bob.zizka Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Odesláno 18. června 2017 Pánové a dámy. Doma samé Primky a někdy v září či říjnu se chystáme na Boa Vista a tak je třeba něco do vody a pod vodu. Né zas tak hluboko- max šnorchl. No nemyslim, že by to Orlíky nebo ES nedaly, ale prostě bych rád nějaký echt potápky. Jak to tady tak prolézám, tak mi zaujaly pravě hodinky doxa 5000 . Napadá vás někoho něco proč je nekoupit? Jediné čeho se bojim je velikost. Jsem zvyklý na ES a Orlík což jsou spíš mal? hodinky. Ruku mam 18,5
farkyostrava Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Odesláno 18. června 2017 na tvoji ruku budou v pohode...nemaj nozicky...a 5 litry jsou proste nejpovedenejsi suby od Doxy...tak nevahej..mel jsem oranzove...ted mam modre..tak snad vim o cem mluvim ;-)
bob.zizka Odesláno 18. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2017 Na oranžové asi nemam koule. Nemam rád hodinky který křičí ,, tady jsme" . Modrý jsou pro mne asi nejvíc
farkyostrava Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Odesláno 18. června 2017 jo ideal je mit oboje..a jen takova mala skodoliba poznamka...maji brutalni lumi pravdepodobne lepsi nez seiko ;-)
bob.zizka Odesláno 18. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2017 Seiko nevim proč, ale to mi vůbec neoslovuje tak v tom ohledu mam klid.
railmaster Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Odesláno 18. června 2017 5000t sú jedinečné. Dlho som sa rozhodoval medzi orange a blue. Orange sú na leto výborné, keď omrzí inak skvelý ťah, stačí dať na oranžový Isofrane a sú neprehliadnuteľné. Nakoniec kôli univerzálnosti dostal prednosť Caribbean. Nech sa rozhodneš pre ktorékoľvek, chybu neurobíš. Napriek vekosti a váhe sú to asi moje najpohodlnejšie divery. A tá lumi... svieti jak sviňa!
wizard-ov Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Odesláno 18. června 2017 Hází neskutečné odlesky, jako krasohled. To se mi vždycky líbilo v autě...
Maro Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Odesláno 18. června 2017 Tohle jsem neměl otvírat :-D dlouho je chci, naštěstí jsou teď jiné finanční priority. Ale musím říct že s tím hodně bojuju zvlášť když se teď s doxama v inzerci roztrhl pytel... Takže je přestaňte tak vychvalovat, jinak se neudržím :-D
Toom Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Odesláno 18. června 2017 Custom tuning. Doxa PO http://forums.watchuseek.com/f29/traded-fsot-modified-doxa-5000t-sharkhunter-oem-po-hands-922536.html
bob.zizka Odesláno 18. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2017 Přesně!!! Koukam po nich už dlouho a teď je jich najednou plná inzerce,ale 5000 s tima plastickýma indexama jsou prostě fascinující. Úplně magický jsou Project Award limitka,ale na ty asi můžu zapomenout,ikdyž je úplně vidím v oceánu na Boa Vista. Tahle moje představivost je dost nebezpečná.
bob.zizka Odesláno 18. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2017 To Toom- tak ti pěkně děkuju. Teď si mě rozsekal. Dost dobrý
bob.zizka Odesláno 24. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2017 Tak nevim. Rozmluvit jste mi je nerozmluvili ale doma ještě nejsou. Jsem jak na trní. Komunikoval jsem o koupi s jednim místnim členem a když jsem se rozhoupal,že teda vezmu černý když modrý nikde nejsou, tak kolega nečte zprávy. Já teď furt čumim do schránky, jestli už je tam jeho číslo konta abych poslal chechtáky a moh se s nima co nejdřív potěšit a furt nic......Připadám si jako bych měl domluvený rande s jasným koncem a holka nejde a nejde....... sem si nikdy nemyslel, že mě hodinky přivedou do takového stavu.
farkyostrava Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 (upraveno) no s ardem jsem mel stejnou strapaci...otravuj ho von se rozhejbe...ale je to s nim na dyl Upraveno 27. června 2017 uživatelem farkyostrava
bob.zizka Odesláno 28. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Včera se mi ozval jeden kolega že mu na ty Doxy psal uz v květnu a taky furt čeká na odpověď..... No uvidíme. Muj zájem trvá, tak snad to dopadne, ikdyž aktuálně jsme zájemci co já vím tři tak bude moct David udělat dražbu :-))
jacob Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 To je pěkný příběh. Snad bude mít dobrý konec, protože je vidět, že o ty hodinky stojíš :-). Také jsem je měl, docela rád na ně vzpomínám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosh Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Měl jsem jeden čas tu čest je ponosit a věřím, že se jednou k nim vrátím...Jo a za mě, nejlepší černé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Zkus je, bobe, je to ikona. Za sebe ale musím říct, že jejich váha (zejména na tahu) není úplně na denní nošení. Zejména pokud jsi zvyklý na malé, nízké a lehké Igeny a Orlíky. Podle m? jsou to hodinky buď opravdu do vody, kde člověk v aqualungu ov?šený výstrojí váhu hodinek neřeší, nebo pro borce zvyklé nosit velké bestie typu Ploprof, Helberg , VDB, UTC, Seiko Tuna atd. Přitom na ruce sedí bezvadně, jde jen o tu váhu. Já už bych šel buď jen do titanových, nebo do prcků velikostn? odpovídajících původním třístovkám.
bob.zizka Odesláno 29. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Ta velikost je to jediné z čeho mam strach,ale zas na druhou stranu,dokud je nevyzkouším tak to vědět nebudu. Mam 190 cm a metrák tak by to snad nemělo vypadat nepatřičně :-)
jacob Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Mají krátké nožky pouzdra, což je vidět i na fotkách. Nosí se úplně v pohodě.
323GT Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Ta velikost je to jediné z čeho mam strach,ale zas na druhou stranu,dokud je nevyzkouším tak to vědět nebudu. Mam 190 cm a metrák tak by to snad nemělo vypadat nepatřičně :-) Že by nesedly na ruku bych se v Tvém případě nebál - délka pouzdra je jen 47 mm. Nepatřičně to vypadat určitě nebude. Pravda je, že v porovnání s Orlíky jsou to přecijen masivnější hodinky a šlo by tedy hlavně o zvyk...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se