IzTaPa Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Chlapci (a devcata). Dlouho jsem tu nebyl, nestiham. Jen jsem vas chtel upozornit na 'kvalitu' everest strapu... Muj dopadl takto po 3 mesicich na ruce (kazdy den). Chvili jsem se natahoval s everest v US a tim jejich dealerem v IT... nakonec mi poslou novy... nicmene v mezidobi jsem si poridil rubber b, doufaje, ze to nebude stejna story.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 6. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Rubber b v mezidobi zlepsili material (mnohem mekkci)... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Děkuji za info, zrovna jsem přemýšlel, že bych vzal na Hulky zeleného Everesta. Zůstanu u černého RubberB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Aj to naštve. Četl jsem o Everestu pouze samé kladné recenze, no, stane se :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Rubber b vypydá dobře. Poradíte, kde se dá koupit, popř. zkušenosti s obchodem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Nepotí se Vám pod tou gumou ruka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Rubber b vypydá dobře. Poradíte, kde se dá koupit, popř. zkušenosti s obchodem?rubberb.com, zkusenosti nejlepsi. rychle poslal(2dny) a zadny clo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Nepotí se Vám pod tou gumou ruka?nepoti, je fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 rubberb.com, zkusenosti nejlepsi. rychle poslal(2dny) a zadny clo.Přesně tak. Minulý pátek jsem objednal a v pondělí dopoledne byl doma. Taktéž žádné clo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 Už mi psali kluci, hned jak jsem tam vlezl Everest je fajn díky děrování blíž u sebe oproti Rubber B... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2024 Rubber B na mě působí mnohem lépe. Co jsem viděl Everest (hlavně pro Omegy), tak se jakoby prohýbal směrem dovnitř a neseděl tak dobře u pouzdra. Tohohle jsem si nevšiml u Rubber B. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se