Ajaj Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Ja se rozhodl, ze uz prodavat nebudu. Jen prikupovat. Kdyz do pekla, tak at jedu na certovi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 11. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Ja se rozhodl, ze uz prodavat nebudu. Jen prikupovat. Kdyz do pekla, tak at jedu na certovi…PodepisujiOdesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Masakr pokracuje, tohle fakt vstoupi do historie. Mozna jeste nikdy tolik drobnych investoru neprislo o penize jako prave ted. Zajimalo by me jestli do toho jeste nejak mluvi automaticke algoritmy, nebo uz vschno prodaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Něco podobného začalo v květnu minulý rok, pak se to zastavilo, teď padá akciový trh, tak uvidíme, jak se to daleko sveze s ním. Já čekám na těch 25 tis., jak jsem psal v úterý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 BTC je jeste ok, ale cardano z 2,81Eur na aktualne 0,42 je masakr, podobne ostatni shitcoiny Jsem zvedavej jestli se najde armada investoru jako za covidu aby to zase prikoupila a ceny nastoupaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Kamarád měl 100k v Terra (LUNA), před týdnem 90$, teď 0,3$.Z těch 100k jsou teď 300, chlastáme už od včerejška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Luna je pre crypto bohužiaľ veľká facka. Nepatrila k shitcoinom a po prúsere s UST to nevypadá, že bude mať šancu znovu skočiť na nejaké rozumné hodnoty. Plus to vypadá, že u Binance prestane byť obchodovateľná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Ja se rozhodl, ze uz prodavat nebudu. Jen prikupovat. Kdyz do pekla, tak at jedu na certovi…Hned jak se vratim z dovoleny, vypracuju si system na rychle zbohatnuti Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 @Prochy68- doporucuji to prehazovat mezi kryptem a vodikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Před hodinou, TomNguyen napsal: Kamarád měl 100k v Terra (LUNA), před týdnem 90$, teď 0,3$.Z těch 100k jsou teď 300, chlastáme už od včerejška Vidíš, kdyby byl chytrej a využil nabídku strýčka Toma (pošleš dva litry, za rok dostaneš litr zpátky); tak má padesát tisíc místo tři stovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 [mention=36709]Prochy68[/mention]- doporucuji to prehazovat mezi kryptem a vodikem On ti to Josef rikal Tak system na zchudnuti uz mame, ted staci delat vsechno obracene a melo by to vyjit Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Na celym portfoliu jsem, zatim, jen -12% coz pri tehle masakrech je hodne prijatelnej loss. Anyway za 2 tydny prijde bonus a jde se nakupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Bonus už jsem proinvestoval, ale prodám nějaký hodinky co nenosím, stejně furt tahám garminy a něco málo v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 v tom pripade mam pro tebe spatnou zpravu - fenix 7 jsou fakt boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Už jsem zvažoval, analyzovat a jedinej přínos pro mě by měla vyšší výdrž a protože se účastním delší akce už jen jednou ročně a to stejně tahám i powerbanku, zatím jsem to zavrhl.....ale, známe to nutkání že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 pres noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Ideální koupit 1 BTC, 5 let se na to nedívat a pak vybrat zisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 No ja cekal spis black friday Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 V 12. 5. 2022 v 8:45, Prochy68 napsal: Hahaha and who’s laughing now? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 No jo, kdo umi ten umi, ja vcera jen +6% na erste Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se