pavel23 Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 (upraveno) Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s botami Keen Pyrenees . Zkoušel jsem si je a docela mě nadchly jak zpracováním tak i tím jak mi seděly. Upraveno 4. února 2010 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Ale právě o tom to bylo.. Bydlíš na horách, a jsi oblečený jako na hory, tak je to OK.. Jako blbec vypadá atlet uprostřed Prahy a nebo frajer s kravatou pod sjezdovkou.. Na vesnici , na horách, ve městě... všude se hodí něco jiného... Stejně jako do pouště a nebo na moře Dobrá, dobrá, musel jsem si ulevit. Relaxačně si přečtu pár příspěvků v oddechovém vláknu a co se nedozvím, jsem buran na entou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Kazdy at si nosi co chce. Kdysi me chteli ze skoly vyloucit za me krasne oranzove dziny Jsem docela haklivy na to, aby nekdo urcoval co se muze a co ne. Co kdyz nekdo bydli kousek od Prahy, kde je hromada snehu a dojizdi do prace do velkomesta? Pak vypada jako krupan? Proc bych nemel mit nepromokavou bundu? (sic nevypada vubec jako na hory), kdyz venku prsosnezi a chodim po meste prevazne pesky? V Norsku chodi v pohodlnem kvalitnim sportovnim obleceni asi vetsina lidi. Dokonce mlade holky chodi casto v teplakach do skoly i do mesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Kazdy at si nosi co chce. Kdysi me chteli ze skoly vyloucit za me krasne oranzove dziny Jsem docela haklivy na to, aby nekdo urcoval co se muze a co ne. Co kdyz nekdo bydli kousek od Prahy, kde je hromada snehu a dojizdi do prace do velkomesta? Pak vypada jako krupan? Proc bych nemel mit nepromokavou bundu? (sic nevypada vubec jako na hory), kdyz venku prsosnezi a chodim po meste prevazne pesky? V Norsku chodi v pohodlnem kvalitnim sportovnim obleceni asi vetsina lidi. Dokonce mlade holky chodi casto v teplakach do skoly i do mesta. Choď si v čem chceš... nikdo nic nezakazuje, jenom na někoho to nějak působí... To je všechno Holky v Norsku? A kde? Já je tam takhle vymóděný moc nevídal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 A tohle je moc hezké a zajímavé vlákno . Zatím se nehádáme, fejky nejsou, čínská trička, boty, všechno jedno, tohle bych chtěl moderovat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 žejo?! tak jsme forum gentlemanů, tak se kultivujeme ve vzájemném střetávání názorů, neboli diskusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 (upraveno) Jeste k tomu obleceni. Podle me to proste musi mit hlavne nejaky "styl" - svih, proste ladit nejakym zpusobem k sobe. Ve vsech vetsich meste, kde je skola. Fakt to bylo na zacatku pro me docela zvlastni. Pekne namalovane, skoro az moc a v teplakach Treba okoli Stavangeru, Oslo, Mo i Rana.... To hadani me tady pekne sere, odmitam tam jakymkoliv zpusobem prispivat, ale nevim, jestli to tak pujde dal... tak tady skoncim. Upraveno 4. února 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 žejo?! tak jsme forum gentlemanů, tak se kultivujeme ve vzájemném střetávání názorů, neboli diskusi Přesně, moje řeč !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Jeste k tomu obleceni. Podle me to proste musi mit hlavne nejaky "styl" - svih, proste ladit nejakym zpusobem k sobe. Ve vsech vetsich meste, kde je skola. Fakt to bylo na zacatku pro me docela zvlastni. Pekne namalovane, skoro az moc a v teplakach Treba okoli Stavangeru, Oslo, Mo i Rana.... To hadani me tady pekne sere, odmitam tam jakymkoliv zpusobem prispivat, ale nevim, jestli to tak pujde dal... tak tady skoncim. V Kristiansandu kde jsem třeba poměrně dost často a dlouho pobýval tomu tak nebylo Tam chodily docela vyfintěný buchtičky... ale často na moje gusto moc oplácaný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 (upraveno) Zajimave, ony vyfintene jsou, ale maji teplaky Kristiansand je moc hezke mesto. Jo a nemyslim vecer, kdyz se jde do klubu, ale hlavne pres den, do skoly, ze skoly, obchodu apod. Upraveno 4. února 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 to Skeleton: Pokud ti tahle bota (není to ta samá, mám jí černou, a od jiné firmy než je foto, ale exteriér vypadá úplně stejně... asi fake ) k šedivému , vlněnému, jednořadému obleku od Henry Cottons, a černé košili přijde jako nevhodná.... (a ta super hudba v pozadí - to je NÁŘEZ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Zajimave, ony vyfintene jsou, ale maji teplaky Kristiansand je moc hezke mesto. Jo a nemyslim vecer, kdyz se jde do klubu, ale hlavne pres den, do skoly, ze skoly, obchodu apod. Jak jsem řekl, tepláky jsem tam moc neviděl zato špeku tam bylo dost Já pobíhal hlavně po tom městě.. nevím jak holky pod 18, ty mně nezajímaly, ale tak mezi 20 - 30 to vypadalo v celku docela dobře.. ale nesměl si být fixovaný na vyloženě hubený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 ...presne, hovoris mi z duse HOWGH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Jak jsem řekl, tepláky jsem tam moc neviděl zato špeku tam bylo dost Já pobíhal hlavně po tom městě.. nevím jak holky pod 18, ty mně nezajímaly, ale tak mezi 20 - 30 to vypadalo v celku docela dobře.. ale nesměl si být fixovaný na vyloženě hubený Me zajimaji skoro vsechny Norky byvaji dost hezke. No u Stavangeru jsou docela v pohode. Je to tam sama farma, tak docela makaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 No mě je vcelku jedno jak na někoho působí moje oblečení. Chodil jsem a chodím v tom, co se mi líbí a v čem se cítím fajn. Co na to říkají lidé mě absolutně nezajímá. Pro mě je důležité, aby bylo oblečení čisté a voňavé, včetně obuvi. Tak to souhlasím, čistý, voňavý, to je základ... ale že by ti bylo úplně jedno co si tvoje okolí myslí... tomu nevěřím... A minimálně několikrát za život to může být i významné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Buzertaška je todle.. k ní samozřejmě mimo nutných propriet jako je sportovní bunda nebo tričko, značkové tepláky a mercedes-benz s označením TAXI potřebuješ i trochu nadváhy Hele nech si toho! Taky jsem podobnou začátkem devadesátých let nosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 90tá léta se nepočítají... to bylo období přerodu, to i páv vypadá po narození jako oslizlé kuře/vetřelec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 QUOTE(Onion @ 4.2.2010 - 22:01) 384567[/snapback]90tá léta se nepočítají... to bylo období přerodu, to i páv vypadá po narození jako oslizlé kuře/vetřelec.. Tak dobře. Abych tě potěšil, měl jsem i fialový oblek šitý na zakázku. Ale bílé ponožky ne a ani ponožky do sandálů (ty vlastně nosím jen v teplých krajích) a ruksak jsem měl na zádech asi 3x v životě i školní tašku jsem nosil v ruce.Ovšem koncem sedmdesátých let jsem třeba nosil oranžové froté ponožky a polo tričko stejné barvy, džínový oblek, boty na briketě, fáčové košile...Jó to jsem byl o 40kg mladší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 QUOTE(Kamil @ 4.2.2010 - 22:10) 384574[/snapback]Ovšem koncem sedmdesátých let jsem třeba nosil oranžové froté ponožky a polo tričko stejné barvy, džínový oblek, boty na briketě, fáčové košile...To já taky... ale dětskou velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Tak to souhlasím, čistý, voňavý, to je základ... ale že by ti bylo úplně jedno co si tvoje okolí myslí... tomu nevěřím... A minimálně několikrát za život to může být i významné Ja zas uplne nerozumiem ludom, pre ktorych je ich vyzor hlavnou zivotnou "agendou". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se