bob.zizka Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Antireflex tam s modrym nádechem je,ale není tak výraznej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Pěkně Ti sedí, tak užívej.Jinak těch článků by mělo být čtrnáct. Pokud nepočítám koncovky u spony a pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Díky. Myslel jsem si to. Článků mám jen deset :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Gratulujem, su fakt paradne! Uzivaj a nech robia radost ...keby nahodou prestali, nevahaj a napis ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Gratulujem, su fakt paradne! Uzivaj a nech robia radost ...keby nahodou prestali, nevahaj a napis ;-)Díky. Beru tě za slovo,ale tyhle mi asi nějakou dobu vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Sakra, už jsem zase druhý a to ani ještě nejsou v prodeji :-D gratulace a velká závist, taky bych ke bral :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Maro kdo hledá,ten najde. Já je moc chtěl a tak jsem šel za jasným cílem a jsem rád,že se to povedlo. Jinak musím říct,že zatím na mne působí magicky. Hážou super odlesky od indexů a ta lumi je fakt pecka. To z Primek neznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Gratuluju a jsem rád, že z nich máš radost Já vím, že jich tu teď pár proběhlo a jen tak naslepo jsem i zkusil vystřelit, bohužel (bohudík) finance jsou teď potřeba jinde, takže já si na ně ještě nějaký ten čas počkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 13. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Maro když budeš čekat,tak čekej na sub 5000. Ta plasticita cifru je alespoň dle mého názoru někde jinde než u modelů s jen potištěným cifrem. Fakt si každý pohled užívám. Dík za gratulaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 16. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Sakra chlapi poraďte!!! Jsem z toho mírně rozmrzelej. Hodinky pro mně super,o tom žádná,ale jak už jsem psal,tah není v plné délce a mne rozčiluje ta povysunutá extense. Na muj inzerát že dokoupim dílky tahu ani ťuk( to jsem ale tak nějak čekal). České zastoupení Doxa články objednat neumí,rakouské zastoupení,což by mělobýt zároveň hlavnim zastoupenim pro evropu,nereaguje. Na mail neodpovídaji a telefon neberou.Tah lze objednat u Doxa Usa 349$+pošta,tak že sakum prásk to dělá asi 440$. Když jsem se rozhodl vyřešit to náhradní cestou (Isofrane) tak jsem našel distribuci jen v usa a jelikož jsem na dovolené a jen v mobilu tak asi proto mi nejde vyplnit objednávací formulář. Kudy z toho ven?? Napadá vás někoho něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 16. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Hilfeeeee Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Tady není pomoci, budeš je muset prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Tak to teda ne! Tak zle zas neni. Kdybych věděl o někom,kdo mi ten tah z ameriky doveze tak bych i těch 350$ dal,ale dobrodružství s objednáváním a poštou se mi nějak nechce podstoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se