straspol Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 (upraveno) Technologie výroby je v podstatě stejná, popracoval jsem na kvalitě tisku, technice výřezu okýnka pro datum a s nanášením lumi musím ještě potrénovat. Jinak tento číselník je v podstatě upravená kopie číselníku z poslední strany brožury Prim Orlík od Libora Hovorky.Je to super, ale navrhuji tisknout ve slově PRIM tvrdé y, místo CSSR bych dal CHRONOMAG a místo Orlík třeba Supík. Celý bych to vrznul do nerezu od ing. Hněvsy (samozřejmě automat)a dal bych tam lunetu z jedniček ze stejného zdroje (jeden ze zdejších členů to už dokázal) s vlastní bastlenou vložkou(i tohle už tady bylo). Mohla by z toho být krásná serie pro Chronomag. Okamžitě bych se na ni hlásil Upraveno 15. srpna 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Jóóó, taky bych si dal říct! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Jóóó, taky bych si dal říct! Tak nejsem sám? To je dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Ciferník Prim Orlík evo2 je hotov :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Pěkný, fakt. Nebude jich víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Pěkný, fakt. Nebude jich víc? Pojďte se opravdu domluvit na vzniku nějaké malé serie- měl bych vážný zájem!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Toto je pokročilejší stadium toho 8leteho chlapce co si namaloval do PSII ciferník fixou.... Nic proti tvořivosti na něčem se to naučit musi, ale zrovna na tomhle modelu? Doufám že se za chvíli objeví na aukru jako rarita z voj. zásob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Proč? I do vážných věcí patří trochu legrace. A kilo za origoš nedám, i kdybych ho měl navíc. Jen bych se přimlouval, aby byl cifr v nějakém detailu upravený, aby to nikdo, komu se dostane do ruky nemohl zneužít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 a šup s tím na aukro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 To už pro samé Parexo tady nikdo nebastlíte ???Tak jsem dnes finalizoval jeden svůj projekt a zbyla mi hromada dílů. Bylo mi líto je dát do šuplíku a tak jsem si trochu zabastlil ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Tak jsem dnes finalizoval jeden svůj projekt a zbyla mi hromada dílů. Bylo mi líto je dát do šuplíku a tak jsem si trochu zabastlil ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super! Moc se mi tam líbí ta červěná vteřinovka. Za mě ještě bílej armovák a je to dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Tak jsem dnes finalizoval jeden svůj projekt a zbyla mi hromada dílů. Bylo mi líto je dát do šuplíku a tak jsem si trochu zabastlil ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No tak buď frajer a hoď i foto finalizovaného projektu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 No tak buď frajer a hoď i foto finalizovaného projektu To je dobrá připomínka. Taky mě to zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Ja jsem zatím složil korpus - hodinky jsou hotové, ale ještě se bude pouzdro upravovat zvenčí, tak někdy až to bude komplet hotové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 (upraveno) Tak jsem dnes finalizoval jeden svůj projekt a zbyla mi hromada dílů. Bylo mi líto je dát do šuplíku a tak jsem si trochu zabastlil ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zajímavý počin, BTW finální projekt mě taky zajímá Upraveno 1. září 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo-d Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Dobrý den, nevím zdali zakládat nové téma ... prvně zkusím tady. 1.Pořídil jsem si ke svým kolegyním a kolegům z PRIM rodiny další a to PRIM TV. Jenže jim jaksi chybí sekundová ručka. A má otázka zní jsem schopen svépomocí tuto ručku do hodin dostat? 2. Mám také jedny hodinky ( PRIM kterým chybí korunka - vím že se dají ještě někde i korunky (zlacené, chromované ... ) Šíři a průměr jsem schopen šuplerou (pro ne moraváky Posuvným měřítkem) zjistit ale délka krčku to mi bude dělat problém ... víte jaké jsou obvyklé délky ? 3. Chtěl bych u dívčích hodinek PRIM vyměnit sklo (sám - pomočí takového bazmeku - který ještě nemám) ale jaký průměr skla mám objednat? Jenou jsem naměřil 24,4 mm jednou 24,5 ... Jsou to ty s kalibrem 68.4 co jse dělali černé, vínové, modré i bílé - takový ten běžný typ. Budu rád za každou radu. Začínající PRIM KUTIL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Dobrý den, nevím zdali zakládat nové téma ... prvně zkusím tady. 1.Pořídil jsem si ke svým kolegyním a kolegům z PRIM rodiny další a to PRIM TV. Jenže jim jaksi chybí sekundová ručka. A má otázka zní jsem schopen svépomocí tuto ručku do hodin dostat? 2. Mám také jedny hodinky ( PRIM kterým chybí korunka - vím že se dají ještě někde i korunky (zlacené, chromované ... ) Šíři a průměr jsem schopen šuplerou (pro ne moraváky Posuvným měřítkem) zjistit ale délka krčku to mi bude dělat problém ... víte jaké jsou obvyklé délky ? 3. Chtěl bych u dívčích hodinek PRIM vyměnit sklo (sám - pomočí takového bazmeku - který ještě nemám) ale jaký průměr skla mám objednat? Jenou jsem naměřil 24,4 mm jednou 24,5 ... Jsou to ty s kalibrem 68.4 co jse dělali černé, vínové, modré i bílé - takový ten běžný typ. Budu rád za každou radu. Začínající PRIM KUTIL. já bych nechal vydělat nějakýmu slušnýmu hodináři... 1. jednoduché (pokud má ručičku)2. dtto3. je potřeba vtěšinou special lis, který nemáš a mít nebudeš a sklíčko je dnes taky na dlouhý lokte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 (upraveno) 1) Sundat dýnko, povolit dva šroubky, zmáčknout kolíček a vytáhnout korunku a vyndat strojek.2. Výměna korunky stejným způsobem, jen není potřeba vyndavat strojek. Délky hřídelek jsou tři a pozor - každá korunka má jinak dlouhý krček - takže jestli nevíš konkrétní rozměry k danému modelu, tak buď metodou pokusů a omylů nebo hodinář.3. Lis potřebuješ jen na armovaná skla, která jsou ve sportech a jestli myslíš pavouka, tak tím sklo nasadíš. A rozměry se, pokud vím udávají v pětkách - buď je na konci pět nebo nula. Upraveno 21. září 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 (upraveno) Tak som si mierne zabastlil.Čo na to antibastlová verejnosť?Mne sa tam tá biela luneta Parexo celkom pozdáva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. září 2012 uživatelem Jafurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Vypadá to dobře Jak to pasuje k prvním verzím dvojek (ty s bílým armovákem)? Třeba modré a červené by určitě vypadaly pěkně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se