straspol Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 Honzo, až pojedeš do těch lázní, co Ti kluci zaplatěj, nech mi tu klíče, já Ti budu chodit zalejvat kytky akrmit rybičky....Mischo jsi kamarád zjisti co žerou dobrmani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 Kluci, právě jsem dnes na manželčině baráku probetonoval peněz, jako za Orlíky . A než to dodělám, tak přijdu ještě o několik. Já se asi fakt zaměřím na ty, co pojedou do lázní. Normálně na ně nemohu nikdy našetřit. A dobrmani? To jsou vlastně takoví větší jezevčíci. No a možná je nemají všichni sběratelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 Kluci, právě jsem dnes na manželčině baráku probetonoval peněz, jako za Orlíky . A než to dodělám, tak přijdu ještě o několik. Já se asi fakt zaměřím na ty, co pojedou do lázní. Normálně na ně nemohu nikdy našetřit. A dobrmani? To jsou vlastně takoví větší jezevčíci. No a možná je nemají všichni sběratelé.Koneckonců, co nevochočíš, to uspíš- vzduchovky máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Prosbička - Nemáte někdo po ruce stojánky na které posílal PetrM odkaz?Potřeboval bych rozměry... Jestli se to vejde, nebo nevejde... Děkuji pěkně! Zkus tento odkaz, myslím, že by to mohlo být ono. A je to za pár peněz.http://www.unidekor....hop/detail/1945 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 (upraveno) Prosbička - Nemáte někdo po ruce stojánky na které posílal PetrM odkaz?Potřeboval bych rozměry... Jestli se to vejde, nebo nevejde... Děkuji pěkně! Jenom na upřesnění: z unidekoru mi přišlo zrušení objednávky. Zboží již nemají. Ale našel jsem stejné, ale už dražší na této adresehttp://www.batata.cz/detail.php?zbozi=2684740Objednal jsem pár kousků. Zatím to ještě nedorazilo. Jestli chceš, až dorazí poměřím a ev.nafotím. Napiš SZ.Edit.chyby Upraveno 10. září 2012 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Stojánky sú to pekné,ja som doma použil ako stojánek kuchynský šporák,AUTOTIME sú ako rezerva pri výpadku elektiky pre manželku.Manželka spravila niekoľko všeobecne známych giest, /alebo gestou ?/a nakoniec mávla rukou.Predstavte si, že ona by chcela nový šporák a vraj nemusí byť ani s Orlíkmi Upraveno 19. září 2012 uživatelem Jafurak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Stojánky sú to pekné,ja som doma použil ako stojánek kuchynský šporák,AUTOTIME sú ako rezerva pri výpadku elektiky pre manželku.Manželka spravila niekoľko všeobecne známych giest, /alebo gestou ?/a nakoniec mávla rukou.Predstavte si, že ona by chcela nový šporák a vraj nemusí byť ani s Orlíkmi Dyť ten starej ještě svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo-d Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Dyť ten starej ještě svítí Ještě ke stojánkům .... poptal jsem jednoho kolegu co má zlatnictví a hodinářství (spíše prodej) jestli nemá náhodou pár stojánků nebo neví kde koupit za málo peněz takové obyčejné průhledné plastové. A tak mi slíbil že se podívá do svého skladu, že jim to chodí i s hodinkami a že to pak i vyhazuje ... Tak mi slíbil že mi něco naškudlí, sice to bude i s logem CASIO (ale prý to jde z toho vycvaknout či co). Tak uvidím zdali budu v tomto směru úspěšný a nějaké stojánky za rozumný peníz seženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 To je dobrý nápad... Teď ještě sehnat nějakého toho známého ve zlatnictví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Dyť ten starej ještě svítí No jo, svítí,ale čo keby prestal? To je ako s tým žandárom, čo si pre istotu cvakol v električke dva lístky, že čo keby jeden stratil.Chlap sa ho pýta : a čo keď stratíš aj ten druhý?Žandár odpovedá : nevadí, veď mám ešte tramvajenku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Stojánky sú to pekné,ja som doma použil ako stojánek kuchynský šporák,AUTOTIME sú ako rezerva pri výpadku elektiky pre manželku.Manželka spravila niekoľko všeobecne známych giest, /alebo gestou ?/a nakoniec mávla rukou.Predstavte si, že ona by chcela nový šporák a vraj nemusí byť ani s Orlíkmi Blbý je, že ten plyn nejde bez elektriky, mám ho taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Toto je naší rodinky, momentálně naše rodinka Prim pohromadě. Jen ještě chybí zelená Humberta, jsou na léčení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Toto je naší rodinky, momentálně naše rodinka Prim pohromadě. Jen ještě chybí zelená Humberta, jsou na léčení. Krása! Hlavně všechny kousky jsou v naprosto perfektním stavu! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Toto je naší rodinky, momentálně naše rodinka Prim pohromadě. Jen ještě chybí zelená Humberta, jsou na léčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Toto je naší rodinky, momentálně naše rodinka Prim pohromadě. Jen ještě chybí zelená Humberta, jsou na léčení. Opravdu moc krásná sbírka a hodinky fakt v perfektním stavu. Gratuluji. Co je to za kufr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Toto je naší rodinky, momentálně naše rodinka Prim pohromadě. Jen ještě chybí zelená Humberta, jsou na léčení. Pěkné pokoukáníčko.Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 ...Co je to za kufr?Za pár šupů, asi to bylo za 250Kč "LIDL" Za ty prášule plně a dobře slouží.A děkuji, vlastně děkujeme za pochvaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Za pár šupů, asi to bylo za 250Kč "LIDL" Za ty prášule plně a dobře slouží.A děkuji, vlastně děkujeme za pochvaly. Díky za info, už mi to psal i Mlsoun. Zkusím jej vyčekat, docela by se hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Za pár šupů, asi to bylo za 250Kč "LIDL" Za ty prášule plně a dobře slouží.A děkuji, vlastně děkujeme za pochvaly. Přidávám se k pochvale, pěkné, pěkné. A díky za tip na hodinkový box. Je to už druhé doporučení LIDLu, nedávno tady někdo fotil pěknou vitrínu. Mám už ji, ještě zabalenou ve sklepě, její čas ale přijde. Upraveno 23. září 2012 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Ještě se vrátím ke stojánkům...Protože jsem zatím nenašel žádného přátelského zlatníka, napadlo mne trochu si zafušeřit...Ve výsledku - dvě rozřezané PET flašky a zjištění, že to půjde...Obrázky zatím spíše pokusných stojánků. (Výsledek zhruba 15 minut práce). Až to udělám pečlivěji, bude to hezčí... Tohle bylo jen na ověření nápadu...Třeba to někoho inspiruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se