Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

Modrá je dobrá ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Více fotek v mém vlákn?: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1416836

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak když jsem nahoře zahlédl lehce čundráckou tématiku:) 

Tuhle středu a čtvrtek jsem jedny Primky vytáhnul na menší vejlet...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Lehce? :eek:

Odkaz ke komentáři

V 18. 4. 2015 v 19:13, murdoch napsal:

Tak když jsem nahoře zahlédl lehce čundráckou tématiku:) 

Tuhle středu a čtvrtek jsem jedny Primky vytáhnul na menší vejlet...

Teda tahat nevodotesné neprachotěsné primky v takhle hezkém stavu na čundr je děsná nezodpovědnost :D a nezachrání to ani zajímavě řešený "řemen" s ochranou. Mimochodem ta ochrana na sucháč mě pobavila, představil jsem si, jak se takhle v podvečerním lese ozve ...chřřřřřřlup! a ostatní čundráci si říkaj "Á, to se zas Murdoch dívá, kolik je hodin" :D
Odkaz ke komentáři

Honza.manta: no každopádně jsem rád, že jsem narazil na stejně postiženého pacienta, který si dobíjí baterky zevlováním po lese:) 

martar: Však ony vydrží docela hodně, co se vodotěsnosti a podobých věcí týče, mám spíš takovou zkušenost, že přílišná úzkostlivost je úplně zbytečná... Když jdou bez údržby už od roku 1963 a přežily i moje amatérské pokusy o seřízení, tak se o ně nebojím. S tím sucháčem máš pravdu, když chceš zůstat v utajení, musíš na to pomalu:) Ale aspoň se nemusím bát, že si poškrábu sklíčko...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...