Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, ja jsem teprve na zacatku, ale snazim se - dnesni sestava pro kazdou prilezitost. ty modre igeny take nutne potrebuji! :-)

9b053e4ea98bce57a4a4feadbd52532d.jpg

Odesláno

Pánové nestrašte ;-)

Je pravda, že doposud jsem měl hodinky troje - oblekovky, sportovky a jedny neutrální. Teď jich mám cca 20 ks a opravdu nejsem u konce!

Odesláno

Jedno aktuální zátiší...

Rad vidim svoje stare kusky ze su na dobrom mieste :)

Hmm, moc hezké. Když je takhle vidím, tak dostávám chuť zase sbírat. :)

Tak to si teda velmi dobre vystihol. Uz aj mam na ceste 2x PSII lebo to sa jednoducho musi zbierat dalej :D Raz som s tym uz chcel skoncovat ale vcuclo ma to znovu a tomu nie je unik.

Odesláno

Když už jsem je dnes vyndával z "kredence", tak mi to nedalo vyfotit pár vícekusových "rodinek". :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

to Marcus: Ten pásek zvedá hodinky o kategorii výš. Krásné foto.

Díky. Dává to těm elegantům trochu pilotní vzhled, něco jako prim spitfire, a to se mi libí.  :)

Odesláno

Taky přidám.

Odesláno (upraveno)

Jj, vsak ja to nemyslel ve zlem.

Hodnekrat se mi stalo, ze me onkel Gugel odkazal rovnou zpatky na forum. :-)

Edit: Nejak jsem se prepocital a zdejsi vyhledavac semnou vykyval.

Na dotaz RAF 311 nic nenasel. :-(

Je toto mozny??? :-)

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

Tak jsem prosel vlakno a uz mi zbyva jen poznamenat - velkou litost, ze take nemam jeden kousek. Mam moc rad hodinky, ktere maji dusi, pribeh a tvurci odvahu... Bravo!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...