Přejít na obsah

Cena?

peter.junior

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ospravedlňujem sa ak spamujem, ale nikto mi nevie poradiť, kde by som našiel odhadcu tejto pozostalosti. Máme k tomu aj dedičné záznamy a neviem, či stojí zato, ich dať opraviť a ponúknuť záujemcom.

Vopred ďakujem za pochopenie.

post-57120-0-34362400-1496567107_thumb.jpeg

Odesláno

Díky za rychlé reakcie.

Dedičný záznam je myslený v tom, že bol predmet v zozname toho všetkého, čo daná osoba nadobudne.

Keďže nebola určená cena ani v tomto zozname, hľadáme niekoho, kto by nám poradil.

Ak by ste vedeli o niekom, kto má skúsenosti, pošlite mi kontakt v správe, prosím.

Ja sa tomu nerozumiem a preto hľadám možnosti.

Vopred ďakujem za porozumenie.

S pozdravom

Peter z Brna

Odesláno
  V 4. 6. 2017 v 9:32, financ napsal:

Je to padělek, cenu to nemá žádnou.

Je strašný kolik majitelu fejků poslední dobou umírá.

Jsem zvědavý, na toho co bude první, co bude mít originály z dědictví. Nevzpomínám si, že by to tu už bylo..

Návštěvník Mitak
Odesláno
  V 4. 6. 2017 v 10:06, Kat251 napsal:

Jsem zvědavý, na toho co bude první, co bude mít originály z dědictví. Nevzpomínám si, že by to tu už bylo..

Tak to abych všem nejstarším členům rodiny rychle něco koupil :-)))
  • Po roku...
Odesláno

A já prosím o info, kde majitelé fejků chodí na kurz: "Vyfoť fejky, aby nešlo z fotky skoro nic vidět"...

• po měsících...
Odesláno

To s tym dedicstvom sa uz neda ani nazvat klise.Dal by som tomu uplne iny privlastok,ale kedze sme na fore gentlemanov,tak radsej diplomaticky napisem:peter.junior nikto tu nedokaze ohodnotit tieto "hodinky",kedze nikto z nas nepozna normohodinu v suterrenej tovarni niekde v provincii Xinjiang...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...