Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

Jako podle mě to je novovýroba a podle mě zkusili i tuhle verzi jak by vypadala, těžko říct Straspol nebo Honza popř. Accutron by mohl říct asi realističtější názor :-D

Zaprvé nevidím žádnou fotku a zadruhé nejsem odborník, jen nadšenec a hromadič. Chronomágům Manťákových rozměrů se rovnat nemohu- čím víc vím, tím víc je mi jasný, že nic nevím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsme na tom úplně stejně a nebuď tak skromnej, víš toho o tom minimálně stejně jako já, ne-li spíš víc. A fotky jsou fuč :angel: - měly čtyřikrát víc, než dovolují pravidla - tak až je autor zmenší, tak je sem k posouzení může dát zpátky. Jinak můj názor se taktéž přiklání k nedodělku.

Odkaz ke komentáři

Tak na tohle Ti s..e nejen Bílej Tesák, ale taky Barbánek, Maxipes Fík a Lassie :gora: to si vydrápu barvu z některých co mám doma.

Máš to ke mně kousek přes kopec tak DOJEĎ,dáme panáčka( více) a půlka lidí tady bude čumět co dokážeme s fixírkou, emailem a ředidlem s těmi Diplomaty a když dojede i Manťák možná tam dáme i vodotrysk.:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Máš to ke mně kousek přes kopec tak DOJEĎ,dáme panáčka( více) a půlka lidí tady bude čumět co dokážeme s fixírkou, emailem a ředidlem s těmi Diplomaty a když dojede i Manťák možná tam dáme i vodotrysk.:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

Hmmm - to chce svěrák - hodinky vložíme otevřené do vody, potom uzavřeme se všemi těsněními, vyndáme z vody a vložíme do svěráku. Postupným utahováním svěráku vznikne efekt vodotrysku. Veškeré potřebné nářadí přinesu - vezmi Igeny a vem jich radši víc, pokus se občas napoprvé nepovede. :wheelchair:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...