bohus76 Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Ten tvůj cifr napravo je renovace /podle silnějších čar nápisů/ a chybí vyplnění indexů černou barvou,takže bych řekl nějaký nedodělek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmasa Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Takže raritní ciferník nemající obdoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Možná jen někdo zapomněl jej vyplnit barvou a nebo si jej někdo "vypůjčil" před zaplněním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmasa Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Však jak vznikala raritní autíčka matchbox - prostě někdo připravil špatnou barvu nebo na něco zapomněl a unikát byl na světě :-D Stejně mám dojem, že to žádný PRIM(a) sběratel nebere v potaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Fakt renovace? Novotou ten čiselník napravo moc nezáří.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmasa Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Jako podle mě to je novovýroba a podle mě zkusili i tuhle verzi jak by vypadala, těžko říct Straspol nebo Honza popř. Accutron by mohl říct asi realističtější názor :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Jako podle mě to je novovýroba a podle mě zkusili i tuhle verzi jak by vypadala, těžko říct Straspol nebo Honza popř. Accutron by mohl říct asi realističtější názor :-DZaprvé nevidím žádnou fotku a zadruhé nejsem odborník, jen nadšenec a hromadič. Chronomágům Manťákových rozměrů se rovnat nemohu- čím víc vím, tím víc je mi jasný, že nic nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 To jsme na tom úplně stejně a nebuď tak skromnej, víš toho o tom minimálně stejně jako já, ne-li spíš víc. A fotky jsou fuč - měly čtyřikrát víc, než dovolují pravidla - tak až je autor zmenší, tak je sem k posouzení může dát zpátky. Jinak můj názor se taktéž přiklání k nedodělku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmasa Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Omlouvám se za velikost fotky, snad to bude v pořádku už. Máte pravdu jedná se asi o nedodělek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Omlouvám se za velikost fotky, snad to bude v pořádku už. Máte pravdu jedná se asi o nedodělek.hmmmmmtak to jsem ještě neviděl!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Omlouvám se za velikost fotky, snad to bude v pořádku už. Máte pravdu jedná se asi o nedodělek.Ale stejne jsou hezky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmasa Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 hmmmmmtak to jsem ještě neviděl!! Taky si nějak začínal, tak si nedělej legraci Nebo ses snad narodil s Igenama na ruce? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Taky si nějak začínal, tak si nedělej legraci Nebo ses snad narodil s Igenama na ruce? :-D Strašpol ? S Orlíkama, ale někam se mu ztratily a teď je chudák nemůže najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 I v porodnici se krade... bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Taky si nějak začínal, tak si nedělej legraci Nebo ses snad narodil s Igenama na ruce? :-DJá to myslím smrtelně vážně- tohle jsem ještě neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmasa Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Já to myslím smrtelně vážně- tohle jsem ještě neviděl... Všecky tvoje Igeny za tyhle Diplomaty... Fér nabídka ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Všecky tvoje Igeny za tyhle Diplomaty... Fér nabídka ne? Tak na tohle Ti s..e nejen Bílej Tesák, ale taky Barbánek, Maxipes Fík a Lassie to si vydrápu barvu z některých co mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Tak na tohle Ti s..e nejen Bílej Tesák, ale taky Barbánek, Maxipes Fík a Lassie to si vydrápu barvu z některých co mám doma. Máš to ke mně kousek přes kopec tak DOJEĎ,dáme panáčka( více) a půlka lidí tady bude čumět co dokážeme s fixírkou, emailem a ředidlem s těmi Diplomaty a když dojede i Manťák možná tam dáme i vodotrysk. :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Máš to ke mně kousek přes kopec tak DOJEĎ,dáme panáčka( více) a půlka lidí tady bude čumět co dokážeme s fixírkou, emailem a ředidlem s těmi Diplomaty a když dojede i Manťák možná tam dáme i vodotrysk. :smile_anim: No, to zní jako nabídka na minisrazík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Máš to ke mně kousek přes kopec tak DOJEĎ,dáme panáčka( více) a půlka lidí tady bude čumět co dokážeme s fixírkou, emailem a ředidlem s těmi Diplomaty a když dojede i Manťák možná tam dáme i vodotrysk. :smile_anim: Hmmm - to chce svěrák - hodinky vložíme otevřené do vody, potom uzavřeme se všemi těsněními, vyndáme z vody a vložíme do svěráku. Postupným utahováním svěráku vznikne efekt vodotrysku. Veškeré potřebné nářadí přinesu - vezmi Igeny a vem jich radši víc, pokus se občas napoprvé nepovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se