Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Křída nic, mýdlo taky nepomohlo. :(

Zajdu pro nějaký mastný něco čím je celý natřu, doufám že se

to celkově srovná.

Ja som mal podobný problém s bledohnedou obuvou a striedal som kriedu s našľahaným vaječným bielkom(nechať zaschnúť a potom opatrne vytrieť). Trochu to pomohlo asi po štvrtom cykle, aby to nebudilo pozornosť. Všetko ale záleží od koži a povrchovej úpravy. Nakoniec som to aj tak natrel balzamom.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano to je on , je to sice drzka, ale 1. Je ze vsech ceskejch sevcu nejštudovanější, zna technologie , soudni znalec atd... ano jeho komenty jsou mirne jizlive, ale je to konstruktivni kritika a tu malo kdo snese . Ale ve skutecnosti je to fajn clovek . Prirovnal bych ho asi k Frantikovi :) dokud nepoznas osobne si o nem myslis ze je (!) :)

Odkaz ke komentáři

Pánové, kupovali jste někdo v posledních letech Martensky? Přemýšlím o klasice 1460 v cherry barvě. Vyplatí se to za ty skoro 4k? Co jsem tak četl, tak si na ně lidi hodně lidi stěžují a moc dlouho prý nevydrží. Pro mě osobně jsou to už někdy od puberty (což teda není zas tak dlouho :)) boty s takovou zvláštní aurou kvality a pohodlí. Něco jako když jsem si kupoval pohory Meindl. Bojím se, abych tady neměl přehnané očekávání a pak nebyl zklamaný. A málo peněz to taky není. To je samozřejmě relativní, ale vyhodit 4k za boty na půl roku se mi taky nechce.

Zrovna něco takovýho řeším, tak sem narazil na tenhle tvůj starší příspěvek. Jak to dopadlo? A případně jsi kupoval u nás nebo v GB?

Odkaz ke komentáři

No nedopadlo to nijak. Byl jsem si je vyzkoušet v Praze v Dejvicích. Zjistil jsem, že mi klasické provedení nevyhovuje, ale byl jsem příjemně překvapený z měkčené varianty. Paní prodavačka ale byla absolutně neochotná mi cokoliv podat na vyzkoušení (padala mi dvoje boty a pak už jí to přestalo bavit), takže jsem znechucen odešel. Pak to prostě vyšumělo. V dubnu jedu do Londýna, třeba mě tam něco praští do nosu. Koupil jsem teď asi troje jiné boty, takže času dost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...