zrno Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 No hele i v cr se delaj koženy kecky ktery jdou zrepasovat , ale stojej 6-10 tisic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Křída nic, mýdlo taky nepomohlo. Zajdu pro nějaký mastný něco čím je celý natřu, doufám že se to celkově srovná.Ja som mal podobný problém s bledohnedou obuvou a striedal som kriedu s našľahaným vaječným bielkom(nechať zaschnúť a potom opatrne vytrieť). Trochu to pomohlo asi po štvrtom cykle, aby to nebudilo pozornosť. Všetko ale záleží od koži a povrchovej úpravy. Nakoniec som to aj tak natrel balzamom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 No hele i v cr se delaj koženy kecky ktery jdou zrepasovat , ale stojej 6-10 tisic das tip kdy? kdyztak sz ... dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Už se to tu někde nekdy řešilo. Nicméně - máte někdo reálný zkušenosti s martenskama made in england vs ostatní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 das tip kdy? kdyztak sz ... dikBeard-buddy z budejic , je schopnej usit primo namiru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Dnes černota :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 (upraveno) Beard-buddy z budejic , je schopnej usit primo namiru. To je Klimeš? Stačilo mi pár jeho komentů, co jsem od něj chytil na FB ať už u tebe, Jardy a dalších a nekoupil bych si u něj ani tkaničky... Upraveno 24. února 2017 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Ano to je on , je to sice drzka, ale 1. Je ze vsech ceskejch sevcu nejštudovanější, zna technologie , soudni znalec atd... ano jeho komenty jsou mirne jizlive, ale je to konstruktivni kritika a tu malo kdo snese . Ale ve skutecnosti je to fajn clovek . Prirovnal bych ho asi k Frantikovi dokud nepoznas osobne si o nem myslis ze je (!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Chceš říct, že Frantik je naživo v pohodě, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Volové! Jsem nejvic v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Jo je :-) za něj dam ruku do ohně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 (upraveno) Frantik je nejlepsi! A kdyz si veme. festiny tak je to i fesak Upraveno 24. února 2017 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 tož tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Na co su tie bocne zipsy? Maju nejaku funkciu alebo maju plnit ulohu "ozdoby" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Ty vnitrni tak nejak na ozdobu a venkovni - otevre se s nema cela bota, pouzivam to pri nazouvani a vyzouvani.. Ted jsem si objednal tyhle s 15% slevou za "odber" novinek u Ády.. Adidas Tubular Invander Strap.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 šel jsem se jen podívat co mají nového a ... hurá do přírody:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Pánové, kupovali jste někdo v posledních letech Martensky? Přemýšlím o klasice 1460 v cherry barvě. Vyplatí se to za ty skoro 4k? Co jsem tak četl, tak si na ně lidi hodně lidi stěžují a moc dlouho prý nevydrží. Pro mě osobně jsou to už někdy od puberty (což teda není zas tak dlouho ) boty s takovou zvláštní aurou kvality a pohodlí. Něco jako když jsem si kupoval pohory Meindl. Bojím se, abych tady neměl přehnané očekávání a pak nebyl zklamaný. A málo peněz to taky není. To je samozřejmě relativní, ale vyhodit 4k za boty na půl roku se mi taky nechce.Zrovna něco takovýho řeším, tak sem narazil na tenhle tvůj starší příspěvek. Jak to dopadlo? A případně jsi kupoval u nás nebo v GB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 No nedopadlo to nijak. Byl jsem si je vyzkoušet v Praze v Dejvicích. Zjistil jsem, že mi klasické provedení nevyhovuje, ale byl jsem příjemně překvapený z měkčené varianty. Paní prodavačka ale byla absolutně neochotná mi cokoliv podat na vyzkoušení (padala mi dvoje boty a pak už jí to přestalo bavit), takže jsem znechucen odešel. Pak to prostě vyšumělo. V dubnu jedu do Londýna, třeba mě tam něco praští do nosu. Koupil jsem teď asi troje jiné boty, takže času dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Díky a " měkčená varianta" je prosím tě co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Vypadají úplně stejně jako klasické 1460, ale jsou z jiné kůže. Už jako nové jsou krásně poddajné. Nevím přesný název modelu, ale když je budeš mít v ruce, tak to určitě poznáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se