peter.junior Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Ospravedlňujem sa ak spamujem, ale nikto mi nevie poradiť, kde by som našiel odhadcu tejto pozostalosti. Máme k tomu aj dedičné záznamy a neviem, či stojí zato, ich dať opraviť a ponúknuť záujemcom. Vopred ďakujem za pochopenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Pozůstalost řeší notář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Fake. Hnus. Cena nula. EDIT: co jsou to dědičné záznamy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Ja bych je urcite dal opravit, nejlepe poslat primo vyrobci, je to dost komplikovany kus a bezny hodinar si s nim neporadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Doporučuji... dať opraviť a ponúknuť záujemcom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.junior Odesláno 4. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Díky za rychlé reakcie. Dedičný záznam je myslený v tom, že bol predmet v zozname toho všetkého, čo daná osoba nadobudne. Keďže nebola určená cena ani v tomto zozname, hľadáme niekoho, kto by nám poradil. Ak by ste vedeli o niekom, kto má skúsenosti, pošlite mi kontakt v správe, prosím. Ja sa tomu nerozumiem a preto hľadám možnosti. Vopred ďakujem za porozumenie. S pozdravom Peter z Brna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Je to padělek, cenu to nemá žádnou. Je strašný kolik majitelu fejků poslední dobou umírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Je to padělek, cenu to nemá žádnou.Je strašný kolik majitelu fejků poslední dobou umírá. Jsem zvědavý, na toho co bude první, co bude mít originály z dědictví. Nevzpomínám si, že by to tu už bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Jestli to nebude tím, že majetek se v dědickém řízení musí ocenit, protože z jeho ceny se počítají mimo jiné notářské poplatky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Jsem zvědavý, na toho co bude první, co bude mít originály z dědictví. Nevzpomínám si, že by to tu už bylo..Tak to abych všem nejstarším členům rodiny rychle něco koupil :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Nejlepší je ta jedenáctka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Jste zlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Prosim prosim posli fotku tych dedicnych zaznamov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 A já prosím o info, kde majitelé fejků chodí na kurz: "Vyfoť fejky, aby nešlo z fotky skoro nic vidět"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 peter.junior - dobrej coud si tady dostal btw nechapu cos cekal, ze se nekdo chytne a rekne hele ja je koupim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 To s tym dedicstvom sa uz neda ani nazvat klise.Dal by som tomu uplne iny privlastok,ale kedze sme na fore gentlemanov,tak radsej diplomaticky napisem:peter.junior nikto tu nedokaze ohodnotit tieto "hodinky",kedze nikto z nas nepozna normohodinu v suterrenej tovarni niekde v provincii Xinjiang... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Já myslím, že vše podstatné bylo řečeno, těšme se na dalšího dědice, a LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.