rooosta Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Ešte tu asi nemá hodnotenie (aspoň som nenašiel) tak dovolím si založiť...Za mňa obchod bez problémov, seriózne a rýchle jednanie, komunikácia tak ako má byť. Vrelo odporúčam na 100 % Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Kolega dodržel slovo, hodinky mi podržel v rezervaci mezi námi, sešli jsme se na čas a ještě jsme poseděli. Takže za mě jednoznačně doporučuji. A děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Nešlo o hodinky, jen o takovou blbůstku. Přesto musím člena ProF3T moc pochválit - sám se ozval, nezištně blbůstku nabídl darem, komunikoval na jedničku, na místě byl první před dohodnutým časem - no prostě, jestli s ním budu v budoucnu dělat hodinkový deal, už ted se na to těším! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Další hodinkový deal a vše na jedničku, zde vše sedí přesně podle popisu. Já děkuji a znovu kdykoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Rychla domluva, rychly obchod. Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Všechno v cajku a dle domluvy. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Kupoval jsem. Rychlá domluva a zaslání! Super obchod. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Predaval som a ako kupujuceho kolegu ho hodnotim pozitivne.. Bezproblemova komunikacia, rychla platba na ucet, vsetko k obojstrannej spokojnosti.. DakujemOdoslané z iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Super jednani, rychla posta, vse OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 (upraveno) Děkuji Vladovi za darované drobnosti k Iphonům. Upraveno 31. srpna 2023 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se