mischa Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 jo, to pouzdro je Prim.... špatněs koukal chlapečku...... Ono jich zas tak moc není, na běžný Prim je to docela velkej a těžkej kus železa / tedy pochromovanýho/ pozlacenýho obecnýho kovu/. A protože je pouzdro velký a těžký, tak je většina kusů nadstandardně vojetejch. Tehdy se taková váha moc nenosila, asi jich moc neprodali. Pamatuju, že jsem na ně jako mladej frajer pokukoval v klenotách. Zlacený pouzdro, zelenej ciferník, no šílený. Tolja, nebo docent je určitě budou mít. Ten Tvůj kus je ale fakt historicky, nebo dnes designově nepoužitelnej. Ale jako dárce orgánů bude dobrej. Avšak, jestli to někdo neposkládal v posledních letech jako recesi, byl by to monstrózní dobový příklad nevkusu a součástkové nouze našich hodinářů dob minulých. Pořád si toho vážím víc, než dnešních výměnářů baterií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 taky jeden povedeny bastl - kazdopadne cifernik je podle meho zajimavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Ten cifr je trrrrefa !! gratuluju docente!! - dej to znalecky do pavouka (navrhuji) a vesmírná raritka je tu !! Pojmenuj to brusel !! Fakt dobrý - hele , ten ciferník vypadá fakt potištěný !! BOMBA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 taky jeden povedeny bastl - kazdopadne cifernik je podle meho zajimavy... Blahoželám, to je viac než zaujímavé, zaslúžili by si "renovánováciu" a bol by to krásny kúsok.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Hezké a když na nich trošku zapracuješ budou vypadat takto : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henker Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 jo, to pouzdro je Prim.... špatněs koukal chlapečku...... Ono jich zas tak moc není, na běžný Prim je to docela velkej a těžkej kus železa / tedy pochromovanýho/ pozlacenýho obecnýho kovu/. A protože je pouzdro velký a těžký, tak je většina kusů nadstandardně vojetejch. Tehdy se taková váha moc nenosila, asi jich moc neprodali. Pamatuju, že jsem na ně jako mladej frajer pokukoval v klenotách. Zlacený pouzdro, zelenej ciferník, no šílený. Tolja, nebo docent je určitě budou mít. Ten Tvůj kus je ale fakt historicky, nebo dnes designově nepoužitelnej. Ale jako dárce orgánů bude dobrej. Avšak, jestli to někdo neposkládal v posledních letech jako recesi, byl by to monstrózní dobový příklad nevkusu a součástkové nouze našich hodinářů dob minulých. Pořád si toho vážím víc, než dnešních výměnářů baterií. No moc sem nekoukal, dobře Ale na nikom jsem je jako chlapec neviděl, a to moc velkej výběr hodinek nebyl... Hele já se jich musim zastat, možná na fotce vypadaj hůř než v reálu. To pouzdro neni extra jetý, a nebejt ten cifr se zlacenýma ručičkama Jak vznikly nevím - pán co mi je prodal sice po mém přímém dotazu přiznal že je to bastl, ale ze kdy pochází, netuším... Koupím jim přiměřeně nevkusný řemen (míval jsem takový širokánský, s cvočky a velkou sponou, bylo mi 12, kde je mu konec) a nechám si je jako recesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 to Biges : to je práve ten rozdiel medzi bastlením a eskamontážou... Výsledky bastlenia sa žiaľ často vydávajú za pravé, neraz dokonca raritné značkové hodinky...a bastliči ich vyrábajú s cieľom predaja, t.j. použijúc právnu kvalifikáciu - využiť ich k podvodu! To není bastlení, to je obyčejný podvod Proti takovémuhle označení se musí každý pořádný bastlíř co nejrázněji ohradit Eskamontáže vznikajú s cieľom uspokojenia tvorcu, sú jasne deklarované ako "solitér pro toto" a nie sú určené na predaj. Ja sám ich vytváram vačšinou ako darček pre príbuzných alebo priateľov a niekedy len tak z pasie tvorby... Tohle je podle mě bastlení , slovo eskamontáž na mě působí dojmem přesně opačným - něco jako pouťová kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Dvě zajímavé (pravděpodobně) složeniny z Aukra. Tohle dost možná skutečně vzniklo jako pokusný kousek v Eltonu (nebo mohlo): http://www.aukro.cz/item738063527_prim_automatic.html A toto je jasný výsledek mezinárodní spolupráce http://www.aukro.cz/item738099105_prim_pan...ve_hodinky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 A toto je jasný výsledek mezinárodní spolupráce To by byly pekne vintage diversky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 To by byly pekne vintage diversky... Pěkný, ještě tak ručičky z jedniček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Musi se nechat, ze to vypada zajimave. Takze, kdo zacne vyrabet tuto novou limitku s rucickami z jednicek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Jo, jo zkušený bastlér se nezapře, ty automaty jsou opravdu dobrý, za to by se prim stydět nemusel. Dost se divím, že ho nenapadlo prodat to jako prototyp z eltonu, jak navrhuje biges. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Jo, jo, ručičky z jedniček jsou výborné, vypadají mnohem lépe než z dvojek (porovnání fluorescenčních variant) a řekl bych, že také více vydrží Ty automaty, to je kalibr 69, ne 96. Nebo se pletu? Jinak koukám, že oba modely koupil můj známý hodinář, že se nepochlubil, že je takový fanoušek Primek Jo, jo zkušený bastlér se nezapře, ty automaty jsou opravdu dobrý, za to by se prim stydět nemusel. Dost se divím, že ho nenapadlo prodat to jako prototyp z eltonu, jak navrhuje biges. Že bych si také zabastlil? To pouzdro mám, stačí přendat vnitřek z automatů, což mám také. Ale na druhou stranu to pouzdro zase tak slavné není. Každopádně to vypadá, že od tohoto prodejce se ještě nějakých překvapení dočkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Každopádně to vypadá, že od tohoto prodejce se ještě nějakých překvapení dočkáme To je popshop, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 (upraveno) To je popshop, ne? Jup, podle hledání na webu to tak vypadá. Jinak jsem si také něco koupil, ale vůbec nekomunikuje, tak doufám, že zboží dostanu Upraveno 11. září 2009 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 To je popshop, ne? jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 Když jsem před třiceti lety hypnotizoval výlohy s hodinkami, už tehdy jsem si říkal :"Proč neuměj kluci u Primů udělat hezkej stříbrnej, nebo modrej metalickej ciferník, když to umí rusáci, i soudruzi s NDR na hodinkách za pár šupů. Takový Prim sporty by pak vypadaly parádně". Za pár let zmizely i normální světelné ciferníky na sportech a nahradili je několaka typy estrádních a mimořádně nevkusných "humbert". Ale pak se přeci jen ztopořili a udělali ty metalický ciferníky na automaty a taky na dětský sporty kráááásnej modrej/, což jsem bral jako nespravedlnost. Teď, po tolika letech si na to občas vzpomenu, tak jsem si svou představu splnil, v podobě Prim Sport 2 l.e. č.1 "Fialkabastl". Fotku přikládám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Když jsem před třiceti lety hypnotizoval výlohy s hodinkami, už tehdy jsem si říkal :"Proč neuměj kluci u Primů udělat hezkej stříbrnej, nebo modrej metalickej ciferník, když to umí rusáci, i soudruzi s NDR na hodinkách za pár šupů. Takový Prim sporty by pak vypadaly parádně". Za pár let zmizely i normální světelné ciferníky na sportech a nahradili je několaka typy estrádních a mimořádně nevkusných "humbert". Ale pak se přeci jen ztopořili a udělali ty metalický ciferníky na automaty a taky na dětský sporty kráááásnej modrej/, což jsem bral jako nespravedlnost. Teď, po tolika letech si na to občas vzpomenu, tak jsem si svou představu splnil, v podobě Prim Sport 2 l.e. č.1 "Fialkabastl". Fotku přikládám. Pěkný! A je v tom vopravdu automat nebo 68? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Je v tom vopravdu automat,aby to slo udelat,musi se vyndat armovaci krouzek a pouzit dynko z automatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Když jsem před třiceti lety hypnotizoval výlohy s hodinkami, už tehdy jsem si říkal :"Proč neuměj kluci u Primů udělat hezkej stříbrnej, nebo modrej metalickej ciferník, když to umí rusáci, i soudruzi s NDR na hodinkách za pár šupů. Takový Prim sporty by pak vypadaly parádně". Za pár let zmizely i normální světelné ciferníky na sportech a nahradili je několaka typy estrádních a mimořádně nevkusných "humbert". Ale pak se přeci jen ztopořili a udělali ty metalický ciferníky na automaty a taky na dětský sporty kráááásnej modrej/, což jsem bral jako nespravedlnost.Teď, po tolika letech si na to občas vzpomenu, tak jsem si svou představu splnil, v podobě Prim Sport 2 l.e. č.1 "Fialkabastl". Fotku přikládám.[/quote Dobrý vkus, precízne vyhotovenie, gratulujem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se