AdamB Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Zekonovi: Děkuji za radu. Zajímalo by mně zda je to pérko originální. U hodinek s nižším číslem už jsem se s jedním takovým setkal. V pérovníku jsou na dně a víčku zářezy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Bingo!! shaggy to trefil:photo: Je to opravdu Točná. To jsi věděl, a nebo našel čistě jen s použitím netu? Koždopádně mi napiš SZ a vyřídíme formality:) Díky všem za účast v mini kvízuPrejavila sa len kvalita googlicskych schopnosti Vdaka tvojej fotke a ostanym prispevkom pojdeme s deckami pozriet Devinsku a dake bunkre u nas v okoli.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 96 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Jedny jsem měl, druhé jsem dostal jen zničené torzo, ke kterému jsem nedávno sehnal nové pouzdro a ciferník. Takže dneska večerní skládačka a mám nachystáno na sezónu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 (upraveno) Konečně se poštěstilo Upraveno 29. června 2020 uživatelem Žigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Vyměněno sklíčko + menší servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 V 29. 6. 2020 v 21:14, Žigi napsal: Konečně se poštěstilo to je dost dobrý, trio jako fík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 V 4. 7. 2020 v 12:06, Matiniela napsal: Vyměněno sklíčko + menší servis Ta výplň ruček mi přijde světlá, spíš jako z potápek. Jsi si jistý originalitou těch ruček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 před 9 hodinami, Honza.manta napsal: Ta výplň ruček mi přijde světlá, spíš jako z potápek. Jsi si jistý originalitou těch ruček? Co vím, ručky by měly být originál. Jsou už dost vybledlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 před 2 hodinami, Matiniela napsal: Co vím, ručky by měly být originál. Jsou už dost vybledlé. Nebyl bych si tak jistý. Mě prošly rukama desítky leteckých a všechny měly stejnou barvu ruček. Tyhle jsou z pozdějších modelů sportů. Ilustrační foto, kolik jsem jich měl pohromadě nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Nechcel som kaziť radosť, ale okrem ručiek podľa mňa nebude pôvodné ani sklo a možno ani púzdro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Jedna zámecká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 V 13. 7. 2020 v 19:31, Sonny919 napsal: Nechcel som kaziť radosť, ale okrem ručiek podľa mňa nebude pôvodné ani sklo a možno ani púzdro... Píše, že sklíčko je měněné. Tím padám na 99,9% není původní. Původní armovaci 310 nejsou. Pár prodejců nás stále balamuti, že mají původní PS2, ale všechno to jsou 312. Zkušené oko a volný armovak to odhali, jako u těchto leteckých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 (upraveno) Traktorový čtvrtek Upraveno 6. srpna 2020 uživatelem Vorel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Pyžamovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Pyžamovka Parádnické ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Dnes vzpomínka na tátu s jeho Mikovem a Primkama. Tento týden prošly generálkou u mistra Jeronima, zase šlapou jako hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 V 6. 8. 2020 v 9:08, Vorel napsal: Traktorový čtvrtek Když jsem viděl tu skleněnou stříkačku s jehlou, polil mne pot.Mám ještě jednu v šupleti, používám jí na olej, ale představa, že se s tím odebírala krev - brrrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se