Borodov Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Jedna pondelni, ale dostal jsem se k ni az dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Pozdrav od Manťáka ... vypadá to že je spokojenej parchant... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 V 12. 4. 2015 v 8:30, straspol napsal: Pozdrav od Manťáka ... vypadá to že je spokojenej parchant... To von je. Teda jestli má tentokrát vodu jen v tom ešusu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 V láhvi byl Šírázek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Hmhmhm... a jen tak pro pořádek, v hodinkách nic? Jen co tam patří? Já že to takhle vypadalo že jsi je namočil v té pixle a necháváš je na tý kudle vykapat... Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Cyklopauza u Vendyse Nefiltrovaný Klášter Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Jsou suché jako ředitel pouště Strášo - zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 V 12. 4. 2015 v 23:04, Honza.manta napsal: Jsou suché jako ředitel pouště Strášo - zatím.No tak to je dobrá zpráva a důvod k oslavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Po běhání jsem chytil zapadající sluníčko... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Více fotek v mém vlákn?: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1416836 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murdoch Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Tak když jsem nahoře zahlédl lehce čundráckou tématiku:) Tuhle středu a čtvrtek jsem jedny Primky vytáhnul na menší vejlet... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Lehce? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 V 18. 4. 2015 v 19:13, murdoch napsal: Tak když jsem nahoře zahlédl lehce čundráckou tématiku:) Tuhle středu a čtvrtek jsem jedny Primky vytáhnul na menší vejlet...Teda tahat nevodotesné neprachotěsné primky v takhle hezkém stavu na čundr je děsná nezodpovědnost a nezachrání to ani zajímavě řešený "řemen" s ochranou. Mimochodem ta ochrana na sucháč mě pobavila, představil jsem si, jak se takhle v podvečerním lese ozve ...chřřřřřřlup! a ostatní čundráci si říkaj "Á, to se zas Murdoch dívá, kolik je hodin" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murdoch Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Honza.manta: no každopádně jsem rád, že jsem narazil na stejně postiženého pacienta, který si dobíjí baterky zevlováním po lese:) martar: Však ony vydrží docela hodně, co se vodotěsnosti a podobých věcí týče, mám spíš takovou zkušenost, že přílišná úzkostlivost je úplně zbytečná... Když jdou bez údržby už od roku 1963 a přežily i moje amatérské pokusy o seřízení, tak se o ně nebojím. S tím sucháčem máš pravdu, když chceš zůstat v utajení, musíš na to pomalu:) Ale aspoň se nemusím bát, že si poškrábu sklíčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Takovy maly konvolut :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Pěkný, pěkný... to jsi všechno vyfrézoval sám, nebo jsi nakoupil v Polsku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 V 20. 4. 2015 v 9:02, MaraThon napsal: Takovy maly konvolut :-)to není konvolut, to už je hromada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Zajímavé je, že většina Polských dochovaných je ve velmi slušném stavu. Já v té hromadě mám dvoje téměř NOS. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 V 20. 4. 2015 v 9:41, MaraThon napsal: Zajímavé je, že většina Polských dochovaných je ve velmi slušném stavu. Já v té hromadě mám dvoje téměř NOS. :-)To oni se je asi báli nosit- nejenom do vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 V 20. 4. 2015 v 9:02, MaraThon napsal: Takovy maly konvolut :-)Začínáš být horší než já s leteckýma...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se