Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Už vyhližím kurýraZatim stary adidas
ivan_989 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Už vyhližím kurýraZatim stary adidaspodla trhancov na rifliach to vypada na celkom skaredy pad. Hlavne ze sa ti nic nestalo
panedge Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Jen par kotrmelcu po schodech,trosku jsem od ty doby jeblej,ale jinak v pohode:-))
ivan_989 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 ja keď som minule padol tak som si to nechal takto spraviť aha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
efreeti Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 panedge: To sem zvedav co mas v merku dalsiho Ja uz sem rozhodnuty, ze dalsi akvizice na leto musi mit flyknit nebo primeknit a optimalne i boostem v jednom...cimz se muj okruh zajmu zuzuje uz jen na NMD, Ultraboost, v pripade ze nic nesezenu do leta, tak vezmu Stan Smith primeknit.
panedge Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 efreeti-mam jak flyknit tak primeknit,obojí je super.Krásně to dejchá a máš no noze jen jakoby ponožku.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Seznamujeme se LloydBarbour 12.5oz jeans Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
efreeti Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Kde si mám nechat podrazit tyto botky? 7let nošení a praní v pračce zdá je na tyhle hadráky příliš. RIP mé oblíbené converse Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Sem poridil neco neobvykleho od neprovarene znacky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
efreeti Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Pěkně výstřední kousek...trochu mi připomínají saint laurent, až na tu sponu
quest987 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 jsou překvapivě i měkké, ale uvidime jak na tom budou až je budu mít déle na noze.
panedge Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 jsou překvapivě i měkké, ale uvidime jak na tom budou až je budu mít déle na noze.Bomba bomba bomba!!vcera jsem si nejmlich ty samy chtel objednat.Strasne se mi libej!No a me prifrcely tyhle certovsky kopyta:-)
quest987 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Bomba bomba bomba!!vcera jsem si nejmlich ty samy chtel objednat.Strasne se mi libej!No a me prifrcely tyhle certovsky kopyta:-) Když se osvědčí asi přikoupim jestě modré Jinak do dvacátého na snapbacks.cz mají na Cayler and Sons 30% slevu takže byly za good price Tubular Doomy jsou taky moc pěknej kousek
jonas1 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 NMD v Cechach nikde,jak je to za hranicema nevim.U nas jsou vzdycky vyprodany behem par minut na netu.Tubulary v Praze Footshop,nebo Queens. Nmd v D ve footlooker i nějakých sneakers shopech - rozhodne to není nedostatkové zbozi Tubularu sem viděl ve footlockeru asi 5-6 modelůDíky všem za tipy, snad bude tedy větší vyber v D
Andrew Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Kde si mám nechat podrazit tyto botky? 7let nošení a praní v pračce zdá je na tyhle hadráky příliš. RIP mé oblíbené converse Mám úplně ty samé a takhle nějak dopadly po ani ne 3 letech občasného nošení, už to není co bývalo. Už chápu, proč je Destroy prodává jako "módní obuv" :-(
efreeti Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 (upraveno) Tak nevidel bych to tak cerne...to co sem s nima vsechno delal by nevydrzely zadne platenky, byly to fakt dlouho moje nejoblibenejsi letni botky...rekl bych ze je zabilo to prani v pracce..praci prasek a tepla voda asi nesvedci tomu lepidlu, ktere to drzi.Nad converse sem hul nezlomil, stale mam jeste dalsi dvoje chuck taylor, ale je fakt, ze jak starnu, tak me nebavi nosit boty, ktere nejsou 100% pohodle a to chucky proste nejsou....hlavne ve srovnani s novyma teniskama s tema s tema vsema super-duper technologiema Upraveno 19. května 2016 uživatelem efreeti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se