jonyyy Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Rychlá domluva, rychlý obchod, tak to mám rád. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Až neuvěřitelně rychlý a naprosto bezproblémový obchod. Doporučuji a těším se na příště. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky33 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Dekuji za rychly vikendovy dvojobchod. Hodinky v super stavu, rychla a prijemna komunikace, k tomu super popovidani se stejne postizenym pacientem . Urcite doporucuji a tesim se na priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Děkuji Honzovi za ukázkově rychlý a bezproblémový nehodinkový obchod. Těším se na případný další a Honzu doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Rychlá domluva, blesková platba, i Zásilkovnu vzal na sebe a zařídil. Bezva a díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Přidám ještě jeden příběh k dobru. Protože jsem splašenej ko**t a hodinky jsem prodával z impulzu, vůbec jsem nepostřehl, že mají škráblé sklo a ještě nějaký otluk na nožce. Honza to zjistil po rozbalení. Pak jsme si chvíli pinkali zprávy sem a tam, co s hodinkama dál, já mu vracel peníze, načež Honza iniciativně napsal druhému zájemci z mého inzerátu a po domluvě se mnou za ním v osum večer vyrazil autem, aby mu hodinky nabídl i s tím škráblým sklem (za jinou cenu). Takže Bulovy skončily nakonec jinde a Honza mi zase posílal nějaké peníze zpátky. Jako - klobouk dolů a díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 S Honzou proběhl obchod v naprostém pořádku. Přístup perfektní, co se domluvilo tak se stalo. Doporučuji všemi deseti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Rychlé doručení, pohodová domluva, důkladné balení Děkuji & doporučuji! J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Díky Honzovi za obchod, hodinky přesně podle popisu, bleskové poslání a perfektní zabalení. Můžu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Díky Honzovi za rychlý obchod, perfektní domluva...vše jak má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom63 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 U Honzy můžu potvrdit ochotu, spolehlivost a férové jednání. Měl jsem od něj k dispozici hromadu fotek a dokonce i video hodinek co je supr nápad který budu využívat u dalších nákupů. Určitě bych nakoupil zas, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Skvělé a rychlé jednání, mohu jen doporučit a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Vše v cajku, rychle kvalitně a s bonusem, děkuji a kolegu vřele doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února S Honzou skvěla domluva, hodinky ve výborném stavu. Super pokec u kafe. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Rychlý a naprosto bezproblémový obchod. Mohu vřele doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se