kerob Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Sport?m zdar !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Čo si to začal vyrábať doma na kolene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 (upraveno) Ako Majka z Gurunu replikatorom... Upraveno 4. června 2018 uživatelem Skarohlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 nareplikuj aj nám inak paráda, sú niektoré pôvodné, alebo je to všetko nová výroba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Paradne Sporty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Pěkná podpasovka při pondělku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Minulý týden jsem využil deštivého počasí na chalupě a vyřešil svůj problém s věčně se povalujícíma Primkama, které mám na rizikovější/terénní/pracovní nošení (tedy funkční šroty). Není to žádná sláva, ale celkem jsem si svůj věšák oblíbil."Lepší" hodinky mám samozřejmě chráněné od prachu v hodinkovnicích.Omlouvám se za neprimácké položky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Hezké, má to myslenku, dobrej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Dárek od kamaráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Dárek od kamaráda 20180607_072632.jpg Tak to Ti, udělalo radost. Máš vůbec nějaké Primky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Ty z reklamního plakátu určit? ne, ale jinak jich má určitě dost.Odhaduji to podle příspěvku tazatele a vystavovatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Tak to Ti, udělalo radost. Máš vůbec nějaké Primky ? Udělalo, Míro a když budu hodně pečlivě hledat, tak asi něco i najdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Udělalo, Míro a když budu hodně pečlivě hledat, tak asi něco i najdu Já tě musel jen zkusit. Vím že jsi na tom taky tak úsměvně jako my. Blbý je jen obvod naší ruky. To ty Primky potom vypadají jako odznak a ne jako hodinky. A to beru ty "větší" modely jako traktor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Včerejší procházka v lese Odesláno z mého Redmi 4 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco70 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Porubský Prim micro sraz Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Dnes to nebude tak "zátišové", ale stůl je fortelný.No a ještě ta očekávání bude jednou komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 do nekonečna a ešte ďalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 do nekonečna a ešte ďalej...Krásné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 to je fajnovka ty známky, ale mi to přivádí na myšlenku, jak by si ty letecké vedly v kosmu, kdyby je měl třeba Remek.Já bych předpokládal, že by to ustály, ale úplně jistý to není. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se