Daftra Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Už asi 31 let mám odpor k zelené barvě na čemkoli jiným než na trávě.No je to od té doby,co jsem nastoupil na tu základní občanskou povinnost. Jo combolo v zelené žil a eště za to bral véplatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Už asi 31 let mám odpor k zelené barvě na čemkoli jiným než na trávě.No je to od té doby,co jsem nastoupil na tu základní občanskou povinnost. Jo combolo v zelené žil a eště za to bral véplatu. Laskavě se přestaň do Colomba navážet, nebo ztratím trpělivost. Myšleno opravdu vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Už asi 31 let mám odpor k zelené barvě na čemkoli jiným než na trávě.No je to od té doby,co jsem nastoupil na tu základní občanskou povinnost. Jo combolo v zelené žil a eště za to bral véplatu.Ty jo, to už je diagnoza toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Máš i banány? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Ne, jenom ty meruňky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Super!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kashty Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 K tomu cifru by se mi víc líbily borůvky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Nebo kadlátky. Sportky luxusní, modrá je nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 A co to je vlastně za cifr? Kde se k němu dá přijít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Je to nový cifr z Eltonu, také luneta, ručky, korunka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 korunka vyzerá pekne hnusne, až parexácky, nič v zlom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Za tu cenu renovací už můžou dávat korunky stejné jak origo !Včem je problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 No a je to opravdu korunka z Eltonu? Protože opravdu vypadá jako Parexo korunka která má víc zubů. Pokud je toto výsledek nové výroby a reakce na povzdech lidí(hlavně Bigese:)) že nedělají korunky s osazením. Tak nás všemohoucí opatruj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Hm.. Já když musím, tak se občas uchýlím k tomu, že na PS1 nasadím korunku z PS2. Pořád mi to připadá jako menší zlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Taková krabička a váží pět kilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobevlad Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Pekné zátišie, viem si to predsraviť ako 5 kilový balík.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 korunka vyzerá pekne hnusne, až parexácky, nič v zlom No a je to opravdu korunka z Eltonu? Protože opravdu vypadá jako Parexo korunka která má víc zubů. Pokud je toto výsledek nové výroby a reakce na povzdech lidí(hlavně Bigese:)) že nedělají korunky s osazením. Tak nás všemohoucí opatruj:) Ano, je to skutečně korunka z Eltonu. Dávali mi novou korunku, sklíčko, ciferník, lunetu a ručky. Výměna proběhla na jaře 2017. Pouzdro jsem nechal staré a seřízení strojku mi dělali v hodinářství Drápal na Vinohradech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Nechci být špatným prorokem, ale je to korunka Parexo. Tvoje korunka má 26 zubů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se