Prochy68 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Prodam ledvinu a koupim krypto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Rozhodovací paralyza...Nevím co koupit dřív Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Jedno FOMO vedle druhyho tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 zadny fomo, my porad nakupujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 nakupujeme dokud to jde. A jak nám dojdou prachy, tak něco pod cenou střelíme, ať můžeme koupit za draho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 @Ajaj Tomu rikam strategie Dulezity je to tocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Jedno FOMO vedle druhyho tady To já jsem na vlně FOMO od 2015. Jak píšou kluci. Nakupujes dokud to jde a dokud máš. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 [mention=39966]Ajaj[/mention] Tomu rikam strategie Dulezity je to tocit.Hele, není důležité vyhrát, ale zúčastnit se Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Presne tak, byli jsme u toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 A prodelali kalhoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Ted to hezky padlo..... Zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Tak kdyz ne nahoru, tak aspon na tech 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Ja uz radsi nic prikupovat nebudu, s mojim stestim zitra pujde bitcoin k nule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Nejvyšší čas sebrat dětem kapesný! I z minulýho roku. Ať je na krypto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Uz mam nazhavenou kartu a zvedly limity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Ty jo, to je dobrej pad. Vic se mi do toho sypat nechce. Tak si holt budu muset pockat az to zas vyroste zpatky. Lambo az na duchod. Dva tydny zpatky jsem poslouchal chytry chlapky jak rikaj, ze bitcoin je porad tak v prvni desetine sveho potencialu. Tak jsem se do toho pustil a zacalo to padat Doufam jenom, ze z dlouhodobeho hlediska maj pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 No to uz si naslysel ty druhou cast, ze je v desetine 50ti letyho rustu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Tak jsem vzal za nejaky drobny Matic, kdyz je krasnejch 20% v minusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Do prčic nejdou nějak zvednout limity? Mám na coinbase po levelu 2 nějak málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 5% v plusu za 10 minut, no kdo vam to da? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se