Chumpus Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2017 instant: Zabal si brýle, lupu a radši i mikroskop, a doraž do Prahy, dáme pivo Anebo klidně můžeme dát sraz v Brně, alespoň obrazím po delší době svoje oblíbené podniky. Radši pokecám, než abych tu furt něco vypisoval.
instant Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Odesláno 18. července 2017 bratm.. pridem. ale nezarucujem ze to stihneme vsetko pozriet za triezva
Mirek Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Odesláno 18. července 2017 V 17. 7. 2017 v 22:19, Chumpus napsal: instant: Zabal si brýle, lupu a radši i mikroskop, a doraž do Prahy, dáme pivo Anebo klidně můžeme dát sraz v Brně, alespoň obrazím po delší době svoje oblíbené podniky. Radši pokecám, než abych tu furt něco vypisoval. +1...a když ne v blízké době, tak SEW je co by dup...
Mirek Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 Borci, jak jste na tom s přesností? +12s/den mně trochu znervózňuje...
Jarett Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 U mě +1s/den !! Jinak jsem je přezul na Uncle Seiko waffle a myslím, že jsem našel dokonalý řemen Ještě pořídím nějakou kožku, ke které mám GS sponu a můžu přehazovat
Jarett Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Odesláno 20. července 2017 V 19. 7. 2017 v 20:53, instant napsal: GS sponu? Bezbožníku..Někde u těch GS začít musím, ne ? :D
Jarett Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Odesláno 20. července 2017 Připište se na seznam na WUS, kde je zatím 53 kusů http://forums.watchuseek.com/f21/sla017-owner-thread-4402322-115.html#post43637663
LovecK Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 Naživo jsou super... PS: ani ta čínská bedna mě neuráží...
instant Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 ta cina, to je fail storocia.. uplne vazne.
villain83 Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 V 21. 7. 2017 v 20:38, instant napsal: ta cina, to je fail storocia.. uplne vazne.Dali to i na krabici, to snad ne. Zlatej tanker v Malajsii.
farkyostrava Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 to mi hlava nebere ... vsichni si vazej j-ecek..je to reedice japonske kultovky...skoda k dokonalosti to ma fakt daleko
Chumpus Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2017 V 21. 7. 2017 v 21:14, villain83 napsal: Dali to i na krabici, to snad ne. Zlatej tanker v Malajsii.Já myslim, že snad všechny paper boxy jsou made in china. Zas nedělejte z komára velblouda...
instant Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 ale no.. nerobme z velblouda osla
Chumpus Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2017 OK, dostal jsi mě, jdu je prodat...Schválně zjistím, jak na tom jsou boxy u nových GS, jen pro srovnání, protože kde byla vyrobená krabice je mi fakt putna.
tombed Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 Hoši už to nehulte! Nemáte li na ně a) cash nebo koule nekažte to ostatním. Nemám a) píčové,(krásný výraz měj naučili lepší pražácí)
farkyostrava Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 cina box mno u gs by jim to neproslo...cina tah to uz je fakt blby ....bych jim to asi opravdu vratil s tim ze jsem chtel japonskou legendu... sef tohohle projektu by mel letet na hodinu a Vam co jste tohle v dobre vire koupili by to meli vymenit za poctivy geesa...
instant Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 Vojto - to je prave ten problem, ze sa ides pozriet kde su vyrobene krabice k NOVYM GSam. A ked budu v Cine (co kludne mozu byt), tak to ako ze bude v poriadku? Ceny +50%, nove logo a krabicky z Ciny? Fuckme, tak toto je ten progres značky.. ahaa Ja to predsa nerobim s umyslom nieco niekomu kazit, hodinky su ake su, niekomu sa pacia niekomu nie, mna neoslovili, z tych prvych obrazkov az mierne vystrasili a preto som ich zrusil. Neoslovuju ma ani teraz, nepotrebujem si dokazovat ze som urobil dobre, pomylil som sa x krat a nakoniec, nevyzera ze by tieto zacali byt uzky profil. Ak mam pravdu povedat, skor sa mi vratil apetit na starsie kusky. Ale k teme - ja sa nedokazem pozerat, ako je niekto uplne ocividne nekriticky k takemuto diletantstvu vyrobcu. Kupis si epicke limitky od Seika za dardu, homage vyrobcu na svoje prve japonske dajvre (lebo na tych hodinkach nebolo skutocne nic vynimocne, len to ze boli prve dajvre vyrobene v Japonsku - a Seikom), a polovica z toho co za tie prachy dostanes je z posranej Ciny? A este si tu lestite trubky, ze vam to vobec nevadi? Seriozne chlapi, ziadna hrdost, ziadny chochmes, nic? Ci co uz s tym, ked som za to dal tie peniaze..? Čaro Seika bolo vzdy v tom, ze clovek dostal za svoje peniaze VYRAZNE viac nez cakal. A za taketo prachy uz bol perfektny, vymazleny produkt, domysleny do detailu - a to aj v Prospex serii, o nejakych GS ani nehovorim. Pokial sa tato rovnica ma menit, vela zakaznikov sa na to proste vybodne. Na rovinu, medzi hodinkami za 600 a 2000e je obrovsky rozdiel, pokial ide o prijmovu kategoriu a rozhodovanie zakaznikov, aj pokial ide o hodinky samotne. Ale kto ma na hodinky za 3tis Eur, ma aj na hodinky za 5tis Eur, a aj na take za 6, 7tis Eur.. Tam uz je to vo velkej miere otazka osobnej preferencie, nie primarne penazi. Rozhoduju tie male detaily vsetkeho, co s tym suvisi, detaily ktore oddeluju nalesteny priemer od nenapadnej dokonalosti. A mne pride, ze v tomto pripade sa na nejake detaily sralo zvysoka, islo hlavne o tych par milionov vyvaru. Nakoniec, zacali tym, ze ten spravny datum uvedenia (50th Anniversary) presvihli o dva roky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se