villain83 Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Měl jsem jeden čas tu čest je ponosit a věřím, že se jednou k nim vrátím...Jo a za mě, nejlepší černé.Ty už je nemáš? Já myslel, ze u tebe zůstanou. Upraveno 29. června 2017 uživatelem villain83
marosh Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Už dávno ne. Nezůstaly, bohužel. Ale není všem dnům end.
bob.zizka Odesláno 29. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Tak já nevim.......asi mi nejsou souzený nebo co. Sehnal jsem jedny v zahraničí a když chci poslat peníze,tak mi to hlásí neplatné číslo účtu příjemce. Tak já už fakt nevim. To je snad znamení. By se z toho jeden po...
bob.zizka Odesláno 1. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2017 Tak! Peníze odeslány, teď jen doufám,že prodejce bude seriozní a já se budu co nejdřív seznamovat s tou masou kovu.
farkyostrava Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Odesláno 1. července 2017 tak super a co bude cerne modre oranzove?
bob.zizka Odesláno 1. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2017 Černé. Snad!! Jsem zvědavej jak je rakušák pošle. Snad nezbalí éčka a neudělá si hezkou dovolenou.....ikdyž..... Už jsem v životě přišel o víc,ale nasejřilo by mě to.
farkyostrava Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Odesláno 1. července 2017 nebal bych se... s gratulaci pockam a to cekani nezavidim ... ja jsem tezce vysiloval nez mi prisly ;-)
bob.zizka Odesláno 1. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2017 Víš, je to divný. Když jsem hledal a sháněl a čekal na odpovědi oslovených,byl jsem jak na trní. Včera když jsem odkliknul platbu, tak se ve mně usídlil takovej vnitřní klid jako bych je už měl doma. Těšení na ten první okamžik kdy budou na ruce ale zůstalo.
chronik Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Odesláno 1. července 2017 Super, pogratulujem ked pridu...a kde si kupoval? Len pre inspiraciu:-)
bob.zizka Odesláno 1. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2017 Hledal jsem a projížděl net až na mne vykoukly v rakouské inzerci.
marosh Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Černé? Super. Uvidíš, budou Ti dělat radost. Ruku na ně máš a na ten kus kovu si brzy zvykneš.Budu vyhlížet první fotky.
Ardennius Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Zdravím všechny, mám pocit, že tady musím něco objasnit. Pracuju jako řidič z povolání a poslední 3 týdny jsem strávil v EU. Kromě toho jsem cca před 3 týdny měl dopravní nehodu ( docela ošklivou, ale ne mojí vinou) tak šlo všechno trochu stranou. Kromě toho proč jsem poslední dny nereagoval na SZ bylo, že jsem si kretén nechal doma notas, a k tomu mi na tel. nejde chronomag v plné verzi, takže jsem se mohl akorát tak podívat na nic. Velmi se upřimně omlouvám. David.
bob.zizka Odesláno 2. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2017 V pohodě Davide. Už jsem psal SZ. Myslim že někdo ty Doxy stejně od tebe vezme když zájemců bylo víc.
blackhead Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Si stahni tapatalk aplikaci na mobil, nejen na sz idealni ... Zdravím všechny, mám pocit, že tady musím něco objasnit. Pracuju jako řidič z povolání a poslední 3 týdny jsem strávil v EU. Kromě toho jsem cca před 3 týdny měl dopravní nehodu ( docela ošklivou, ale ne mojí vinou) tak šlo všechno trochu stranou. Kromě toho proč jsem poslední dny nereagoval na SZ bylo, že jsem si kretén nechal doma notas, a k tomu mi na tel. nejde chronomag v plné verzi, takže jsem se mohl akorát tak podívat na nic. Velmi se upřimně omlouvám. David.
bob.zizka Odesláno 9. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Tak balíček z rakouska už je v cz. Já k němu dorazím až zítra. Těším se,těším.
bob.zizka Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Tak a je to tady!!!!! Nikdo mi je nerozmluvil,tak jsou doma. Číslo 90/5000 dorazilo na Šumavu. Zatím nadšení. Jsou fakt jak to někdo napsal,jako kalejdoscop. Ten cifr delá úžasný odlesky. Váha a ani rozměr mi nepřijde tak monstrózní jako uvádějí čísla v tabulkách. Je to sice kus železa,ale nositelný mi to příjde. Jen rakušák psal,že tah je v plné délce a to,bohužel není. Musim mít extenzi povolenou,aby sedly. Tak kdyby náhodou měl někdo dílky tahu na prodej..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Jsou parádní . Viděl jsem ty Farkyho modré.Je tam modrý antireflex?S tou extenzí, pokud tvrdil, že je tah komplet, bych teda rakušáka v klidu nenechal - minimálně nějaká sleva na dokoupení dílků
bob.zizka Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2017 V inzerátu měl,že tah je v plné délce. Buď mám hnátu jako hovado a to nemám a nebo lhal. V klidu ho rozhodně nenechám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se