kerob Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Ty Eltony byly ES13 - tady je foto původních kusů, ale už není takové světlo. Vše je buď původní, nebo vyměněno za jiný původní díl(ručky a ciferník na Eltonech). P1010871.JPG gratuluji,pastva pro oci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Honzo, pěkný to máš. Příště tam přihoď i letecký, něco tomu chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Honzo, pěkný to máš. Příště tam přihoď i letecký, něco tomu chybíTy tam nepatří - nejsou do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Patří, jsou armádní číslovaný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Patří, jsou armádní číslovaný :-)Nepatří do téhle konfigurace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 omylem jsem to odkilknul dříve....DSC_0002.JPGDSC_0007.JPGTen Tvůj soubor mi unikl tak chválím až nyní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Ten Tvůj soubor mi unikl tak chválím až nyní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomaniak Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Ahoj PRIM-kaři kdo mě poradíte s renovací PRIM DIPLOMAT žluté..kam poslat za rozumnou cenu. Mám vyhlédnuté jedny PRIM DIPLOMAT ty žluté "hnanatější" válejí se v antiku 890,-Kč, ale nešlapou po natažení, raději asi vidět hodinářnení? A pak je dát na renovaci, aby vypadaly, jako tady vystavené. Kam to dáváte? Ale tovární servis PRIM jsem už zjišťoval..sice odborný ale trochu drahý. Díky chronomaniak z Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Zásadní věc je stav pouzdra a ciferníku, pokud jsou pěkné, koupit, nechat opravit u dobrého hodináře (nenos je k měničům baterií v Tescu), vyčistit, nasadit řemen, svátečně nosit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Ahoj PRIM-kaři kdo mě poradíte s renovací PRIM DIPLOMAT žluté..kam poslat za rozumnou cenu.Mám vyhlédnuté jedny PRIM DIPLOMAT ty žluté "hnanatější" válejí se v antiku 890,-Kč, ale nešlapou po natažení, raději asi vidět hodinářnení?A pak je dát na renovaci, aby vypadaly, jako tady vystavené. Kam to dáváte?Ale tovární servis PRIM jsem už zjišťoval..sice odborný ale trochu drahý. Díky chronomaniak z PrahyKaždopádně se pak s nimi pochlub - stav při zakoupení a po renovačních úkonech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Je-li pouzdro ve slušném stavu, tak zde bylo vícekrát doporučováno dát samotné pouzdro(prázdné a bez dýnka) vyčistit do ultrazvukové lázně. Strojek svěřit hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 sendvič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Nenažranče :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Pietní zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Normalni provokater to je a vubec! sendvič IMG_6596.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tak nějak se těch Elton Sportů nemohu nabažit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Konečně se mi podařilo dostat moje Diplomaty do té správné kondice, abych se s nimi mohl pochlubit Upraveno 22. února 2014 uživatelem Milog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Tak se taky pochlubím, když už si v tom dělám pořádek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Nádhera!!!!Nevěřím svým očím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se