blackhead Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Ja stejne dilema nakonec vyresil takhle, argumenty pro byly tah, moznost nato, nemechanicky strojek, dobra kvalita a cena. Upraveno 8. března 2018 uživatelem blackhead
Radimk Odesláno 8. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Ty jsou parádní, ale mě tam chybí to něco navíc. Rádio, solár ( G shock) nebo tritium ( Luminox nebo Traser)Prostě něco, co doma nemám. Blbý rozmar, já vím..
blackhead Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Ty jsou parádní, ale mě tam chybí to něco navíc. Rádio, solár ( G shock) nebo tritium ( Luminox nebo Traser)Prostě něco, co doma nemám. Blbý rozmar, já vím..Eco drive je solar, ja jsem s vyberem moc spokojenej!
Radimk Odesláno 8. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Ajaj, tak to se omlouvám, já si nevšiml.Jsou pěkné, ale není to to co hledám.
kempo007 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Ecodrive - dobra volba. Mel jsem BN0000-04h a ja vul je prodal,co bych za ne ted dal... Upraveno 9. března 2018 uživatelem kempo007
Radimk Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Už jsem to tady psal, já bych šel do Traseruhttp://www.hodinkytraser.cz/traser-p-6506-commander-100-force/Nevíte někdo "kvalitu" tohoto titanu? vydrží něco, nebo je to jen standart bez úpravy?
kempo007 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Nevíte někdo "kvalitu" tohoto titanu? vydrží něco, nebo je to jen standart bez úpravy?Titan je na outdoorove aktivity problem.Jsou na nem videt vsechny ryhy,vrypy a jakekoliv poskozeni.Svara ma titanove Citizeny jako oblekovky a i tak se neubranil drobnym skrabancum. Videl jsem potapky od Citizenu,titanove pouzdro a to same, skrabance a drobne ryhy,staci pry morsky pisek a je to.
Dantechno Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 To není pravda. Napr. titan na mych Casio je hodne odolny. Mam je dlouho a například na spone - kde maj ocelove hodinky hned skrabance - není po nicem ani pamatka. Je pravda , ze ma ale nejakou specialni upravu.
kempo007 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Ajaj, tak to se omlouvám, já si nevšiml.Jsou pěkné, ale není to to co hledám.Zkus NITE nebo UZI. Ovsem kombinaci SOLAR a T25/100 jsem nikdy nevidel.
kempo007 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Ajaj, tak to se omlouvám, já si nevšiml.Jsou pěkné, ale není to to co hledám.Pokud ovsem budes preferovat solar-nejlepsi varianta je pomer cena/vykon - Casio. Tritiovka v quartzu Luminox/Traser, pokud zabrouzdas i na ebay tak Nite nebo CWC/MWC. Ovsem v automatu se otvira obrovsky vyber, jde jen o ti kolik chces investovat a do jak velkych cibuli Upraveno 9. března 2018 uživatelem kempo007
Frostie Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Nevíte někdo "kvalitu" tohoto titanu? vydrží něco, nebo je to jen standart bez úpravy?No, o žádném glass coatingu nebo jiné úpravě se nezmiňují, takže to asi bude standardní bláto...
kempo007 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 To není pravda. Napr. titan na mych Casio je hodne odolny. Mam je dlouho a například na spone - kde maj ocelove hodinky hned skrabance - není po nicem ani pamatka. Je pravda , ze ma ale nejakou specialni upravu.U tech Citizenu jsem videl to co jsem popsal. Kazdopadne u oblekovek titan ano,u outdooru urcite ne.Ikdyz Citizen produkuje pro Royal Marines ecodrive v titanu, nejsou to ovsem oficialni hodinky pro MOD
kempo007 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 (upraveno) To není pravda. Napr. titan na mych Casio je hodne odolny. Mam je dlouho a například na spone - kde maj ocelove hodinky hned skrabance - není po nicem ani pamatka. Je pravda , ze ma ale nejakou specialni upravu.Jedine Citizeny, ktere byly ofiko schvalene MOD a ktere se nakoupily byly Citizen BN0000-04h Upraveno 9. března 2018 uživatelem kempo007
saida Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Já mám titanové citizen orca a i po mnoha letech jsou v supr stavu. Na druhou stranu u letních tool mužné jizvy zas tak neřešim.
Radimk Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Pokud ovsem budes preferovat solar-nejlepsi varianta je pomer cena/vykon - Casio. Tritiovka v quartzu Luminox/Traser, pokud zabrouzdas i na ebay tak Nite nebo CWC/MWC. Ovsem v automatu se otvira obrovsky vyber, jde jen o ti kolik chces investovat a do jak velkych cibuliTak už to tady probíram dýl.. Automat nechci, vůbec neodpovídá zadání.Ten titan je asi průšvih, za chvilku by to bylo dorvané.Nite mě neoslovila, je to nuda. Velikostně se kloním k menším hodinkám, jsou pohodnější a víc vyhovují zadaní "nasaď a zapomeň"Ale díky za inspirace a snahu.
Radimk Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2018 CWC resp. MWC už jsou hodně military look, ale zajímavé, kouknu po nich.
kempo007 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Tak už to tady probíram dýl.. Automat nechci, vůbec neodpovídá zadání.Ten titan je asi průšvih, za chvilku by to bylo dorvané.Nite mě neoslovila, je to nuda. Velikostně se kloním k menším hodinkám, jsou pohodnější a víc vyhovují zadaní "nasaď a zapomeň"Ale díky za inspirace a snahu.Velikost pouzdra je problem. Vetsinou to jde pres 42-44mm, mensi tedy kolem 38mm jsou jen field/military watch a tech v quartzu moc neni
Dokusan Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Hele Ward má 38 mm quartz s Rondou 715. Sou to sice potapky, ale na dojebani by to šlo.https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale/nearly-new3/c60-trident-300-nearly-new-8751ce
Frostie Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Hele Ward má 38 mm quartz s Rondou 715. Sou to sice potapky, ale na dojebani by to šlo.https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale/nearly-new3/c60-trident-300-nearly-new-8751ceMyslím, že je to zcela mimo zadání - no r/c, no solar, no titan...
Dokusan Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Rok se s rokem sešel, léto je za dveřmi a já, ač hodinkově pevně saturován začínám hledat letní otloukánky.Loňský výběr se po peripetích povedl a sezonu se mnou prožily Inoxy ke vší spokojenosti.Nicméně už jsou minulostí a letos se opět otvírá pole pro nákup letních toolů.Zadání je v podstatě stejné, hledám hodinky " nasaď a zapomeň"Zatím mám v hledáčku Luminoxy: luminox-0201sl.jpg luminox-0301.jpgA nejlépe tyhle:luminox-3501.jpg Ano, vím, je to ronda se všemi svými plusy (??) i mínusy, ale mě ten strojek ještě nikdy nezklamal. A nebo jít uplně jinou cestou a zkusit klasiku všech klasik:GW 5000.jpegZačíná jich na trhu nebýt, ale mají vše co by měly tikitálky mít. A nebo... napadá vás ještě uplně něco jiného? Nemám žádnou preferenci, jen by měly hodinky být něčím zvláštní.Preferuji plastové/ gumové pouzdro trochu vyšší WR a nějakou fíčuru. ( tritiu, radio+ solar..)Jo a cenovka.. nikam vysoko se neženu, 5-8000 je myslím dostatečné.Tohle je zadání, kolega nemá žádnou preferenci. Můj tip reagoval na poslední příspěvek Upraveno 9. března 2018 uživatelem Dokusan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se