sem , nedávno jsem je komplet fotil... Bohužel nejsou moje, ale jednou budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 (upraveno) Předem se omlouvám, že to vkládám ještě zde jednou, ale mám takovou radost, že mě z toho snad trefí. Mám své vysněné hodinky, přidávám odkaz. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28235 Upraveno 29. března 2010 uživatelem IWCmann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superseven Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Tak se nemuzu nepochlubit, mam je od roku 1984, jsou to jedny z poslednich prodavanych v obchode: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Tak se nemuzu nepochlubit, mam je od roku 1984, jsou to jedny z poslednich prodavanych v obchode: Ty jsou super. Ale zmenši fotku prosím, je to hrozná plachta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superseven Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Tak se nemuzu nepochlubit, mam je od roku 1984, jsou to jedny z poslednich prodavanych v obchode: (Sorry, predchozi fotka nesla editovat!) Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem superseven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Pekný INSTRUMENT to trítium ti už asi nesvieti co? co to je za model? Ď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Pekný INSTRUMENT to trítium ti už asi nesvieti co? co to je za model? Ď... Mark XI - military legenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2010 Tak se nemuzu nepochlubit, mam je od roku 1984, jsou to jedny z poslednich prodavanych v obchode: (Sorry, predchozi fotka nesla editovat!) Nádherné hodinky, skutečná letecká legenda. Taky by mě zajímalo, jestli ještě po takové době ve tmě svítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superseven Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 Sorry, jenom mobilem fotografovano: jeste sviti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micho Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Sorry, jenom mobilem fotografovano: jeste sviti! Dokonale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miracolo.cz Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Já teda v klubu IWC nejsem, ač bych chtěl být... ale dneska mě překvapil Kája Schwarzenberg. Ne tím, že nosí IWC, ale tím, že nosí pilotky. Paráda! TADY: e15, dvoustranka 9, strana 16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 (upraveno) Téma je "Kdo všechno TU vlastní IWC a jaký?!?", tzn. že Schwarzenberg by měl být ve vláknu k VIP, ne?!? A navíc to tam zrovna nedávno bylo ... Upraveno 3. května 2010 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoop Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Abych ozivil toto vlakno pridavam muj vintage kousek z r.1951. Hodinky jsou prakticky nenosene. Rad bych k tomu mel hezky pribeh o dedeckovi atd, to bych si musel ale nejaky vymyslet protoze jsem je proste koupil. Od poctiveho nemeckeho hodinare s rocni zarukou, tudiz nemam obavy po zadne strance. Kazdopadne se posnazim aby casem nejaky pribeh mely, tyto hodiny si jej urcite zaslouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacatecnik98 Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 IWC BIG PILOT ST. EXUPERY ZLATO , IWC MINUTOVÁ REPETICE , IWC BIG BILOT CLASSIC , CIBULOVKY STARÝ ZLATY IWC , YACHTCLUB IWC , IWC DA VINCI , IWC PORTOFINO 8 DENNÍ REZERVA . TOT VŠE :-D :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 IWC BIG PILOT ST. EXUPERY ZLATO , IWC MINUTOVÁ REPETICE , IWC BIG BILOT CLASSIC , CIBULOVKY STARÝ ZLATY IWC , YACHTCLUB IWC , IWC DA VINCI , IWC PORTOFINO 8 DENNÍ REZERVA . TOT VŠE :-D :-) Tak to asi nebudeš "začátečník"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se