Moty Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Hod potom prosím foto, taky o nich uvažuji mě už přišly a nejsem uplně jistej velikostí, bych je pustil, kdybys měl nohu 44, tak SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe99 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 po dlouhé době jsem nakupoval u Bati... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 New Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) mě už přišly a nejsem uplně jistej velikostí, bych je pustil, kdybys měl nohu 44, tak SZDaj foto.. Aké číslo si objednal? Ja nosím 44.5-45 a objednal som 45 Upraveno 11. února 2016 uživatelem stepecken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 až dorazím domů tak nafotím, přijdou mi trochu větší, ale zpracování moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 až dorazím domů tak nafotím, přijdou mi trochu větší, ale zpracování moc pěknýĎakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) Objednal jsem 44 Upraveno 11. února 2016 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) Akoze vyzerajú fakt super, akú nosíš bežne veľkosť? Keď sa ti zdajú byť veľké?Resp ich môžeš predsa zadarmo vrátiť do clarks Upraveno 11. února 2016 uživatelem stepecken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Dnes som ich objednal ... tak som zvedavyDají se nosit i normálně nebo se brzy sešlapou? Potřebuji něco casual Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 New Na léto supr, jestli takhle svítěj. Kde a kolik? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Tondaa73 uvidím co to udělá večer na ulici, takhle je rozářil blesk fotoaparátu, mají v sobě reflexní vrstvu. Jinak ve footlockeru na Zličíně mají ještě modré. Cena v doprodeji 1790,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Díky....kdyby takhle svítily i třeba odrazem od světel auta večer...bomba. Asi obejdu footlockery, Zličín mám přes celou Prahu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 na Harfě mají tuším ty modry. Zejtra je dám na nohu, takže testnu , takhle se rozsvítí i když naně posvítím baterkou , takže by měli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 No, plánoval jsem zase AirMax, a tyhle botky vypadají na léto setsakra dobře. A za mne tedy rozhodně červené. A s Footlockerem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Akoze vyzerajú fakt super, akú nosíš bežne veľkosť? Keď sa ti zdajú byť veľké? Resp ich môžeš predsa zadarmo vrátiť do clarksTa subjektivně vnímaná velikost může být způsobena vyšší botou, včera když jsem je fotil, tak to bylo tak nějak vic v klidu Standardně si kupuju 44 a tyhle sou taky 44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Tak mi vybyl nejaky cas a zasel jsem do OC Letnany. Byl jsem v Batovi, Humanicu a Ccc a nikde nic. Akorad jeden Rieker, ale ty me nejak nesedly. Nevite, kam se v Praze jit dal mrknout? Věděl by někdo, kde koupit nějaký botky do kanclu? Tj. mělo by se to vizálně maskovat jako v podstatě taková černá mokasína ke kalhotám / obleku, ale přitom by to měla bejt nějaká vzdušná sandále.Potřebuju něco pohodlnýho do kanclu a chození po baráku, ale otevřenýho - ne polobotky.Samozřejmě to klasický lakýrky nemá na 100% nahrazovat, ale aby to ke kalhotám nevypadalo blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Jedny neformalni pri patku, prosivane tzv.blake. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makes Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Dnes kupene Church's, tak uvidime ako vydrzia, milo ma prekvapilo, ze maju na vyber dve sirky, kedze mam sirsie chodidlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 @Tondaa73 takhle vypadaj když na ne večer svítí přímo světlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Wow... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se