Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
X-Bob: Nedocenění jsme většinou všichni, ne?

Kolego, úplně přesně jste to trefil... Zejména manželkami, že? :) :) :)

Odesláno

Vidíte prime, i američanům by se ještě více líbily bez tolika nápisů ! S tím je opravdu třeba něco dělat. Gratuluji k úspěchu, je jasné, že naši sousedi mají více předsudků, než otevření vzdálení američani, my ty předsudky máme taky. Ale přesto jejich připomínky, jak píšu, beru vážně, rozhodně je myslí dobře a upřímně, a to cením!

Odesláno
Víte co je zajímavé? Jak ti lidé reagují na Lineu 40 na Timezone.

http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...=0&rev=&reveal=

Za tuto aktivitu vděčím Viktorovi, přesto že ji vzal pod oficiální hlavičkou.:

Netřeba díků, hodinky jsem tam ukázal rád, myslím, že je čím se pochlubit. K tomu "nicku" jen dodám, že když jsem se tam kdysi registroval, neměl jsem tušení, že Elton vyrobí Primky, které by se mi mohly líbit a přezdívku jsem si zvolil spíš z nostalgické vzpomínky na Prim Sport II, které mi asi patnáct roků věrně sloužily. Chtěl jsem si pak nick změnit, právě proto, aby mě nepovažovali za agenta Eltonu, ale ono to tam nejde.

to cigi: tvoje nenápadné ale stále připomínání ukecanosti loga, půvabu volného prostoru nad šestkou a češtiny v nápisech se už stává něčím jako zavedenou značkou, tradičním příspěvkem všech vláken o Primkách, začínám obdivovat tvoji výdrž :D

Návštěvník Kamil
Odesláno
Co se týče loga, já s vámi souhlasím také, ale momentálně to jinak nejde. Bohužel! Smiřte se s tím, alespoň prozatím.

Už se těším, až se změní logo, pak budeme mít ještě větší raritku :)

Odesláno

Mě to osobně také tolik nepřekvapuje i když nemohu smlčet, že mě zájem zahraniční veřejnosti těší.

Cigi má v tomto ohledu pravdu, o známých značkách jsou témata trochu vyčerpaná, a tak příjde vhod nová krev.:)

• po měsících...
Odesláno

Jak vsichni vime, tak Elton vyrabi ruzne solitery a jak se zda, tak s velkym uspechem. Asi to nejsou velke pocty ale pri tech cenach to dela docela slusny obrat. Zajimave by bylo vedet, jak to vypada u limitovany serii. Tech neni malo a na Prim.cz jsou stale vsechny dostupne. Ktere serie jsou skoro vyprodane a u kterych je malo zajemcu? O skoro nove Orliky oe neni tady na Chronomagu momentalne zadny velky zajem, maji le vetsi sanci? :)

Odesláno

Třeba ano, nejde vždy jen o cenu, ale i o pocit a někdo třeba z principu nechce hodinky z II. ruky, byť nenošené, proto třeba ty Orlíky zatím nemají zájemce. Pocit, kdy si sám udělám první škrábanec a rýhu do novotou vonící věci, je k nezaplacení :D

Odesláno

Limitovaná série Spartak 50 l.e. je již vyprodaná!

Orlíky 55 l.e. máme ještě v 17 kouscích.

Tycho Brahe nám ještě nějaký čas vydrží, protože jsou skutečně dražší než jejich více sérioví protějšci.:)

Jinak nehodláme příliš pěstovat kult l.e. Máme za to, že to je stejné jako se slevami, už je jich prostě moc než aby to budilo nějakou zvláštní pozornost. Neříkám tím, že l.e. úplně vypadnou z našeho rejstříku. Budeme s nimi pracovat střídměji, a to pouze k nějakým významným příležitostem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...