moco Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Ja dnes "na pána" :-))) ... Vícerovlákenní foto
panedge Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Pozor 11. cervna ve Footshopu Yeezy 750,nevim za kolik,ale bude to kolem desitky:-)Ja bych je bral,ale tejden ve spacaku spat pred prodejnou nebudu.Skoda, druhej den bych je strelil za 30:-)
quest987 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 a take by měli bejt yeezo 350tky tamtéž .jak se knim dostat viz. webhttp://yeezy.footshop.cz/?lang=cs
jonas1 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Yeezy pěkný, ale ty fronty jsou teda halda..Mne včera přišly tyhle
markwagner Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 V 3. 6. 2016 v 23:28, panedge napsal: Pozor 11. cervna ve Footshopu Yeezy 750,nevim za kolik,ale bude to kolem desitky:-)Ja bych je bral,ale tejden ve spacaku spat pred prodejnou nebudu.Skoda, druhej den bych je strelil za 30:-)Tak ty budou za350eu - snad budou moje...(jsem v BCN),jinak sleduju ,ze máme stejnej styl,alespoň co se tyče obutí
panedge Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 V 4. 6. 2016 v 5:51, jonas1 napsal: Yeezy pěkný, ale ty fronty jsou teda halda..Mne včera přišly tyhleTy mam presne taky:-)
jonas1 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 V 4. 6. 2016 v 6:49, panedge napsal: Ty mam presne taky:-)Jakoze uplne stejnaký? dneska jdem poprvé ven, tak jsem zvědavej..ty nmd jsem zatím vzdal, počkám na nejakou příznivou barevnou variantu a budu doufat, ze to půjde i bez stanu..nesehnal jsem je ani v Reichu
efreeti Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Na těch novějších tubularech (x, radial, doom, nova) je super, že na první pohled vypadají, že stojí 2x tolik než kolik opravdu stojí.
panedge Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 V 4. 6. 2016 v 4:16, quest987 napsal: a take by měli bejt yeezo 350tky tamtéž .jak se knim dostat viz. webhttp://yeezy.footshop.cz/?lang=cs350 ne,to uz bylo.
quest987 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Kdo se nebojí divočejších barev. V A3sportu mají ve výprodeji Ultra boosty za 2990,- To je dobrá cena
panedge Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Ve stredu budou ve Footshopu bily ultraboosty.Ty me lakaj fest:-)
Andrew Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Koukám, že když tady byl Kanye na posvatební cestě, tak jsem měl říct o tenisky, asi zavolám jeho mngrvi Ještě že mě tahle módní vlna nechává chladným..
Návštěvník YPO Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 V 3. 6. 2016 v 23:28, panedge napsal: ,nevim za kolik,ale bude to kolem desitky:-)....................................... druhej den bych je strelil za 30:-)co ty kecky uměj za ty prachy ? ...... to je nějaká charita nebo jenom bezbřehá píčovina ?
panedge Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Limitovana serie bot navrzena Kanyem Westem,jsou vzdycky asi tri modely do roka.Nizky stojej kolem bura,vysoky deset.A protoze se vzdycky v ten den uvedeni vyprodaj,tak vyleti cena nahoru.Prvni serie,kterou delal jeste s Nike stoji dneska kolem dvou set papiru.Jinak tyhle maj svitici podrazku ve tme a podrazku boost,takze jsou pohodlny fest.Jinak je to proste fashion zalezitost a halvne to,ze je delal Kanye.Mikiny z jeho kolekce stojej kolem desitky a to vypadaj jako vorvanej hadr:-)
sejkoram Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 V 4. 6. 2016 v 19:12, Andrew napsal: Koukám, že když tady byl Kanye na posvatební cestě, tak jsem měl říct o tenisky, asi zavolám jeho mngrvi Ještě že mě tahle módní vlna nechává chladným.. když jsem sbíral tenisky na střední, tak frčely airmaxy. nedaly se skoro nikde sehnat. v česku to první ve velkým rozjel queens cz. založili sneakers.cz, kde se lidi mohli pochlubit novejma úlovkama. celý to působilo celkem nenásilně, a mě osobně to propojení docvaklo až asi po roce. musí se jim nechat, že to byl mistrovsky zvládnutej marketing. když se na to chytá někdo kolem třicítky, tak už to taky moc nechápu. ale proti gustu samozřejmě nic
Andrew Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 (upraveno) V 4. 6. 2016 v 19:47, panedge napsal: Limitovana serie bot navrzena Kanyem Westem,jsou vzdycky asi tri modely do roka.Nizky stojej kolem bura,vysoky deset.A protoze se vzdycky v ten den uvedeni vyprodaj,tak vyleti cena nahoru.Prvni serie,kterou delal jeste s Nike stoji dneska kolem dvou set papiru.Jinak tyhle maj svitici podrazku ve tme a podrazku boost,takze jsou pohodlny fest.Jinak je to proste fashion zalezitost a halvne to,ze je delal Kanye.Mikiny z jeho kolekce stojej kolem desitky a to vypadaj jako vorvanej hadr:-) Upraveno 4. června 2016 uživatelem Andrew
vwtyp11 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 V 4. 6. 2016 v 19:55, sejkoram napsal: když jsem sbíral tenisky na střední, tak frčely airmaxy. nedaly se skoro nikde sehnat. v česku to první ve velkým rozjel queens cz. založili sneakers.cz, kde se lidi mohli pochlubit novejma úlovkama. celý to působilo celkem nenásilně, a mě osobně to propojení docvaklo až asi po roce. musí se jim nechat, že to byl mistrovsky zvládnutej marketing. když se na to chytá někdo kolem třicítky, tak už to taky moc nechápu. ale proti gustu samozřejmě nic +1
jonas1 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 (upraveno) panedge: vypadají podobně , ale jsou jiný Upraveno 5. června 2016 uživatelem jonas1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se