decebal Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Jakubisko napsal: Promin, nejak jsem Te neregistroval. Cislo jsem dal nakonec trem lidem z fora, kteri si o nej napsali do SZ. Mas SZ. Díky.
Gorg Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Jak to nakonec dopadlo s Orlíkama?
watcher Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Tak nás nenapínejte, podařilo se někomu získat do sbírky tento klenot?
cigi Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 (upraveno) Mně bohužel ne. Upraveno 14. ledna 2009 uživatelem cigi
decebal Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Já taky nic. Ale vím kdo . Ale nebudu to sem psát, on to tady když tak napíše sám .
alt Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 (upraveno) Tak jedny original Prim Orlik jsou k mani zde: http://www.aukro.cz/item625447744_prim_orl..._naramkove.html Upraveno 2. května 2009 uživatelem alt
Návštěvník Ondra Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 alt napsal: Tak jedny original Prim Orlik jsou k mani zde: http://www.aukro.cz/item625447744_prim_orl..._naramkove.html Taková eltoňácká cena, rok výroby 1968, cena 68 tis. No, ale je jich málo... takže o moc levněji se asi nekoupí...
cigi Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 (upraveno) To je právě ta potíž s orlíkama, do sbírky moc drahý a když je budeš nosit, tak je zákonitě někde drbneš a zničíš autenticitu. To sklíčko se vyleští, to je v pohodě, ale co když odloupneš kus smaltu z lunety, nebo škrábneš to pískovaný pouzdro - o korunce ani nemluvě. To je diléma k uzoufání . Upraveno 4. května 2009 uživatelem cigi
Návštěvník Ondra Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 cigi napsal: To je právě ta potíž s orlíkama, do sbírky moc drahý a když je budeš nosit, tak je zákonitě někde drbneš a zničíš autenticitu. To sklíčko se vyleští, to je v pohodě, ale co když odloupneš kus smaltu z lunety, nebo škrábneš to pískovaný pouzdro - o korunce ani nemluvě. To je diléma k uzoufání . To je jednoduchý, do sbírky tyhle a na bězný nošení remaky
Pajac Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Ondra napsal: To je jednoduchý, do sbírky tyhle a na bězný nošení remaky Už aby remaky začali dělat chinese... Aspoˇˇn si je koupí každý, kdo je chce...
Pajac Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 kibi napsal: kacir! Aaaaa zase někdo, kdo je děsně vážneeeeej... :-)
Pajac Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 kibi napsal: asi pro me to jsou jedny z hodinek, ktere beru do ruky jak (cizi) katanu - odvracim dech a uctive a vzletne mluvim o jejich krase... Hmmm, tak větší úctu mám teda k chirurgovi, který vyoperoval životunebezpečný nádor.... Hodinky jsou jen věc .....
alt Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Skoda ze uz tu aukci stahli - jsem byl zvedav, jak to dopadne.
Návštěvník Ondra Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Prodejce zkrátil pro "nedočkavé" dobu aukce na 3 dny Myslím si, že je to ideální šance jak získat původní Orlíky, zase tak často na prodej nejsou. Sice je to balík, ale cena už půjde jenom nahoru a je to originál z roku 1968...
Gilius Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 trochu jsem to tu pročistil a pána varoval......pokud chce jen prodávat,ať si jde na aukro.
grakij Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Jak dopadly ty Orliky na aukru ? 2x je stahl nebo je nekdo vydrazil? Zde nabizene to jsou ony ?
grakij Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Tento zpusob chovani zda se mi ponekud nestastny...
filo-boxer Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Gilius napsal: trochu jsem to tu pročistil a pána varoval......pokud chce jen prodávat,ať si jde na aukro. Dik Gille, to byla fakt drzost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se