Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pozor 11. cervna ve Footshopu Yeezy 750,nevim za kolik,ale bude to kolem desitky:-)Ja bych je bral,ale tejden ve spacaku spat pred prodejnou nebudu.Skoda, druhej den bych je strelil za 30:-)31f9db2994e97047e8c2b0f39236138b.jpg

Odesláno
  V 3. 6. 2016 v 23:28, panedge napsal:

Pozor 11. cervna ve Footshopu Yeezy 750,nevim za kolik,ale bude to kolem desitky:-)Ja bych je bral,ale tejden ve spacaku spat pred prodejnou nebudu.Skoda, druhej den bych je strelil za 30:-)31f9db2994e97047e8c2b0f39236138b.jpg

Tak ty budou za350eu - snad budou moje...(jsem v BCN),jinak sleduju ,ze máme stejnej styl,alespoň co se tyče obutí

Odesláno
  V 4. 6. 2016 v 6:49, panedge napsal:

Ty mam presne taky:-)

Jakoze uplne stejnaký? :) dneska jdem poprvé ven, tak jsem zvědavej..ty nmd jsem zatím vzdal, počkám na nejakou příznivou barevnou variantu a budu doufat, ze to půjde i bez stanu..nesehnal jsem je ani v Reichu

Odesláno

Na těch novějších tubularech (x, radial, doom, nova) je super, že na první pohled vypadají, že stojí 2x tolik než kolik opravdu stojí.

Odesláno

Koukám, že když tady byl Kanye na posvatební cestě, tak jsem měl říct o tenisky, asi zavolám jeho mngrvi :) Ještě že mě tahle módní vlna nechává chladným..

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 3. 6. 2016 v 23:28, panedge napsal:

,nevim za kolik,ale bude to kolem desitky:-)....................................... druhej den bych je strelil za 30:-)

co ty kecky uměj za ty prachy ? ...... to je nějaká charita nebo jenom bezbřehá píčovina ?

Odesláno

Limitovana serie bot navrzena Kanyem Westem,jsou vzdycky asi tri modely do roka.Nizky stojej kolem bura,vysoky deset.A protoze se vzdycky v ten den uvedeni vyprodaj,tak vyleti cena nahoru.Prvni serie,kterou delal jeste s Nike stoji dneska kolem dvou set papiru.Jinak tyhle maj svitici podrazku ve tme a podrazku boost,takze jsou pohodlny fest.Jinak je to proste fashion zalezitost a halvne to,ze je delal Kanye.Mikiny z jeho kolekce stojej kolem desitky a to vypadaj jako vorvanej hadr:-)

Odesláno
  V 4. 6. 2016 v 19:12, Andrew napsal:

Koukám, že když tady byl Kanye na posvatební cestě, tak jsem měl říct o tenisky, asi zavolám jeho mngrvi :) Ještě že mě tahle módní vlna nechává chladným..

když jsem sbíral tenisky na střední, tak frčely airmaxy. nedaly se skoro nikde sehnat. v česku to první ve velkým rozjel queens cz. založili sneakers.cz, kde se lidi mohli pochlubit novejma úlovkama. celý to působilo celkem nenásilně, a mě osobně to propojení docvaklo až asi po roce. musí se jim nechat, že to byl mistrovsky zvládnutej marketing. když se na to chytá někdo kolem třicítky, tak už to taky moc nechápu. ale proti gustu samozřejmě nic :)

Odesláno (upraveno)
  V 4. 6. 2016 v 19:47, panedge napsal:

Limitovana serie bot navrzena Kanyem Westem,jsou vzdycky asi tri modely do roka.Nizky stojej kolem bura,vysoky deset.A protoze se vzdycky v ten den uvedeni vyprodaj,tak vyleti cena nahoru.Prvni serie,kterou delal jeste s Nike stoji dneska kolem dvou set papiru.Jinak tyhle maj svitici podrazku ve tme a podrazku boost,takze jsou pohodlny fest.Jinak je to proste fashion zalezitost a halvne to,ze je delal Kanye.Mikiny z jeho kolekce stojej kolem desitky a to vypadaj jako vorvanej hadr:-)

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno
  V 4. 6. 2016 v 19:55, sejkoram napsal:

když jsem sbíral tenisky na střední, tak frčely airmaxy. nedaly se skoro nikde sehnat. v česku to první ve velkým rozjel queens cz. založili sneakers.cz, kde se lidi mohli pochlubit novejma úlovkama. celý to působilo celkem nenásilně, a mě osobně to propojení docvaklo až asi po roce. musí se jim nechat, že to byl mistrovsky zvládnutej marketing. když se na to chytá někdo kolem třicítky, tak už to taky moc nechápu. ale proti gustu samozřejmě nic :)

+1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...