Santini Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Dobrý den, prosím o radu, kde v Praze si nechat opravit pánské automaty Seiko. Uvažoval jsem o Altronu v Počernicích, ale pak jsem se dočetl, že již Seika nedělá. Prý je opravuje Koscom. Nejsem si ale u něj jist s kvalitou opravy. Prosím o radu a děkuji.
matthias Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Se servisem Seiko v Koscomu mam celkem nedavnou zkusenost (oprava 6r15) a vse probehlo v poradku. Ja bych se toho nebal.
sashator Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 A jaká Seika máš? Já tam dával starý tuňáky a ač bych pár výhrad měl, tak bych v Praze nikoho jinýho neřešil
JanNovakJan Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Altro už sice nemá oficiální zastoupení na Seiko, ale to vůbec neznamená, že by je přestali opravovat. Sám jsem u nich jedny automaty měl a oprava naprosto v pohodě.
Santini Odesláno 23. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Předem vám všem moc děkuji za doporučení. Seika jsem dostal na památku po kamarádovi. Nevím jaký je to konkrétně model. Přikládám foto za jehož kvalitu se omlouvám. Na ciferníku jsou drobné zelené indexy a ručičky mají také zelenou luminiscenci. Už není moc výkonná, jen po dlouhodobém intenzivním osvětlení. Vpravo je den v týdnu a datum. Na pravé straně je jen jedna korunka, kterou se vše ovládá. Do tajemství ovládání jsem ještě moc nepronikl.
ramon Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Na těch hodinkách je všechno nějak špatně. Cifr nějakej divnej, logo nějak velký, ručky nějak moc krátký, a divně zelený...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se