zrno Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 nezbejvá než to prostě omrknout... když jsem byl v Humanicu naposled odcházel jsem znechucen... z ccc mam dvoje boty a docela držej.. stejně mi vydrží boty tak rok ať jsou drahý nebo levný.
zrno Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Tak to dopadlo presne jak jsem cekal, obesel vyzkousel, n....l se a nekoupil nic. Clarc jsou perfektni, ale centimetr kozich :-( a v humanicu se mi nic jinyho nelibilo az na jedny, ale stejnej styl jako La Socky a za dvojku :-( . ja snad bez kozichu nesezenu... v tom by se mi uvarila noha behem 10 minut... Horhe, jak vypadaly ty za 1700 nemaj takovej divnej rantl?
Horhe Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 (upraveno) Ty s tim divnym rantlem měli ve slevě a ve všech velikostech, dokonce dvakrát. Ani se nedivim, podobný nosila moje babička. Ty bys asi potřeboval něco takovýho. Ty co jsem myslel nemůžu nikde najít. Jediný co vim, tak na krabici bylo číslo 20-20-35-0123-1 Upraveno 17. října 2012 uživatelem Horhe
David_B Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Dr. Martens Felton Shoe....velice pohodlné
Horhe Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 (upraveno) Tak to dopadlo presne jak jsem cekal, obesel vyzkousel, n....l se a nekoupil nic. Clarc jsou perfektni, ale centimetr kozich :-( a v humanicu se mi nic jinyho nelibilo az na jedny, ale stejnej styl jako La Socky a za dvojku :-( . ja snad bez kozichu nesezenu... v tom by se mi uvarila noha behem 10 minut... Horhe, jak vypadaly ty za 1700 nemaj takovej divnej rantl? Ty s tim divnym rantlem měli ve slevě a ve všech velikostech, dokonce dvakrát. Ani se nedivim, podobný nosila moje babička. Ty bys asi potřeboval něco takovýho. Ikdyž na fotce ty s rantlem zas nevypadaj tak hrozně, možná bych si na ně zvykl. A v černý by to bylo asi úplně dobrý. Upraveno 17. října 2012 uživatelem Horhe
zrno Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Tak jestli je chceš maj je v europarku ve štěrboholích v praze skladem. Taky jsem si je zkoušel ale ten rantl mi vyloženě vadil... A ty co jsi poslal jsou přesně to co chci ..uvnitř jen hadr .. když bude kosa dam tlustou fusekli a naopak .. . Tak na zimní boty asi koupím až na jaro :-D
Horhe Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Tyhle maj právě i u nás za těch 1700 ve všech možnejch velikostech. Jenom né černý.
zrno Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Tak už mám asi vyřešeno.. ebay UK ... 2400,- is poštou a bez kožichu :-)
Traveller Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Dr. Martens Felton Shoe....velice pohodlné Pěkný kousek. Já mám tyto a jsem taky spokojen: Boston Brown
zrno Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Tak problém s botama vyřešen... Clarks Motive Mix za 109 ojro z eu eshopu ... pač na ebay v 7ce nejsou ... V pondělí snad dorazej. Hurááááááá
spartakcz Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Klasika tenisky od Nike, Puma a teď jsem si zvykl na neuvěřitelně pohodlný botky značky Lacoste (jen sehnat větší čísla je v ČR celkem oříšek ).
furo Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Klasika tenisky od Nike, Puma a teď jsem si zvykl na neuvěřitelně pohodlný botky značky Lacoste (jen sehnat větší čísla je v ČR celkem oříšek ). lacoste ok, momentálne sedlám model ampthill. kupoval som cez http://www.jdsports.co.uk a pri tej príležitosti som vzal aj fred perry foxx leather. oboje velmi pohodlné, odporúčam
Moty Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 tak mě hodně zaujaly tyhle Clarksy a maj i prodejny v Čechách
zrno Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Vypadaj dobře , otázka jestli budou v čr skladem...
Moty Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 No leda v Čechách někde zbylej kousek, protože u těhle není proklik na německý stránky:sad01_anim:
Traveller Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Myslím. že to je stejný kousek, co tu prezentoval Horhe na stránce 38. Vypadají fakt dobře. Jinak já mám do nedeštivého počasí ještě tyto křusky od Charlese Tyrwhitta:
Bison Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 (upraveno) Clarks prodává v Čechách i Salamander, cena 3 490 Kč. Občas se dají sehnat ve slevě za rozumný peníze. Jinak můžu doporučit prodejny Salamander v Německu. Větší výběr a nižší ceny. Bohužel si taky netroufám kupovat boty bez vyzkoušení Upraveno 25. října 2012 uživatelem Bison
zibarek Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 (upraveno) Já kupoval Clarks v Salamandru v Rakousku, slušný výběr. Upraveno 26. října 2012 uživatelem zibarek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se