Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Měl jsem jeden čas tu čest je ponosit a věřím, že se jednou k nim vrátím...

Jo a za mě, nejlepší černé.

Ty už je nemáš? Já myslel, ze u tebe zůstanou. Upraveno uživatelem villain83
  • Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak já nevim.......asi mi nejsou souzený nebo co. Sehnal jsem jedny v zahraničí a když chci poslat peníze,tak mi to hlásí neplatné číslo účtu příjemce. Tak já už fakt nevim. To je snad znamení. By se z toho jeden po...

Odesláno

Černé. Snad!! Jsem zvědavej jak je rakušák pošle. Snad nezbalí éčka a neudělá si hezkou dovolenou.....ikdyž..... Už jsem v životě přišel o víc,ale nasejřilo by mě to.

Odesláno

Víš, je to divný. Když jsem hledal a sháněl a čekal na odpovědi oslovených,byl jsem jak na trní. Včera když jsem odkliknul platbu, tak se ve mně usídlil takovej vnitřní klid jako bych je už měl doma. Těšení na ten první okamžik kdy budou na ruce ale zůstalo.

Odesláno

Zdravím všechny, mám pocit, že tady musím něco objasnit.  Pracuju jako řidič z povolání a poslední 3 týdny jsem strávil v EU. Kromě toho jsem cca před 3 týdny měl dopravní nehodu ( docela ošklivou, ale ne mojí vinou) tak šlo všechno trochu stranou.  Kromě toho proč jsem poslední dny nereagoval na SZ bylo, že jsem si kretén nechal doma notas, a k tomu mi na tel. nejde chronomag v plné verzi, takže jsem se mohl akorát tak podívat na nic.  Velmi se upřimně omlouvám.  David.

Odesláno

Si stahni tapatalk aplikaci na mobil, nejen na sz idealni ...

Zdravím všechny, mám pocit, že tady musím něco objasnit.  Pracuju jako řidič z povolání a poslední 3 týdny jsem strávil v EU. Kromě toho jsem cca před 3 týdny měl dopravní nehodu ( docela ošklivou, ale ne mojí vinou) tak šlo všechno trochu stranou.  Kromě toho proč jsem poslední dny nereagoval na SZ bylo, že jsem si kretén nechal doma notas, a k tomu mi na tel. nejde chronomag v plné verzi, takže jsem se mohl akorát tak podívat na nic.  Velmi se upřimně omlouvám.  David.

Odesláno

Tak a je to tady!!!!! Nikdo mi je nerozmluvil,tak jsou doma. Číslo 90/5000 dorazilo na Šumavu. Zatím nadšení. Jsou fakt jak to někdo napsal,jako kalejdoscop. Ten cifr delá úžasný odlesky. Váha a ani rozměr mi nepřijde tak monstrózní jako uvádějí čísla v tabulkách. Je to sice kus železa,ale nositelný mi to příjde. Jen rakušák psal,že tah je v plné délce a to,bohužel není. Musim mít extenzi povolenou,aby sedly. Tak kdyby náhodou měl někdo dílky tahu na prodej.....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jsou parádní :) . Viděl jsem ty Farkyho modré.

Je tam modrý antireflex?

S tou extenzí, pokud tvrdil, že je tah komplet, bych teda rakušáka v klidu nenechal - minimálně nějaká sleva na dokoupení dílků

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...