Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 30. 9. 2012 v 21:11, odjinud napsal:

Dnes jsem zpět z dovolené a s potěšním konstatuji, že prohibice skončila...:-)

No, ten výlet do Eltonu začíná sm.dět- asi kolem toho vznikne pořádnej masakr...

Odesláno
  V 4. 10. 2012 v 11:52, odjinud napsal:

Šuplík v kanclu... taková přestupní stanice mezi bazary, servisem a šuplíkem doma.

post-22024-051950600 1349351463.jpg

:smile_anim: Super šuplík, co teprve ten kancl :clap:

Odesláno
  V 4. 10. 2012 v 13:25, VintageLover napsal:

Akorát těch Diplomatů je mi líto, že se po sobě tak válejí...crying_anim02.gif

To je záměr, čekám, že jestli nezplodí třetího .-)

Odesláno

Ty jsou super, taky jsem na nich v poslední době ujel. Zrovna je mám u hodinářky na drobnou opravu (posunutí ruček - datum se přklápí jindy než má) a taky budu řešit řemen. Asi bych vzal něco v tom duchu, jak máš ty, jenom ale asi do tmavožluta...

Odesláno
  V 5. 10. 2012 v 18:55, straspol napsal:

Myslím, že automaty jsou tak univerzální, že ji sluší každý řemínek.

Myslím, že je škoda mít ty automaty nalevo dvakrát, co takhle je vzít na sraz a udělat mi nějakou rozumnou cenu ? smile_anim.gif

Odesláno
  V 5. 10. 2012 v 18:59, VintageLover napsal:

Myslím, že je škoda mít ty automaty nalevo dvakrát, co takhle je vzít na sraz a udělat mi nějakou rozumnou cenu ? smile_anim.gif

Moje řeč. A nejen to - já bych tohle vyloženě zakázal, mít jich jako víc... pak má člověk něco sehnat! :-)

Odesláno
  V 5. 10. 2012 v 18:59, VintageLover napsal:

No, když já to vidím právě úplně opačně... Něco jsem už psal ve vlákně o závislosti. Potřebuju jich prostě víc, jinak ten hodinkovej orgasmus není úplnej :sad01_anim:

Odesláno
  V 5. 10. 2012 v 19:47, straspol napsal:

No, když já to vidím právě úplně opačně... Něco jsem už psal ve vlákně o závislosti. Potřebuju jich prostě víc, jinak ten hodinkovej orgasmus není úplnej :sad01_anim:

Každopádně úctyhodná sbírka hodinek, které jsou u správného majitele :)

Odesláno
  V 5. 10. 2012 v 21:56, VintageLover napsal:

Víš kolik jich ještě je ?...Tss... mraky smile_anim.gif

Nojo, taky mi jich ještě pár chybí- a tak sháním, sháním...snad se i podaří sehnat černé televize, sporty v automatu chybí už jen bílé (pokud tady odborníci zase nezveřejní nějakou naprosto nečekanou, fantastickou raritu, kvůli které budu muset někoho zamordovat) a tak postupuju a postupuju... ale je to teda fuška...

Odesláno
  V 5. 10. 2012 v 23:05, straspol napsal:

Mimochodem, psal jsi o nějakém srazu? Kdy, kde? Bych přišel...

Dočetl jsem se před asi 2 měsíci, že něco bylo pro PRIMkaře v Praze - co takhle v příslušném vlákně spáchat něco podobného ? :)

Já nevím - IGEN sraz

Automat sraz

nebo samotný PRIM sraz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...