hodinkář Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Mám Ahoj Koupil jsem si hodinky Certina jsou trochu starší mají datum i den den se po půlnoci překlopí sám ale datum nejde překlopit když u šroubů korunkou datum se pohybuje ale samovolně po 12 hodině ne dá se to opravit popřípadě cena
malda Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Sorry za OT, ale při čtení shora uvedeného textu jsem si vzpomenul na tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodinkáři, to fakt nešlo napsat tak, aby ten text dával smysl?
Karlos Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Jako že autokorekci nemáš, nebo že nefunguje?
hodinkář Odesláno 8. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2017 funguje ale jak vidíš blbě ale hodila by se mi přibližná cena opravy datumu to datum jde přetočit korunkou ale nepřehodí se po půlnoci
Jiří9 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 (upraveno) Musím se taky trochu smát. Takže hodinky ukazují datum a den v týdnu dobře a přeskakuje někdy po půlnoci , ale když ho chceš nastavit korunkou, tak se pohybuje samovolně? Nebo naopak ?To je trochu divné. Většinou je to tak, že datum rychloposunem nejde přesunout vůbec, nebo špatně.Jinak Tvůj slovosled je trochu schyzofrení Jirka Mám Ahoj Koupil jsem si hodinky Certina jsou trochu starší mají datum i den den se po půlnoci překlopí sám ale datum nejde překlopit když u šroubů korunkou datum se pohybuje ale samovolně po 12 hodině ne dá se to opravit popřípadě cena Upraveno 9. června 2017 uživatelem Jiří9
OLine Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 (upraveno) Mám Ahoj, koupil jsem si hodinky Certina. Jsou trochu starší, mají datum i den. Den se po půlnoci překlopí sám, ale datum nejde překlopit. Když otáčím korunkou, datum se pohybuje, ale samovolně po půlnoci ne. Dá se to opravit? popřípadě cena Děkuji Tak to chápu já po korekci...A dle mého názoru je pokažené pozor! odborný výraz :-) klečko co je napojené na hodinovou ručku, ale otočí se jednou za 24 hodin. To má na sobě malou páčku/zobáček. Ten po půlnoci zatlačí na výřezy v datovém věnci a posune ho. A jestli se mýlím, budu muset víc studovat, no. A budou to stokoruny. Upraveno 9. června 2017 uživatelem OLine
orol Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Hodinkář se taky mohl trochu rozepsat, co je to za stroj, nebo konkrétní typ hodinek.Ale asi v tom bude nějaká ETA a to se opravit dá, i když asi ne všude. OLineopravil jsi mu to, jako učitel na základce diktát chybí mi tam známka
Frantik Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 V poslední době se tady množí tyhle dotazy typu "neco mi v tech hodinkách blbne, kolik bude stát oprava"?!? To je jako volat do autoservisu "mam škodovku a neco mi rachta v motoru, kolik to bude stát"? Chce to trochu myslet, chlapci!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se