Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na běžné nošení do kanceláře i běhání po klientech Charles Tyrwhitt Black Duston toe cap Derby shoe. Mám na nich rád měkkou podrážku a vypadají skvěle

Odesláno

Co takhle soutěž o nejúchylnějši (nebo nejulítlejší, pokud jste měli perný ponděl) boty? Pánské, protože jinak by to bylo moc jednoduché. Tak se pochlubte ;)

Prosim na tuto sutaz eventualne zaloz samostatne vlakno, sem sa to nehodi.
Odesláno (upraveno)

Fotka na hovno, ale konečně dorazily.

Nike Air Huarache Camo.

Hele a ty v tom fakt někdy vyjdeš do civilizace? Proti outdoor botkám nic nemám, stejně jako proti vojenským profi botám, ale tohle je ...

Má drahá polovička to zhodnotila slovy "Na kompost dobrý"  :cheers:

Upraveno uživatelem safi
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Prosim na tuto sutaz eventualne zaloz samostatne vlakno, sem sa to nehodi.

100 bodou. :D

Odesláno

Na běžné nošení do kanceláře i běhání po klientech Charles Tyrwhitt Black Duston toe cap Derby shoe. Mám na nich rád měkkou podrážku a vypadají skvěle

Hele a ty v tom fakt někdy vyjdeš do civilizace? 

Má drahá polovička to zhodnotila slovy "Na kompost dobrý"   :cheers:

Odesláno

Bude-li samostatný vlákno, můžu časem přispět pětiprsťákama. Ale už jsem je sem postoval někdy v létě a prošly bez povšimnutí, takže nevím nevím, jestli by v extra vlákně měly šanci

Návštěvník Strocek
Odesláno

Jak jsou na tom ZX 700 šířkově? Spíš širší, nebo užší? Asi je někde zajdu zkusit, pěkná bota.

Hele normálně jsem si to šel porovnat a došel jsem k závěru, že nevim co ti mám říct :) . Mě seděj dobře. Jsou hrozně pohodlný a na to jak sou pohodlný, tak jsou docela stabilní v držení nohy (jestli mi rozumíš) jako že nešmajdaj, noha v nich nekloktá atd. Sou děsně pohodlný. Maj trošku užší špičku, takže já oproti superstárům mám ty ZX 700 o půl čísla větší a vyhovuje mi to, ale asi by se poddaly i ve stejný velikosti. Jedny z nejpohodlnějších kecek co jsem měl a že jsem jich měl docela dost  :)  

Odesláno

Hele a ty v tom fakt někdy vyjdeš do civilizace? Proti outdoor botkám nic nemám, stejně jako proti vojenským profi botám, ale tohle je ...

Má drahá polovička to zhodnotila slovy "Na kompost dobrý"  :cheers:

Vycházim a ne na kompost. SeStimSmiř.  :lamo:

Odesláno

Dneska mi dojely novy krusky. Kdybych to vedel, vzal bych si rano alespon cisty fusekle.

9ca4a726adcd6f5ac981b1dcf4083067.jpg

8fd16c6854c7ca67058f49d19864f8c7.jpg

Kluci, jak mam navlict tkanicky? Je to takhle dobre...? :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Klička má bejt dole, tvořilo by ti to tam takovýho jako motejla.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Dneska mi dojely novy krusky. Kdybych to vedel, vzal bych si rano alespon cisty fusekle.

Loake hyde ? Pekne. Odkial si kupoval ?

Na tkanicky si pozri videa na youtube. Je to namotavka. Napr taketo

hqdefault.jpg

Odesláno

Loake hyde ? Pekne. Odkial si kupoval ?

Jojo, Hyde. Jsou z Le Premier, ale bral jsem od kolegy zerfosse, kterej si neumí vybrat velikost  :lol2:  , za což jsem mu právě teď vděčný.

Odesláno

Jojo, Hyde. Jsou z Le Premier, ale bral jsem od kolegy zerfosse, kterej si neumí vybrat velikost  :lol2:  , za což jsem mu právě teď vděčný.

Ja som mal na tento konkretny par tiez "spadeno" ale som spomaleny neschopny mantak. Tak uzivaj, fakt su pekne :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...