Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nezbejvá než to prostě omrknout... když jsem byl v Humanicu naposled odcházel jsem znechucen... z ccc mam dvoje boty a docela držej.. stejně mi vydrží boty tak rok ať jsou drahý nebo levný.

Odesláno

Tak to dopadlo presne jak jsem cekal, obesel vyzkousel, n....l se a nekoupil nic. Clarc jsou perfektni, ale centimetr kozich :-( a v humanicu se mi nic jinyho nelibilo az na jedny, ale stejnej styl jako La Socky a za dvojku :-( . ja snad bez kozichu nesezenu... v tom by se mi uvarila noha behem 10 minut...

Horhe, jak vypadaly ty za 1700 nemaj takovej divnej rantl?

Odesláno (upraveno)

Ty s tim divnym rantlem měli ve slevě a ve všech velikostech, dokonce dvakrát. Ani se nedivim, podobný nosila moje babička. Ty bys asi potřeboval něco takovýho.

Ty co jsem myslel nemůžu nikde najít. Jediný co vim, tak na krabici bylo číslo 20-20-35-0123-1

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno (upraveno)

Tak to dopadlo presne jak jsem cekal, obesel vyzkousel, n....l se a nekoupil nic. Clarc jsou perfektni, ale centimetr kozich :-( a v humanicu se mi nic jinyho nelibilo az na jedny, ale stejnej styl jako La Socky a za dvojku :-( . ja snad bez kozichu nesezenu... v tom by se mi uvarila noha behem 10 minut...

Horhe, jak vypadaly ty za 1700 nemaj takovej divnej rantl?

Ty s tim divnym rantlem měli ve slevě a ve všech velikostech, dokonce dvakrát. Ani se nedivim, podobný nosila moje babička. Ty bys asi potřeboval něco takovýho.

Ikdyž na fotce ty s rantlem zas nevypadaj tak hrozně, možná bych si na ně zvykl. A v černý by to bylo asi úplně dobrý.

post-8501-014152100 1350453987.jpg

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Tak jestli je chceš maj je v europarku ve štěrboholích v praze skladem. Taky jsem si je zkoušel ale ten rantl mi vyloženě vadil...

A ty co jsi poslal jsou přesně to co chci ..uvnitř jen hadr .. když bude kosa dam tlustou fusekli a naopak .. . Tak na zimní boty asi koupím až na jaro :-D

Odesláno

Tak problém s botama vyřešen... Clarks Motive Mix za 109 ojro z eu eshopu ... pač na ebay v 7ce nejsou ... V pondělí snad dorazej.

Hurááááááá

Odesláno

Klasika tenisky od Nike, Puma a teď jsem si zvykl na neuvěřitelně pohodlný botky značky Lacoste (jen sehnat větší čísla je v ČR celkem oříšek :crying_anim:).

lacoste ok, momentálne sedlám model ampthill. kupoval som cez http://www.jdsports.co.uk a pri tej príležitosti som vzal aj fred perry foxx leather. oboje velmi pohodlné, odporúčam :smile_anim:

post-11871-053006600 1351023409.png

Odesláno

No leda v Čechách někde zbylej kousek, protože u těhle není proklik na německý stránky:sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Clarks prodává v Čechách i Salamander, cena 3 490 Kč. Občas se dají sehnat ve slevě za rozumný peníze. Jinak můžu doporučit prodejny Salamander v Německu. Větší výběr a nižší ceny. Bohužel si taky netroufám kupovat boty bez vyzkoušení :crying_anim02:

Upraveno uživatelem Bison
Odesláno (upraveno)

Já kupoval Clarks v Salamandru v Rakousku, slušný výběr.

post-14980-091423900 1351221404.jpg

Upraveno uživatelem zibarek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...