prim-ky Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 .... dobré jídlo a hlavně pití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 .... dobré jídlo a hlavně pití.Pivo BERAN...Měl jsem ho prvně a dost dobrý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) Sobotní oběd s modrýma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem Jurda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Vidím,že jsem dneska nevětral modrý PS2 sám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Co to máš za zajímavý tah Jurdo? Jinak gratuluju ke krásným modrým i k pořádnýmu obědu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Vidím,že jsem dneska nevětral modrý PS2 sám :-) Jo jo taky jsem viděl ty tvoje, paráda....modré mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Co to máš za zajímavý tah Jurdo? Jinak gratuluju ke krásným modrým i k pořádnýmu obědu Tah je koupený z Číny, jsem s ním moc spokojený, je to kvalitka za pár korun...Jinak díky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Sobotní oběd s modrýma Krásné hodinky.Jen ten řízek mohl být při sobotě větší! Nebo talíř menší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Důležité je to správné načasování!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Pohodička... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Krásné hodinky.Jen ten řízek mohl být při sobotě větší! Nebo talíř menší?Díky, dělají mi radost.....byla to menší porce, předtím jsem si totiž dal velkou porci polévky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doophy Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Pohodička...20180127_092510.jpg Jak jsou veliké ty automaty? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 37 mm x 39 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 To Jan_Jan_2006: pekne do barvy to mas vytuneny s tim tahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 To Jan_Jan_2006: pekne do barvy to mas vytuneny s tim tahemPo dlouhém bádání a zkoušení jsem dospěl k této variantě.Tah v provedení "bicolor" věrně navazuje na barevné provedení hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) Jj, je videt, ze mas vkus Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PokyWolf Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Po dlouhém bádání a zkoušení jsem dospěl k této variantě.Tah v provedení "bicolor" věrně navazuje na barevné provedení hodinek...Pěkné to máš, kde na to chodíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Manželka mi poslala vtip ze života. Mnozí se v něm najdete!!! Manžel: Lásko?Manželka: Ano?Manžel: Pojď za mnou do ložnice.Manželka: Už jdu.Manžel: Zhasni světlo.Manželka:Zhasnuto.Manžel: Stáhni žaluzie.Manželka: Hotovo.Manžel: Zavři dveře.Manželka: Zavřeny.Manžel: Pojď sem.Manželka: Už jdu.Manžel: Pojď ke mně do postele.Manželka: Ó ano.Manžel: Pojď pod peřinu.Manželka: Ty tygře!Manžel: Podívej, jak mi svítí nové hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se