rucicka Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Poziciam si clanok o nadhernej limitke: http://www.ablogtowatch.com/oris-hammerhead-limited-edition-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Když je to na bázi Aquis, tak to znamená 43mm? V tom případě bych neměl ani jednu výhradu. Velký day/date, tvar a délka ruček, cifr, zužující se tah, dýnko, příběh, Oris DNA, WR...d Snad jen nějaký ten mm ubrat na korunce, tohle by mohlo tlačit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 45,5mm... bohužel. Koukal jsem na jiné aktuální modely Aquis na strankach Oris, jestli náhodou nepřipočítávají ochranu korunky, ale vypadá to, že ne (u základního modelu je údaj 43,5 mm). Jinak jsou hodně povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 krasny ale strasne velky....( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Paradni o tom zadna ale jsou vetsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Jsou překrásný, bych se bál, že je někde klepnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Nosil jsem pár let Oris Divers, vlastně ještě o kousek větší a konstatuji, že se tento tvar pouzdra velmi dobře nosí. Ale v titanu. Ocelové na tahu budou dost těžký. Jinak fajn počin na záchranu toho kladivouna. Líbila by se mi v nich ale spíš Eta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 To se v Holsteinu povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackW Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 (upraveno) Ako bolo vyssie spomenute, tvar puzdra na ruke nerobi velky rozdiel pri noseni medzi Aquis 43.5 a 45.5 mm. Tato limitka mi natolko ucarovala, ze mi nedalo nepridat si ich do zbierky aj po dlhsej dobe od uvedenia na trh. Nove limitky su taktiez velmi vydarene, ale vsetky (v mojom pripade zial len) v 43.5 mm vyhotoveni mi na ruke pripadali byt primale Upraveno 18. května 2019 uživatelem JackW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 gratulujem, vyzeraju a sedia ti paradne! viac foto!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackW Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Nazdar misoo, dakujem. Fotky pridam, kaucukovy naramok som na skusku vymenil aj za ocelovy tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackW Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Po dlouhe dobe orisky co se mi jako opravdu libi...za me parada-musim je nekde zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se