gas Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 V haji ? Ne ne, tohle je generacni radost, fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 U Dušáka je mají za 223 tis., takže to můžu brát vlastně, že nákupem ušetřím 70 tisíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 na ebay je vidim za 8,5k USD, takze jsi v limitu, tak ted se na to hezky vyspat, rano rozbit prasatko a huraaaa za nimi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 V Německu je mají levněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacatecnik98 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Ještě tam některé chybí ;-) a to keramiky DA VINCI :-) a ještě pár ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacatecnik98 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacatecnik98 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 (upraveno) file://localhost/Users/dominikroubinek/Desktop/IMG_4191.JPG%20 Upraveno 17. února 2012 uživatelem zacatecnik98 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacatecnik98 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 file://localhost/Users/dominikroubinek/Desktop/IMG_4191.JPG%20 http://dominik98.rajce.idnes.cz/IWC#IMG_4191.jpg KONEČNĚ JSEM SE NAUČIL JSEM VKLÁDAT NĚJAK TY FOTKY :-) tady máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 No slusnej oddil, nadhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 file://localhost/Users/dominikroubinek/Desktop/IMG_4191.JPG%20 http://dominik98.raj...WC#IMG_4191.jpg KONEČNĚ JSEM SE NAUČIL JSEM VKLÁDAT NĚJAK TY FOTKY :-) tady máte Nazdar Hašane, tak budeš ještě chytat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacatecnik98 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Nazdar Hašane, tak budeš ještě chytat? Jasnéé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacatecnik98 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. http://dominik98.rajce.idnes.cz/nastenka/#IWC.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 file://localhost/Users/dominikroubinek/Desktop/IMG_4191.JPG%20 http://dominik98.raj...WC#IMG_4191.jpg KONEČNĚ JSEM SE NAUČIL JSEM VKLÁDAT NĚJAK TY FOTKY :-) tady máte Jo tak to je pekny pohled, zavidim a gratuluji.Ty letecky ve zlate jsou impozantni a dal bych je dopredu,opakuji gratuliji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacatecnik98 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Jo tak to je pekny pohled, zavidim a gratuluji.Ty letecky ve zlate jsou impozantni a dal bych je dopredu,opakuji gratuliji Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milli Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Tak ja na svoje druhe IWC cekam (prvni mam zlate cibule,vytecny stav chodej,no jak Schaffhausenky), ted budou nekde nad Atlantikem, jsou to 502218, udajne prej byly na ruce mene nez 12 hodin,komplet s papiry.Tyhle Jsou úžasný! Přiznám se, že bych je tu nečekal... Gratuluju k odvaze a až ti přijdou, tak se nezapomeň pochlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Jak jste se na ty fotky zacatecnika dostali? Jedna fotečka za mě... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Jak jste se na ty fotky zacatecnika dostali? Jedna fotečka za mě... Hmm tak ty bych rad na tahu ...... , parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Jsou úžasný! Přiznám se, že bych je tu nečekal... Gratuluju k odvaze a až ti přijdou, tak se nezapomeň pochlubit jj,rad.Tedy kdyz to dopadne,ale zda se ze protistrana je solidni,uz je vyradila z aukce a oznacila za prodane.Mela i vstricne napady,jak to neprodrazit tak asi vi co dela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 abych nebyl neslusny a slibotechna,vcera iwc odeslali z USA via CZ, tak ted aby to nespadlo a celnice ,tak koncem pristiho tydne by to tu melo byt jinak se picnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Jsem hodně zvědav. Tohle bych ale vyzvedl osobně, poštou ani náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se