Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

Teda mně se tohle zátiší moc nelíbí. Já bych ho doma nechtě. :sad01_anim:

No, taky tyhle tvory nemusím. Já bych jim nevěřil. Rozhodně bych jim nesvěřoval takový pěkný Primky, jestli je mazlík taky chronomagor, zkus mu vysvětlit, že by měl ctít nějakou domácí značku, a kup mu nějaký Parnisy nebo MPM...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vono je to čínský?

No, já v to pevně doufám- tak nějak předpokládám že u Vltavy na sněhu to nelezlo a tak nějak instinktivně bych to soudruhům přál. Tuhle jsem viděl fotku něčeho podobnýho smaženýho jak to nějakej vietkong držel v hůlkách.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

pozdni nocni hodina se zacina projevovat, tak brazilky se Vam zachtelo vy kujoni :smile_anim:

Já s nima nezačal, jen moje představa o brazilkách je prostě úplně jiná, ta chlupatost a počet končetin mě trochu znejistily...obecně mívají trochu větší pozadí, ale designově bývají řešeny úplně jinak.......řekl bych že to takhle prostě nevypadá...

Odkaz ke komentáři

Prim Pavouk a Prima Pavouk, než jsem dneska nasadil novej řemen tak sem je chtěl nechat skamarádit. Fotky nic moc, neřád je agresivní, foceno jednou rukou kompaktem.

Mohl bys dát foto toho pavouka na řemenu? A nosíš ho na ruce, nebo chodí sám? A snáší i tah, nebo by to mohli napadnout ochránci zvířat, jako že je to týrání? I když na tahu by nevypadal dobře, leda na nějakém dámském...

Odkaz ke komentáři

Nerad kazím radost z pěkných hodinek, ale všechny maji pootočený číselník o 180°. Správně má být nápis PRIM vespod, aby byl čitelný pro uživatele hodinek bez toho, že by musel hodinky otáčet.

Jasně, v tom veškerém fofru jsem to ani nezaznamenal. Dík za upozornění, už jsou ze skříně zase venku a ....

Upraveno uživatelem Nodus
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak když už jsem se konečně rozhoupal k připojení mobilu k počítači (hlavně jsem taky našel kabel), tak přidám jedno foto z práce

Zrovna ten den mi umřely oranžové dvojky, tak jsem musel sáhnout do tašky pro "rezervu". A protože jsem měl zrovna na stole i UV lampu, tak mi to nedalo...

post-15382-087469000 1359497423.jpg

Upraveno uživatelem atomicsteve
Odkaz ke komentáři

Tak už je rodinka pěkně pohromadě... :)

post-23687-054991600 1359622648.jpg

Děkuji kolegovi Kerobovi, že mi postoupil černé dámské....

Otázka pro odborníky - Od Honzy Manty vím, že se s tímhle ciferníkem dělaly ještě pavouky. Bílé. Viděli jste je někdo ještě v nějakém dalším provedení?

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...