flax Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Celkem me fascinuje kolika ruznymi odstiny barev hodinky disponuji. Za sera a umeleho osvetleni v interieru vypadaji jako cerne, behem dne v interieru maji syte energickou modrou barvu a v exterieru zase zari namornickou modri, pripadne ruznymi jejimi odstiny. Ted vypadaji skoro jako cerne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sniper007 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Pekne vlakno, zajimave fotky! Zejmena tahle posledni... to flax: kolik mas cm zapesti prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flax Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Pekne vlakno, zajimave fotky! Zejmena tahle posledni... to flax: kolik mas cm zapesti prosim? 18 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Celkem me fascinuje kolika ruznymi odstiny barev hodinky disponuji. Za sera a umeleho osvetleni v interieru vypadaji jako cerne, behem dne v interieru maji syte energickou modrou barvu a v exterieru zase zari namornickou modri, pripadne ruznymi jejimi odstiny. Ted vypadaji skoro jako cerne. Ano,pokaždé trochu jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Velmi povedené Seamastery, jedny z nej... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 (upraveno) Tyto hodinky, jak v modré a černé jsou podle mě jedny z nejuniverzálnějších hodinek, jsou tak krásně čisté, ovšem s nápadem a decentní sportovní elegancí, velikostně jsou tak akorát...a kdo nemá rád Rolex , tak tohle je jasná i přijatelná volba.. gratulace!! Upraveno 12. listopadu 2017 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Tyto hodinky, jak v modré a černé jsou podle mě jedny z nejuniverzálnějších hodinek, jsou tak krásně čisté, ovšem s nápadem a decentní sportovní elegancí, velikostně jsou tak akorát...a kdo nemá rád Rolex , tak tohle je jasná i přijatelná volba.. gratulace!! Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flax Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Tak panove jen pro zajimavost, dnes je to presne 11 dni co jsem serizoval sve nove nabyte Omegy Seamaster 300 a skutecne nevim jak toho dosahli, ale rozdil proti atomovemu casu je +1 sec. Zitra odletam smer rude more, tak pak poslu nejake fotky s krtenim ve slane vode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Tak panove jen pro zajimavost, dnes je to presne 11 dni co jsem serizoval sve nove nabyte Omegy Seamaster 300 a skutecne nevim jak toho dosahli, ale rozdil proti atomovemu casu je +1 sec. Zitra odletam smer rude more, tak pak poslu nejake fotky s krtenim ve slane vode. Super, těším se na fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flax Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Zatim jen mala ochutnavka A neco malo jsem uz zverejnil na svem FB profilu: https://www.facebook.com/tomas.miksa.568/posts/884414771729681 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Bomba! Keramiky jsou úžasné hodinky. Ať slouží a bacha na písek v kontaktu s pouzdrem a tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Bomba! Keramiky jsou úžasné hodinky. Ať slouží a bacha na písek v kontaktu s pouzdrem a tahem.Proč? Poškrábou se? Ještě jsem je u moře nevenčil, ale chystám se - díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Keramika zůstane v pohodě, ale ten kov se může doškrábat. Ten písek je tvrdý. Ono stačí vzít sponu o kachličky na plaveckém bazénu a je to. Jako já své SKX009 když jsem byl ve vodě a opřený rukama o kraj bazénu a kecal s kamarádkou Spona dostala kouř jako svině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 To můžu potvrdit, do Egypta jsem si vzal svoje otloukánky Orient Ray a za týden tah dostal solidní pískovanou úpravu, místy docela hluboko.. Ale u nich to neřeším.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Proto každý bere k moři na léto pepsiny od Seika. Můžeš je tam zrušit a říkat jim ty pravé tooly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Pepsiny od Seika mám a vemu je tam místo SMP a děkuju za radu !! :-) A Pepsiny asi nejlépe na gumě nebo na strapu a je to, ne? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Záleží jak moc je chceš šetřit Jako, guma si o to vyloženě říká, když jde člověk do moře a chce být ten potapěč! Na Omegu gumu nemáš, tak si je vezmi s sebou na večerní toulání po barech, pokud na to máš koule Podle toho, kam jedeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Jako šetřit je chci. Koupil jsem si je na konci jednoho moc šťastného období a jakkoli se chystám bejt stastnej i nadále, budou mi připomínat 5 let, který se uz nikdy nemusí vrátit (jakkoli bych to bral). Takze si je chci trochu hejckat a k mori si tak vezmu Pepsiny na gumě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 ... k moři a do moře taky každý rok pořizuji obvykle levné Seiko potápky - yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walda Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Ahojsorry za otp. Mám na to trošku jiný pohled. Hodinky se mi moc líbily, moc sem je chtel a co sem je koupil mám je na ruce každý den, už asi rok a něco. Koupal sem je v moři (mají moře v názvu to sem musel), jezdím s nima na motorce a nosím je v práci (výjezdový hasič, řidič), prostě si je užívám, kdy to jen jde. Sundavám je jen minimálně, když vím že by je to moc bolelo. Dělají stále necelé dvě vteřiny do minusu za den. Nějaký vlásečnicový škrábanečky sou hlavně na tahu, ale rozhodně je neudu přeleštovat, prodávat je nechci. Na světě sme jen jednou a smpc jsou ted na vrcholu, proč je mít doma. Jen názor laika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se