kutilprim Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 No JOO! Šlo to! Díky! Není zač, zatím toho taky moc nevím, ale když můžu poradit, tak rád pomůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2010 Zdravím a prosím o radu. Nevím kam to napsat, ale jelikož plánuji pro synka (7let) sestavení Prim leteckých z dílů Parexa a ty svoje možná hodím také do nerezu, to ještě nevím. Tak potřebuji poradit jestli pro něj doporučíte strojek 69 nebo 68. Já se přikláním pro 68. A nevíte někdo, jestli už je vyřešená vodotěsnost pouzder z Parexa. Předem moc díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Zdravím a prosím o radu. Nevím kam to napsat, ale jelikož plánuji pro synka (7let) sestavení Prim leteckých z dílů Parexa a ty svoje možná hodím také do nerezu, to ještě nevím. Tak potřebuji poradit jestli pro něj doporučíte strojek 69 nebo 68. Já se přikláním pro 68. A nevíte někdo, jestli už je vyřešená vodotěsnost pouzder z Parexa. Předem moc díky za pomoc. No, řekly bych , že s tou vodotěsností zatím nic neudělaly. Každopádně ciferník na letecké Prim z PAREXA je po grafickém zpracování hroznej šunt. Použitelný jsou jen ručičky. Probýralo se to ve vlákně: Zkušenosti z díly z Parexa. Taky jsem chtěl poskládat letecký Prim, ale když jsem viděl ten ciferník , rozodl jsem se, že bude lepší sehnat origo díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 (upraveno) Moc díky za info. Myslel jsem, že číselník je možné koupit z Parexa původní. Co ten strojek jak to vidíte. Pro prcka asi ta 68 co? Dle všeho bude pasovat ciferníček do strojku v pohodě jen bude potřeba objednat vnitřní kroužek jak drží strojek v pouzdře, je to tak? Ta vodotěsnost je špatná díky sklíčku a korunce? Tak tímto ty svoje origo ještě počkají popřípadě časem poputují do Eltonu. Upraveno 19. září 2010 uživatelem pikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Moc díky za info. Myslel jsem, že číselník je možné koupit z Parexa původní. Co ten strojek jak to vidíte. Pro prcka asi ta 68 co? Dle všeho bude pasovat ciferníček do strojku v pohodě jen bude potřeba objednat vnitřní kroužek jak drží strojek v pouzdře, je to tak? Ta vodotěsnost je špatná díky sklíčku a korunce? Tak tímto ty svoje origo ještě počkají popřípadě časem poputují do Eltonu. Letecké mají strojek kal.96 a ten má jinak upevňovací otvory na číselník. Takže ciferník by na kal.68 nepasoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Ajaj tak to tím pádem budu muset sehnat strojek 69. Takže strojek 68 je mimo hru, škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Ajaj tak to tím pádem budu muset sehnat strojek 69. Takže strojek 68 je mimo hru, škoda. Nene! Letecké mají strojek kal.96. Kal.68 a kal.69 a kal.64 mají upevnění ciferníku stejné. Ale prakticky všechny primky v automatu mají kal.96, jen PS2 mají kal.69, takže nebude těžké ho sehnat. No a rámeček strojku je stejný s kal.64 a kal.69. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Díky mám v tom nějaký zmatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Dnes jsem na autoburze koupil PS2 s oranžovými indexy, bohužel s rozbitým sklíčkem, skvěle tam pasovalo sklo z ruských poljotů - se sovětským svazem na věčné časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 ... a nikdy jinak. Aneb:" Lenin je i dnes živější, než všichni živí...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Dnes jsem na autoburze koupil PS2 s oranžovými indexy, bohužel s rozbitým sklíčkem, skvěle tam pasovalo sklo z ruských poljotů - se sovětským svazem na věčné časy... Fakt? Máš někdo foto s tím poljotovým sklíčkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Nebyly to poljoty, ale pabědy (omlouvám se za mystifikaci, to sklíčko je uprostřed trochu vypouklé). Když už jsem v sekci bastlení, rozhodl jsem se upravit pouzdro PS2, odbrousil jsem na něm to, co mi na něm vadilo (ještě to není hotové, je to zatím nahrubo a jen z jedné strany, ve finále by mělo přijít znova nachromovat), použil jsem na to hodinky, které jsem koupil za stovku, nešly (už jdou)a byly v hrozném stavu. Čekám, že mě ukamenujete, že jsem zneuctil pouzdro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Sakra Orlando zmenšuj ty fotky trochu. Jestli to neumíš, tak se to nauč! A s plachtama velikosti letiště jdi do háje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 omlouvám se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 To vypadá zajímavě - trochu jako kdyby se zkřížili PS 2 s PS1. Určitě budou krásný až to bude hotový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Měl jsem to v plánu už dlouho, když jsem se zálibně díval na PS1, ale neměl jsem vhodného "dárce orgánu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Zajímavý nápad. budu zvědavý na výsledek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Tak jsem si dneska konečně složil své vlastní Prim Diplomat. Kombinace mobilu, špatného osvětlení a mého fotoumění dává výsledek, kde hodinky vypadají hafo hůř než ve skutečnosti. Ne že by i tak byly nějak slavné Asi by jim pomohl řemínek, ale teďka už jsem líný jej nasazovat. @orlando1Tomu teda říkám pořádné bastlení! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Tak jsem si dneska konečně složil své vlastní Prim Diplomat. Kombinace mobilu, špatného osvětlení a mého fotoumění dává výsledek, kde hodinky vypadají hafo hůř než ve skutečnosti. Ne že by i tak byly nějak slavné Asi by jim pomohl řemínek, ale teďka už jsem líný jej nasazovat. Hezké! Ale jaképak bastlení? Možná poskladané z dílů, ale vše originální, tak jako z výroby - takže ne bastl, ale částečná renovace - a moc povedená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Díky za ocenění :-) V tom případě na ně dám asi řemínek a zkusím je nafotit trochu líp. Jinak přesně jak píšeš, poskládané z dílu. Jak moc je ale ciferník originální, to nevím. No každopádně mohu mít dobrý pocit, že už mám i svoje Diplomaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se