Návštěvník LukeD Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 ingi88: Stačilo krapet zalistovat. Dvě stránky zpět najdeš kupř. tohle hodnocení. Ale chápu, ono je na těch internetech víc sexy se ptát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi88 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Omlouvám se a kaju se - zrovna já jsem typ, co nejdřív hledá a až pak se ptá... vlákno jsem projížděl ale tohle nějak přehlédnul... snad mi bude odpuštěno A samozřejmě děkuji za odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Poslední dobou mam spis tenisové období . Dnes jsem, ale vytáhl Loake L1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) http://fern.cz/kolekce/kawasaki Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem maxipesfik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Ty boty kawasaki znám. Když pominu ten přiblblej název, tak za to chtěj docela raketu... Krom toho na těch stránkách jsem nenašel kde to koupit... Ale na spartoo je maj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 http://fern.cz/kolekce/kawasakiTohle všechno nosíš ? dle těch odkazů? to musíš mít solidní botník .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Není toho málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 shoepassion no 392člověk to tři hodiny leští a pak se na prvním schodu ukopne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 shoepassion no 392člověk to tři hodiny leští a pak se na prvním schodu ukopne...hezky vyleštěno se musí nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Není toho málo Tak sem per spíš fotky co máš na noze než odkazy ... btw jak dopadla ta tvá maďarská objednávka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Tak sem per spíš fotky co máš na noze než odkazy ... btw jak dopadla ta tvá maďarská objednávka?máš recht cecilko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Prada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 zrno jak je to s botama od Freindly Suits a Lawarta? Ten je tam aby to mělo lepší zvuk nebo se tam něčím podílí? Ale vzhledem ktomu, že šíjí v Portugalsku nevím moc čím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) zrno jak je to s botama od Freindly Suits a Lawarta? Ten je tam aby to mělo lepší zvuk nebo se tam něčím podílí? Ale vzhledem ktomu, že šíjí v Portugalsku nevím moc čím. Je to design by Lawart , vyráběný ve španělsku. A co k tomu dodat ... napůl rámovka , napůl blake. Zpracování líp posoudíš na vlastní oči (oproti mnou relativně opovrhovanym loake o několik tříd horší) Co se týče konstrukce , typický Lawartuv design , strašně vysoká pata (oproti normě třeba +1cm někdy i víc) tímpadem vysoký pod kotníkem a nárt je vytažený taky strašně vysoko. Co se týče kvality materiálů těžko z hlavy říct ... stejně tak repas tohodle blake/g.y.w. systemu ... Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 chvíli jsem přemýšlel, k čemu bych je přirovnal, abych vyjádřil, jak moc se mi nelíbí, napadla mě snad jen Multipla. ;o) ale proti gustu... Prada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 chvíli jsem přemýšlel, k čemu bych je přirovnal, abych vyjádřil, jak moc se mi nelíbí, napadla mě snad jen Multipla. ;o) ale proti gustu...+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Covece fiku, nos do tech bot ponozky...Pak si je durch nepropotis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Tak sem per spíš fotky co máš na noze než odkazy ...To nebyl dobrej napad ;-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Latka je nastavena vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 tvl, smeju se vic jak ve vlakne humor.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se