Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník eloga
Odesláno

Mi se na tom líbí, že to Jery umí jako fachman i jako umělec. Kompozice bezvadné, mnohdy i lepší než co je v kalendáři. 👍🍻

Odesláno
Před hodinou, eloga napsal:

Mi se na tom líbí, že to Jery umí jako fachman i jako umělec. Kompozice bezvadné, mnohdy i lepší než co je v kalendáři. 👍🍻

Je to hrozná manýra :D Díky, někdy to leze samo, někdy vůbec. :) Proces focení mám hodně zautomatizovaný. Jednotlivým hodinkám můžu i s přípravou věnovat pouze několik minut.. Kompozice vymýšlím v hlavě daleko dřív než přijde na řadu samotné focení. 

Odesláno
V 26. 7. 2025 v 12:31, Jeronimo napsal:

To byla pěkná zakázečka, resp. její první část. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Krásná sbírka! Jen neodřou korunky sousední pouzdra?

Před lety si manželka dala na ruku mé hodinky, hned vedle svých. Prý aby se nepoškodily cestou.. Korunka jejích zapracovala a pouzdro z kartáčovaného nerezu (mých) to odneslo poškrábáním. Pocity, že mě snad jebne a že mord v některých případech není zas tak nemorální.

Odesláno
před 12 minutami, Hrom napsal:

Krásná sbírka! Jen neodřou korunky sousední pouzdra?

Před lety si manželka dala na ruku mé hodinky, hned vedle svých. Prý aby se nepoškodily cestou.. Korunka jejích zapracovala a pouzdro z kartáčovaného nerezu (mých) to odneslo poškrábáním. Pocity, že mě snad jebne a že mord v některých případech není zas tak nemorální.

Takto jsem je naskládal jen na fotku. Na tohle jsem pes. Když vidím na Instagramu ve storýčkách jak někteří profesionálové předvádějí vintage Rolexky v NOS stavu nebo nové hodinky a šmrdlají přitom korunkami o pouzdra tak jdou na mě mdloby. 

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...