horal Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Snad ne úplně zbytečně...Day/Date, tmavý ciferník, arabské číslice je v mém případě ze všeho úplně nejvíc nejlepší kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Tak to je krásná nabídka. Díky! U mne z toho vyhrávají ty Sinny, i kdyz ani ty barvicky od Orientu nejsou marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Zkusim zase neco z dob uz minulejch - Longines Olympian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Řada Broadway - ta mě zaujala u Hamiltonu, resp. tyhle dvoje: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 ja mám tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Same krasne kousky sem padaji, dobrovolne se priznam, ze daydate mam moc rad. Take zapominam kolikateho a ktery den je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 19. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 TAG Heuer CJF211A.BA0594 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 25. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Moje z nejmilejších, dlouho chtěný a jedny z kategorie nafurt. Sinn 103-ST-SA, chybí jen AR a UTC. Sinn103St Sa .JPGMozna budu trochu OT, ale jenom trochu - co mas jeste v kategorii nafurt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Pro změnu jedny levnější https://www.hodinkyego.cz/hodinky/18735-tissot-t0636371603700-tissot-tradition?gclid=EAIaIQobChMIus_w9oek1QIVh5PtCh0qOQvEEAQYASABEgJi0vD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 A pár ne tak úplně levných Více zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Mozna budu trochu OT, ale jenom trochu - co mas jeste v kategorii nafurt? Zatím jsou teprve v plánu: Omega PO GMT calibr 8906. No jo, jenomže nemám koule si zdůvodnit tu cenovku, prostě radši rvu do baráku, nebo motorkaření. Takže zatím místo nich suplujou MM 300, jsou taky skvělý a za lidovku. ... Ale jednou ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 25. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Ve 43,5? Tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 25. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Ty maj fakt koule. Chápu. Mě jsi osvítil s těma Sinnama - pokud chceš DayDate, těžko se dá najít něco, co nabízí víc a přitom dobře vypadá a pořád za představitelnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Stowa Antea 390 Day-Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 25. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Ty Stowy jsou pěkný - nenosil bych je teda asi porad, ale mají neco. Navic me u vsech hodinek bavi názvy dnu v němčině, nevim proc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Nemůžu si pomoct, ale ty IWC mě fakt baví IWC Pilot's Watch Chronograph Le Petit Prince IWC Big Pilot's Watch Annual Calendar Le Petit Prince Upraveno 27. července 2017 uživatelem Miro_CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Jsou fakt nádherný. Oboje. Ja o (malej) fous radši ty prvni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Jak mě obecně day-date moc nebere, tak když tak koukám na některý ty kousky tady tak se mi to i začíná líbit (hlavně perpetual kvůli technický složitosti ). Jinak já osobně podle vzhledu taky radši ty první, ale u druhých se mi víc líbí ty komplikace A ať nejsem jen OT tak jedny z nejklasičtějších day date hodinek Upraveno 27. července 2017 uživatelem Miro_CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 28. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Uz jsem si říkal, jak to, ze je sem nikdo jeste nedal. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se