Joskas Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Na tvých fotkách vypadají snad líp než ve skutečnosti.Fakt super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 ale je kluci díky.....Tak ještě pevný ohnisko, ať je hezkej i ten bokeh. Dopřál jsem Igenům menší nenápadný tuning . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 (upraveno) inverzní datum?luneta mi nepřijde moc nenápadná... Upraveno 11. května 2015 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Máš to jak břitva, chystám se na pevnou 50tku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Kdepak, to je celé od začátku, je to renovační komplet. Tenhle tuning je mnohem nenápadnější a dodělávanej po roce a půl nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Kdepak, to je celé od začátku, je to renovační komplet. Tenhle tuning je mnohem nenápadnější a dodělávanej po roce a půl nošení Žeby číselník? Nebo sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Si blízko, nechal jsem dát nové sklo s vnitřním AR. Nenápadné, ale pro focení velmi příjemné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Hm, dobře ty, to mně nenapadlo, já taky měnil sklo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Krásná fotka Dušane! Byl to takovej experiment s nejistým výsledkem, ale myslím, že se to docela povedlo. Jsou jediné o kterých vím, s touhle úpravou na fóru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Tak to zaručeně, sklo se použilo původní(renovační), nebo jsi kupoval nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Dával jsem nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Já ho měnil z důvodu, no, nelíbilo se mi,moc vysoké. Objednával jsem německé, tvarově je perfektní, nejblíže originálu. před Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. po Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Chlapi, sakra, přestaňte s tím tuningem. Člověk to pak musí strávit, a pokud to nedá, stojí to moc peněz a čas. Máte to pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Chlapi, sakra, přestaňte s tím tuningem. Člověk to pak musí strávit, a pokud to nedá, stojí to moc peněz a čas. Máte to pěkné. Ale vždyť v vv vvvo ttom to ttady jj je..?Pěkné to máte, páni, pěkné !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Kde berete čas hračičkové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Kde berete čas hračičkové Psssst ! My ho všichni kradem !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 pěkně si s tím hrajete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Díky já čas kradu svýmu hodináři sám bych se do výměny skla nepustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Eltony jsem si dal dohromady sám, včetně strojku. Jakube, já myslím, že bys to zvládnul, ale dost keců. Nervózně čekám na ES 2012, pak vám tu naházím nějaké srovnávací foto. Brute, když je miluješ, čas si najdeš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Krásná fotka Dušane! Byl to takovej experiment s nejistým výsledkem, ale myslím, že se to docela povedlo. Jsou jediné o kterých vím, s touhle úpravou na fóru. IMG_2700.jpgmáš vyzkoušené, jak drží AR na tom plastu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se