Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno

Ivant takže Pediwear je fejkshop? Však někdo tu psal že tam dost nakupuje

Odesláno

Zdarec borci, rychlá prosba... Párkrát se tu mihnuli Sorel botky, jen mě zajímá jak jsou na tom s velikostmi, obviklá velikost nebo brát menší ? Díky moc

Vem si svou obvyklou velikost. Platí i pro dámské Sorely.

Odesláno

No a pěkně jsem se vypekl, někde jsem četl že je lépe vzít větší a nee, větší byly fakt větší tak jsem je posílal zpět.

Žena má Tivoli a její běžná velikost sedí perfektně.

Odesláno

Ivant takže Pediwear je fejkshop? Však někdo tu psal že tam dost nakupuje

Neeeeeee :) pediwear je ok, prave oni ma upozornili na ten fejkovy shop, ktorym som argumentoval v snahe vytrieskat z pediwearu vludnejsiu cenu.
Návštěvník Jagman
Odesláno

Aha ja myslel ze si chtel od Robinsons lepsi cenu to si psal vcera mam v tom gulas :D

Odesláno

Aha ja myslel ze si chtel od Robinsons lepsi cenu to si psal vcera mam v tom gulas :D

Vysvetlim.

1. Od robinsons som chcel lepsiu cenu. Argumentoval som pediwearom. Dostal som lepsiu cenu, boty su objednane.

2. Od pediwearu som chcel zas ine boty co nema robinsons, ale tiez za lepsiu cenu. Argumentoval som shopom, ktory sa ukazal ako fake. Lepsiu cenu som nedostal, slusne ma poslali do prdele. Tieto boty teda neobjednane.

:)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja zakazniky, ktery takhle somrujou o cenu nemam rad. Vetsinou jim vyhovim ale spadnou do kategorie 'menecenni'.

Odesláno

Ja zakazniky, ktery takhle somrujou o cenu nemam rad. Vetsinou jim vyhovim ale spadnou do kategorie 'menecenni'.

Som chcel vyskusat ci funguje to price promise co kazdy inzeruje. Jasne ze som to rovno mohol kupit tam kde to bolo lacnejsie. Ale sak som to len pouzil sluzbu, ktorou machruju, no. A je to zabavnejsie ako len tak bezducho kupovat boty. Aj tak pri tomto nakupnom tempe ich cochvila nebudem mat kam davat a musim si dat stopku. Alebo sa poradit s panom Edgom ci boty nejako komprimuje alebo urobil pre ne specialny odkladaci sdk podhlad alebo co.
Odesláno

Som chcel vyskusat ci funguje to price promise co kazdy inzeruje. Jasne ze som to rovno mohol kupit tam kde to bolo lacnejsie. Ale sak som to len pouzil sluzbu, ktorou machruju, no. A je to zabavnejsie ako len tak bezducho kupovat boty. Aj tak pri tomto nakupnom tempe ich cochvila nebudem mat kam davat a musim si dat stopku. Alebo sa poradit s panom Edgom ci boty nejako komprimuje alebo urobil pre ne specialny odkladaci sdk podhlad alebo co.

Pochopil jsem, že když tu fejkovou cenu nepodlezli, tak jsi neobjednal. A koupit tam, kde to bylo levnější, bys musel koupit fake?
Návštěvník Zmizík
Odesláno

To sem nevedel, ze to sami nabizeli. Tak to pak jo, to je jejich boj. :)

Návštěvník Jagman
Odesláno

Ivan ok taky to zkusím ale u Robinsons argumentovat Pedi chci Loake Bedale původně jsem chtěl burfordy ale na mě sou asi moc špičaté přece jen nosím jen džíny nic jiného :)

Odesláno

Jagman : Burfordy mam a maju skor okruhlu spicku, nepripadaju mi prilis spicate. A bedale last je o nieco sirsi, bacha na to.

Hedonista: mal som zalusk na letne Loake driving shoes, casu dost, teraz ich aj tak nevyuzijem, kupim ich ked bude dalsia zlavova sezona, Pedi alebo Robinson alebo Herring :)

Návštěvník Jagman
Odesláno

Ivan: No já nemyslel špičatou jako špičatou ale jako dlouhou nebo se mi to zdá podle fotek prostě Bedale mi přídou kratší šířka nevadí naopak snad trefím velikost :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...