DadB Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Značka zde na fóru se moc nevyskytující, nicméně přesto by mě zajímal Váš názor. Osazeny osvědčeným Seiko 7T62 kalibrem (jedny přímo Seika se stejným strojkem už mi slouží k maximální spokojenosti), na paypalu leží nějaké drobné, cena lákavá... A ještě se dovolím zeptat zdejších odborníků - ač osazeny Quartz strojkem, ručička chronografu běhá po 1/5s, takže to skoro vypadá, jako kdyby v nich byl 18.000 bph automat. Je to skutečně taková rarita, jak to píše kdosi na pmwf?
afrikab Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Mel jsem v ruce asi 3 quartzove chonografy a vsem behala rucicka chronografu jako u mechanik. Zadne skakani po sekundach, ale plynuly pohyb. PS: Jinak hezke pouzdro.
cali Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 no napriklad na swatchkach skace rucicka chronografu po sekunde
farářskej Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Já si teda Yemu pamatuju podle modelu Sous Marine - to je teď nějaká čínská akvizice, nebo jak?
Potkan Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 no napriklad na swatchkach skace rucicka chronografu po sekunde ..má skromná Casia hážou taky celý sekundy. Jak čas, tak chronograf..
Viktor Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Já si teda Yemu pamatuju podle modelu Sous Marine - to je teď nějaká čínská akvizice, nebo jak? Yemu dlouho vlastnilo Seiko, v roce 2005 to od Seika koupil nějakej francouzskej podnikatel s velkejma plánama - zdvojnásobení objemu, vlastní kalibr atd.
New Milis Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 (upraveno) Značka zde na fóru se moc nevyskytující, nicméně přesto by mě zajímal Váš názor. Osazeny osvědčeným Seiko 7T62 kalibrem (jedny přímo Seika se stejným strojkem už mi slouží k maximální spokojenosti), na paypalu leží nějaké drobné, cena lákavá... A ještě se dovolím zeptat zdejších odborníků - ač osazeny Quartz strojkem, ručička chronografu běhá po 1/5s, takže to skoro vypadá, jako kdyby v nich byl 18.000 bph automat. Je to skutečně taková rarita, jak to píše kdosi na pmwf? Pěkný, fakt pěkný. Kdyby měly 44-45mm, tak to jsou prima "macho" hodinky. Kurňa, úplně je vidím se 7750 a sebe, jak šmejdím s odjištěnou šrajtoflí po webu.. Upraveno 31. ledna 2008 uživatelem New Milis
B.F.G. Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Pěkný, fakt pěkný. Kdyby měly 44-45mm, tak to jsou prima "macho" hodinky. Kurňa, úplně je vidím se 7750 a sebe, jak šmejdím s odjištěnou šrajtoflí po webu.. Ty už ale nejsi rychlej střelec!
New Milis Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Ty už ale nejsi rychlej střelec! Přesně tak. Proto říkám: KDYBY to mělo tolik a tolik rozměr, KDYBY tam byla 7750, nebo KDYBY to aspoň nebyly kvarcky, ......KDYBYch nebyl bejval bejvalej rychlej střelec...
spiderer Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Moc hezky hodinky, jediny co se mi na nich nelibi jsou rucicky a mozna bych ozelel datum, nebo bych ho zkusil udelat inverzni, ale hodinky jsou to pekny!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se