Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kde najdu nějaké TTD k Timexům? 

Ta řada Expedition má pěkné kousky. 

Nic lepšího se bohužel nedá najít, i jejich ofiko stránka je na TTD neskutečně skoupá a samozřejmě, údaj movement quartz analog je absolutně o ničem. Ale měli by v tom být miyoty,

https://www.timex.com/expedition-ranger-43mm-stainless-steel-watch/Expedition-Ranger-43mm-Stainless-Steel-Watch.html?dwvar_Expedition-Ranger-43mm-Stainless-Steel-Watch_color=IP-Steel-Silver-Tone-Black&cgid=expedition#start=1

Odesláno (upraveno)

Ty ceny jsou až zarážející, vím, že to není žádný extra výkvět, ale za cenu tržnice to jsou docela k světu pracovky:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Ty ceny jsou až zarážející, vím, že to není žádný extra výkvět, ale za cenu tržnice to jsou docela k světu pracovky:

attachicon.gif91jR1OT49RL._UY445_.jpgattachicon.gif91Qr39HtXBL._UY445_.jpgattachicon.gifT1.jpgattachicon.giftimex-t49997.jpgattachicon.giftimex-tw4b01100.jpg

Teď jsem na to ještě koukal a z této stránky neexpedují prý mimo US. Takže najít ten model na ebayi s tím, aby expedovali do Evropy nebo přímo z EU, aby se dalo vyhnout doplatku DPH a ostatním poplatkům.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Isto chceš Timex? Ja svoje Timexy už ani nenosím, strašne ma rozčuľuje sekundová ručička. Poskakuje ako keby mala odpadnúť každú chvíľu.

Odesláno

S tim treba problem nemam. Ale nevim, co davali/davaji do Timex za strojek (jestli Rondu), protoze snad jsem nevidel ruckove Timexy, kde by sekundovka skakala po indexech.

Neprochazel jsem uplne cele vlakno, ale nejake Trasery/Victorinoxy nee? Ja vim, furt je tam Ronda.

Posledni dobou mrkam i na levna plastova triruckova Casia za par stovek. Tvari se odolne a delaji se i ve spouste barvicek. Reference presne nevim, ale najdu ;)

Odesláno

Timexy je asi cesta vedle, ale pár pěkných modelů jsem si v řadě Expedition našel.

Victorinoxy jsem měl minulé léto, řadu INOX. Dobré, moc dobré, ale už jsou ve světě.

Traser/ Luminox, tam se teď ubírá má mysl :)

Ta levná Caia jsou řada MRW, taktéž na ně koukám.  

Pořád trvá a platí že by hodinky měly mít nějakou zvláštnost, neřkuji obskurnost :)

Plastové pouzdro, tritium, co já vím.. vodotrysk.. trochu slušnou WR, opravdu půjdou všude.

Už mě na načisto hrabe.. 

Odesláno

S tim treba problem nemam. Ale nevim, co davali/davaji do Timex za strojek (jestli Rondu), protoze snad jsem nevidel ruckove Timexy, kde by sekundovka skakala po indexech.

Neprochazel jsem uplne cele vlakno, ale nejake Trasery/Victorinoxy nee? Ja vim, furt je tam Ronda.

Posledni dobou mrkam i na levna plastova triruckova Casia za par stovek. Tvari se odolne a delaji se i ve spouste barvicek. Reference presne nevim, ale najdu ;)

Timex a ana Casia většinou používají Miyotu, já u Casií nesoulad s indexy tedy nepozoruji.

Odesláno (upraveno)

S rondou jsou to jen takové výkřiky do tmy, nebo průkazný problém?

Tak Frostie je tady znám svou totální averzí vůči Rondě, ale z druhé strany mraky těch strojů fungují vcelku bez závad.

Ono je to tak někde mezi..

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Jasný, to jsem se dovtípil, ale jako u mnoha Frostieho výroků, mi tam chybí reálný základ.

Btw ty svoje I.N.O.X. mám snad přes tři roky v pravidelném zápřahu a vše ok. Outdoor, hory, jeskyně, moře, manuální práce, kanclzevling... žádná vada.

Odesláno (upraveno)

No, vyjádření typu... vypuštění shitrondy... seiko, citizen, casio - vše bez howen... ve mě vzbuzují zvědavost, co že za zvěrstva to mám doma.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

Radimk: zásadní otázka je, na jak dlouho ty hodinky chceš. Pokud je koupíš nové u nás, máš dva roky záruku a spousta lidí tady mění hodinky daleko dřív :) Z tohoto pohledu by tě Ronda nemusela trápit.

Ronda se nijak netají tím, že jede spíš na poměr výkon/cena než maximální spolehlivost. Ale věřím tomu, že svou práci odvede. Pokud tě nějaké ty Trasery/Luminoxy zaujaly, tak to moc neřeš  a udělej si na léto radost. Výrobci ty nižší řady určitě považují za spotřební zboží. Přinejhorším po záruce přijdeš o investici, nebo zkusíš nechat strojek vyměnit. No a nebo budeš mít příležitost udělat  si radost dalším modelem. Já od Rondy nečekám, že by mi vydržela až do hrobu a tak je pro mě každý další funkční rok příjemným bonusem.

Odesláno

Jsou to "letní" hodinky a takto se k nim i stavím.

Mám svoje trvalky - Tudory a v létě chci něco odpočinkového.

Ronda mě nevadí, měl sem ji už několikrát a nezklamala.

Tento druh hodinek u mně nezestárne..

Odesláno (upraveno)

Ja pokukujem po tychto na leto. Solidne, titan, zaujimave zobrazovanie casu v roznych pasmach, synchro s atomovymi hodinami 3x denne. Cena kolo 400 ?. Vase nazory?

OCW-S100-1AJF

OCW_S100_1_AJF_b_1200x.jpg

Upraveno uživatelem actionman1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...