Jeronimo Odesláno 26. července 2025 Nahlásit Odesláno 26. července 2025 (upraveno) To byla pěkná zakázečka, resp. její první část. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. července 2025 uživatelem Jeronimo 6
Jeronimo Odesláno 1. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2025 Ranní Spartakiáda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jeronimo Odesláno 24. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jeronimo Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Návštěvník eloga Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Mi se na tom líbí, že to Jery umí jako fachman i jako umělec. Kompozice bezvadné, mnohdy i lepší než co je v kalendáři.
Jeronimo Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Před hodinou, eloga napsal: Mi se na tom líbí, že to Jery umí jako fachman i jako umělec. Kompozice bezvadné, mnohdy i lepší než co je v kalendáři. Je to hrozná manýra Díky, někdy to leze samo, někdy vůbec. Proces focení mám hodně zautomatizovaný. Jednotlivým hodinkám můžu i s přípravou věnovat pouze několik minut.. Kompozice vymýšlím v hlavě daleko dřív než přijde na řadu samotné focení.
Hrom Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 V 26. 7. 2025 v 12:31, Jeronimo napsal: To byla pěkná zakázečka, resp. její první část. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásná sbírka! Jen neodřou korunky sousední pouzdra? Před lety si manželka dala na ruku mé hodinky, hned vedle svých. Prý aby se nepoškodily cestou.. Korunka jejích zapracovala a pouzdro z kartáčovaného nerezu (mých) to odneslo poškrábáním. Pocity, že mě snad jebne a že mord v některých případech není zas tak nemorální.
Jeronimo Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 před 12 minutami, Hrom napsal: Krásná sbírka! Jen neodřou korunky sousední pouzdra? Před lety si manželka dala na ruku mé hodinky, hned vedle svých. Prý aby se nepoškodily cestou.. Korunka jejích zapracovala a pouzdro z kartáčovaného nerezu (mých) to odneslo poškrábáním. Pocity, že mě snad jebne a že mord v některých případech není zas tak nemorální. Takto jsem je naskládal jen na fotku. Na tohle jsem pes. Když vidím na Instagramu ve storýčkách jak někteří profesionálové předvádějí vintage Rolexky v NOS stavu nebo nové hodinky a šmrdlají přitom korunkami o pouzdra tak jdou na mě mdloby.
Jeronimo Odesláno 16. září 2025 Nahlásit Odesláno 16. září 2025 Orlík a Orlik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 1
Jeronimo Odesláno 25. září 2025 Nahlásit Odesláno 25. září 2025 před 8 hodinami, Jehlan napsal: @Jeronimo v kalendáři nebudou ? Třeba příští rok. 1
soldier Odesláno 10. října 2025 Nahlásit Odesláno 10. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jeronimo Odesláno 10. října 2025 Nahlásit Odesláno 10. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jeronimo Odesláno 2. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2025 Mobilovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Jeronimo Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 Podzimní náladička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Jeronimo Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
prim_1967 Odesláno 29. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2025 Prim v sieti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Jeronimo Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 Z&H Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Daemonultimate Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
hirsch Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Myslím, že do tohoto prostředí právě patří! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se